Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-01@06:39:07 GMT

سایه سنگین اختلافات هند و پاکستان بر کشورهای سارک

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۵۴۸۲۳

سایه سنگین اختلافات هند و پاکستان بر کشورهای سارک

علیرغم شیوع کرونا در تمام کشورهای عضو اتحادیه همکاری‌های جنوب آسیا، وجود مشکلات بین هند و پاکستان مانع از اقدام جدی و مشترک این کشورها است. ۳۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۲ بین الملل آسیا-اقیانوسیه نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم به نقل از داون نیوز، اجلاس غیرحضوری کشورهای عضو اتحادیه همکاری‌های جنوب آسیا (سارک) در حالی به پایان رسید که همکاری و هماهنگی این کشورها علیه کرونا زیر سایه اختلافات هند و پاکستان قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر چه میزان بیماران مبتلا به کرونا در کشورهای جنوب آسیا به خصوص هند و پاکستان نسبت به کشورهای اروپایی و آمریکا کم است ولی تراکم بالای جمعیت خطرات زیادی را پیش روی این کشورها قرار داده است.

از آنجا که امکانات پزشکی در تمام کشورهای جنوب آسیا نسبت به جمعیت آنها کم است در صورتی که جامعه با انتشار گسترده کرونا مواجه شود طبیعتا مقابله با آن بسیار سخت و مشکل خواهد بود.

کرونا می توانست فرصتی باشد تا کشورهای عضو سارک از جمله هند، پاکستان، افغانستان، مالدیو، نپال، سریلانکا، بوتان و بنگلادش مشکلات گذشته را فراموش کرده و برای همکاری بیشتر با هم متحد شوند.

اقدامات اخیر هند علیه مسلمانان، مشکلاتی که میان هند و پاکستان وجود دارد و به خصوص مساله کشمیر عامل اصلی عدم هماهنگی کاملکشورهای عضو سارک است.

قرار بود هند مبلغ ده میلیون دلار، پاکستان 3 میلیون دلار، سریلانکا 5 میلیون دلار، بنگلادش یک و نیم میلیون دلار و افغانستان و نپال هر کدام یک میلیون دلار برای مبارزه با کرونا از طریق سارک هزینه کنند.

با این حال اختلافات درونی موجود در سارک باعث شده تا حتی کشورهای عضو این اتحادیه برای تعیین میزبان دچار اختلاف باشند مثلا زمانی که پاکستان برای میزبانی اعلام آمادگی می کند هند مخالفت نشان می دهد و زمانی که هند اعلام آمادگی می کند پاکستان مخالفت می کند.

دیگر کشورهای عضو نیز تاثیرگذاری این دو کشور را ندارند و معمولا تحت تاثیر آنها قرار گرفته و نمی توانند اقدامی جدی نشان دهند.

سارک مدت ها است با مشکل اختلاف بین هند و پاکستان مواجه است و هر گاه این اختلافات افزایش یافته است سارک نیز خود به خود تحت تاثیر قرار گرفته است.

لاوروف: روسیه حاضر به میانجی‌گری بین پاکستان و هند استاستقبال اسلام آباد از میانجیگری ایران در منازعه میان پاکستان و هنداحزاب سیاسی افغانستان: کابل در منازعات پاکستان و هند بی‌طرف بماند

انتهای پیام/.

R1475/P/S8,87,91/CT12 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "افغانستان" ویروس کرونا اخبار "پاکستان" اخبار"هند"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار افغانستان ویروس کرونا اخبار پاکستان اخبار هند اخبار افغانستان ویروس کرونا اخبار پاکستان اخبار هند هند و پاکستان میلیون دلار کشورهای عضو جنوب آسیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۵۴۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • استعفای برخی اعضای حزب «نسل نو»
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • محسن رضایی: جبهه انقلاب اختلافات جزیی را کنار بگذارد
  • واکنش چمران به حواشی جلسه قبل شورا؛ اختلافات طبیعی است
  • جبهه انقلاب اختلافات جزیی را کنار بگذارد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت