Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیوع بیماری کرونا هشداری بود تا سازمان شیلات ایران و موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور به برنامه‌های تدوین  شده در خصوص تولید تخم چشم‌زده باکیفیت و اصلاح تژاد ماهی قزل آلا سرعت بیشتری دهند. ۳۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۲ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، با شیوع ویروس کرونا در چین در اواخر ژانویه و سرایت وشیوع آن در کشورهای اروپایی و خاورمیانه، سپس بازارهای مالی جهانی در سراسر جهان واکنش گسترده ای نشان دادند به طوری که ریسک ویروس کرونا به حدی است که می‌توان آن را آغازی بر وقوع یک رکود در اقتصاد جهانی دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نظر بسیاری از افراد، کرونا یک بیماری‌ با تأثیر وسیع و کوتاه‌مدت بر روی کسب‌و‌کارها است، با این وجود، هنگامی که مسأله‌ای در جهان چنین وسعت همه‌گیری دارد، نمی‌توانیم انتظار داشته باشیم که تأثیر آن پس از مدتی از بین برود، بلکه باید خود را برای تأثیر پایدار در جنبه‌های مختلف کسب‌وکار آماده کنیم.

 بنابراین، ضروری است که برنامه‌ریزان کسب‌وکارها با نگاه و برنامه‌ریزی برای بحران فعلی، آینده پس از بحران را نیز در نظر گیرند زیرا پس از گذر از این شرایط، بازگشت به روال عادی کسب‌وکار برای بسیاری از آن‌ها دیگر یک گزینه نخواهد بود و شرایط جدیدی در محیط رقابتی حاکم خواهد گردید.

استان مرکزی از جمله استان‌های موفق در عرصه شیلات و آبزی‌پروری در چندسال اخیر بوده که براساس ظرفیت‌ها و امکانات موجود استفاده خوبی از این بخش برده، هرچند این بخش فعال استان قطعا با حمایت بیشتر و بهتر می‌توانست موفقیت‌های بیشتری کسب کند.

کاهش تولید بچه ماهی و نهایتاً کاهش رهاسازی و تولید ماهی قزل‌آلا در استان مرکزی

با این حال، پس از شیوع بیماری کرونا در دنیا و متعاقب آن در ایران اسلامی و استان مرکزی شاهد اثر منفی این بیماری بر بخش آبزی پروری نیز بوده‌ایم، موضوعی که مدیر شیلات جهاد کشاورزی استان مرکزی نیز به آن اشاره کرده و اظهار داشت: این روزها شاهد شیوع بیماری کروناویروس که یک بیماری جهانی بوده هستیم که تقریبا اکثر کشورهای دنیا را درگیر این بیماری کرده است.

حسن اکبری افزود: شیوه این بیماری در استان سبب شده تا تولید بچه ماهی به دلیل لغو اکثر پروازها جهت انتقال تخم چشم‌زده وارداتی که نخستین حلقه از زنجیره تولید در پرورش ماهیان سردآبی استان و کشور است فعلاً لغو یا با محدودیت مواجه شود.

وی تصریح کرد:  با توجه به اینکه بخش اعظم بچه ماهی رهاسازی شده در واحدهای آبزی‌پروری استان از تخم‌های چشم زده وارداتی تولید می‌شود, کاهش تولید بچه ماهی و نهایتاً کاهش رهاسازی و تولید ماهی قزل‌آلا که ناشی از شیوع این بیماری بوده در این مدت زمان مشهود شده است.

مدیر شیلات استان مرکزی: نگاه همه جانبه به تولید در بخش آبزیان وجود نداردجواب انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان به یک گزارشوابستگی به واکسن های دام، طیور و آبزیان در گام دوم انقلاب به صفر می‌رسد

حمایت بیشتر از شرکت‌های داخلی تولید کننده تخم چشم‌زده

مدیر شیلات جهاد کشاورزی استان مرکزی ادامه داد: قطعا یکی از موضوعات مورد تاکید و مهم حمایت بیشتر از شرکت‌های داخلی تولید کننده تخم چشم‌زده و همچنین مساعدت برای ارتقائ کیفیت تخم چشم‌زده تولید داخل از طرف سازمان شیلات ایران است.

اکبری بیان کرد: شیوع این بیماری هشداری بود تا سازمان شیلات ایران و موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور به برنامه‌های تدوین  شده در خصوص تولید تخم چشم‌زده باکیفیت و اصلاح تژاد ماهی قزل آلا سرعت بیشتری دهند تا کشور برای همیشه از واردات تخم چشم‌زده بی‌نیاز شود.

استفاده از ظرفیت‌های استان مرکزی در بخش آبزیان ضروری است

مدیر شیلات جهاد کشاورزی استان مرکزی با اشاره به شعار سال 99 و  ضرورت تلاش در همه ابعاد به ویژه تولید آبزی در استان مرکزی گفت: استان مرکزی در حوزه تولید آبزیان پرورشی سابقه جهش 35 و 43 درصدی طی دو دوره در سال‌های 98 و 96 راداشته ولی با توجه به ظرفیت تولید مطالعه شده در استان و اینکه براساس تولید سال 98 تنها حدود 27 درصد از این ظرفیت بعد از حدود 24 سال فعالیت شیلات در استان فعال شده که این انتظار وجود دارد تا حداقل 50 درصد از این ظرفیت تا این مقطع فعال و تولید استان در بخش آبزی پروری علیرغم محدودیت‌های منابع آبی حداقل به 10 هزار تن در سال افزایش یافته باشد.

وی عنوان کرد: در استان مرکزی نیز علیرغم ظرفیت تولید 23 هزار تنی انواع آبزیان پرورشی تنها حدود  شش هزار تن آبزیان پرورشی تولید می‌شود که با توجه به سرانه مصرف آبزیان به همین میزان نیز آبزیان از استان‌های دیگر وارد استان شده و مورد استفاده مردم قرار می گیرد.

انتهای پیام/711/ش

R7980/P/S6,73/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ماهی قزل آلا استان مرکزی تخم چشم زده مدیر شیلات آبزی پروری بچه ماهی بخش آبزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۵۴۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور پررنگ صنایع دستی سیستان و بلوچستان در نمایشگاه اکسپو

 وحیده رخشانی اظهار داشت: ششمین نمایشگاه بین‌المللی توانمندی‌های صادراتی ایران با عنوان ایران اکسپو ۲۰۲۴ در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران در حال برگزاری است. 

معاون صنایع‌دستی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سیستان و بلوچستان افزود: در این نمایشگاه علاوه بر موارد صادراتی، صنایع‌دستی و گردشگری استان نیز معرفی و در معرض نمایش قرار دارد که غرفه اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان در سالن ۲۵ پذیرای مهمانان و بازدیدکنندگان است. 

وی افزود: در این نمایشگاه ۲ تعاونی صنایع‌دستی "دوچ بلوچ" از زاهدان و تعاونی "دست هنر مکران" از چابهار هم حضور پیدا کرده‌اند و گروه هنری "اسپیدژ" برای اولین بار سوزن‌دوزی بر روی چوب را ارائه میدهد که مورد استقبال بازدیدکنندگان نیز قرار گرفته است. در این نمایشگاه پرچم‌های خامه‌دوزی سیستان به بازدید کنندگان هدیه داده می‌شود که طرفداران زیادی دارد. 

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران تا ۱۲ اردیبهشت‌ماه از ساعت ۸ تا ۱۵ برای بازدید علاقه‌مندان دایر است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • خودکفایی در تولید برخی از ملزومات خودرو‌های سنگین در جنوبشرق کشور
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • بازگشت واحدهای تعطیل‌شده به چرخه تولید، ادعاست یا واقعیت؟ / باوجود دستور رئیسی، مسئولان از اعلام آمار، فراری هستند
  • رشد ۶۲ درصدی صادرات آبزیان از خوزستان
  • حضور پررنگ صنایع دستی سیستان و بلوچستان در نمایشگاه اکسپو
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • تشکیل زنجیره سبز برای تصمیم‌گیری در بخش کشاورزی
  • چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارد
  • پیش‌بینی تولید ۱.۵ میلیون تن آبزیان پرورشی در ایران + فیلم