Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش اویل پرایس،  در حالیکه ویروس کرونا یک تراژدی عظیم برای دنیا بوده و جان حدود 150 هزار نفر را سراسر جهان گرفته و خسارت های مالی بسیاری به جای گذاشته ولی تعطیل شدن اقتصاد جهان مزایایی هم داشته است. در چین، تعداد افرادی که جان آنها به خاطر کاهش فوق‌العاده آلودگی هوا نجات یافته بیشتر از تعداد کشته شدگان ویروس کرونا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لس آنجلس از یک شهر دودآلود به یکی از پاک ترین مراکز شهری دنیا تبدیل شده است. در نیویورک تصادفات جاده ای 40 درصد کاهش یافته چون مردم در خیابان‌ها حضور ندارند. در ونیز، آب کانال ها تمیز و شفاف شده و زندگی دریایی به این آبراههای تمیز بازگشته است.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم،  همه این ها برای محیط زیست عالی هستند ولی به درد اقتصاد نمی خورند. مصرف انرژی در آمریکا به پایین‌ترین حد طی 16 سال گذشته رسیده است که دلیل آن تعطیلی اداره‌ها، رستوران‌ها و تاسیسات صنعتی است. میزان مصرف انرژی در آمریکا نشان دهنده نحوه عملکرد اقتصاد است. میزان مصرف برق  ارتباط نزدیکی با میزان رشد یا رکود اقتصاد دارد.

 طبق تخمین های نیویورک‌تایمز، مصرف برق در آمریکا از ماه فوریه 8 درصد کاهش یافته که یک سقوط وحشتناک است. طی بحران مالی 2008، مصرف انرژی هیچگاه تا این میزان کم نشده بود. مطالعات موسسه ادیسون الکتریک نشان می دهد تقاضای برق آمریکا 5.7 درصد در مقایسه با همین هفته در 2019 کاهش یافته است که آهسته ترین سرعت مصرف انرژی از 2004 است. این موسسه گزارش داد تولید برق در طی هفته منتهی به چهارم آوریل تا 64896 مگاوات در ساعت پایین آمده که 5.7 درصد کمتر از همین هفته در 2019 و کمترین میزان تولید برق طی یک هفته از آوریل 2004 است.

 مجمع جهانی اقتصاد در این هفته گزارش داد تاجران انرژی اشاره کرده‌اند مصرف برق در هفته گذشته به خاطر آب و هوای معتدل و کاهش مصرف وسایل گرمایشی در سراسر آمریکا پایین آمده است. اداره اطلاعات انرژی آمریکا پیش بینی می‌کند تعطیلی اقتصادی و دستور به خانه ماندن مردم مصرف برق و گاز طبیعی را در ماههای آینده کاهش دهد.

 کند شدن مصرف انرژی بدون شک پیامدهای خوبی برای محیط زیست خواهد داشت ولی خبر وحشتناکی برای صنعت انرژی جهان است که طی همه‌گیری ویروس کرونا ضربه سختی خورده است. در شرایطی که کشورهای تولید کننده نفت در سراسر جهان سعی می کنند قیمت نفت را افزایش دهند و جلوی عرضه اضافی به بازار را بگیرند، خبر پایین ماندن طولانی مدت تقاضای انرژی، ضربه سختی به سرمایه‌گذاران خواهد بود.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: برق آمریکا مصرف انرژی ویروس کرونا مصرف انرژی در آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۵۵۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین در آفریقا از آمریکا پیشی گرفت

موسسه «گالوپ» گزارش داد، در سال میلادی گذشته ایالات متحده جایگاه خود را به‌عنوان تاثیرگذارترین قدرت جهانی در آفریقا از دست داده و دیگر کشورها - مخصوصا چین - محبوبیت بیشتری پیدا کردند.

به گزارش ایسنا، نظرسنجی تازه موسسه گالوپ نشان می‌دهد میزان محبوبیت ایالات متحده در آفریقا که معیار قدرت نرم این کشور است، در سال میلادی گذشته سه درصد کاهش یافت و از ۵۹ درصد به ۵۶ درصد رسید. این نظرسنجی نشان داد در میان چهار قدرت بزرگ جهانی (آمریکا، چین، روسیه و آلمان)، ایالات متحده تنها کشوری بود که شاهد کاهش میزان محبوبیت خود در آفریقا بود؛ درحالی‌که محبوبیت چین در این منطقه ۶ درصد افزایش یافت.

علاوه بر این، روسیه هم که با آغاز جنگ اوکراین شاهد کاهش محبوبیت خود در آفریقا بود، در سال میلادی گذشته جایگاه خود را احیا کرد و به محبوبیت ۴۲ درصدی دست یافت؛ یعنی محبوبیتی که پیش از جنگ اوکراین در ۲۰۲۱ داشت. میزان محبوبیت آلمان در آفریقا هم از ۵۱ درصد به ۵۴ درصد افزایش یافت.

چین در ۲۰۲۳ بیشترین میزان محبوبیت یک دهه اخیر خود در آفریقا را به ثبت رساند؛ تا جایی که محبوبیت پکن در بسیاری از کشورهای آفریقایی افزایش ۲ رقمی داشت. شاخص‌ترین میزان افزایش محبوبیت چین در میان کشورهای آفریقایی متعلق به غنا (۱۵ درصد) و ساحل عاج و سنگال (هر یک ۱۴ درصد) است.

در سال‌های گذشته نفوذ و سرمایه‌گذاری چین در کشورهای آفریقا افزایش چشمگیری داشته و این کشور به بزرگ‌ترین شریک تجاری آفریقا بدل شده است. پکن با طرح کمربند و جاده توانسته بخش بزرگی از پروژه‌های زیرساخت آفریقا را تحت پوشش قرار دهد.

بیشترین میزان کاهش محبوبیت آمریکا در آفریقا متعلق به کشورهای اوگاندا (۲۹ درصد کاهش)، گامبیا (۲۱ درصد کاهش) و کنیا (۱۴ درصد کاهش) است. بر اساس داده‌های موسسه گالوپ، آمریکا در کشورهای لیبی و سومالی با ۲۳ و ۲۵ درصد، کمترین میزان محبوبیت را دارد.

روزنامه واشنگتن‌پست پیش‌تر گزارش داد آمریکا با یک عقب‌نشینی استراتژیک در آفریقا مواجه است و شواهد حکایت از آن دارد که واشنگتن باید قید نفوذ خود در این منطقه را بزند. آمریکا اخیرا به درخواست نیجر برای خارج‌کردن نیروهای آمریکایی از این کشور آفریقایی پاسخ مثبت داد.

به گزارش این روزنامه، تحولات اخیر در نیجر و چاد نشان از این دارد که دوره آمریکا در آفریقا به سر آمده است. این عقب‌نشینی نه‌تنها به معنای کاهش حضور نظامی، بلکه نشانه یک تغییر قابل‌توجه در مناسبات ژئوپلیتیک است. افزایش محبوبیت و نفوذ روسیه و چین در آفریقا امری است که چالش‌های بزرگی را متوجه سیاست خارجه آمریکا خواهد کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • رشد ۴۲ درصدی بارش‌ها در خراسان شمالی نسبت به سال گذشته
  • پافشاری بر پدیده «اوج نفت» هرج و مرج انرژی را تشدید می‌کند
  • چین در آفریقا از آمریکا پیشی گرفت
  • نزول رشد اقتصادی دور از انتظار اولین اقتصاد جهان
  • تیغ شدت مصرف انرژی روی گلوی اقتصاد ایران
  • رشد کمتر از انتظار اقتصاد ژاپن
  • مردم خراسان رضوی سال گذشته ۱۳۶ میلیون کیلووات برق بیشتری مصرف کردند
  • لاغری در یک هفته ؛ نکات مهم برای کاهش وزن در یک هفته