Web Analytics Made Easy - Statcounter

با توجه به دستور رئیس‌ جمهور در خصوص تعجیل در ترخیص 4 میلیون تن کالای اساسی موجود در بنادر ستاد تنظیم بازار مصوبه‌ای صادر کرد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، ستاد تنظیم بازار با توجه به لزوم تعجیل در ترخیص 4 میلیون تن کالای اساسی موجود در بنادر در مورخ 99/1/30 مصوبه‌ای صادر کرد. در این مصوبه آمده است:

با توجه به دستور ریاست محترم جمهوری در خصوص تعجیل در ترخیص 4 میلیون تن کالای اساسی موجود در بنادر (مشمول ارز 4 هزار و 200 تومان) و لزوم هماهنگی دستگاه‌های مرتبط از جمله بانک مرکزی، گمرک جمهوری اسلامی و وزارت صنعت، معدن و تجارت برای عملیاتی شدن این موضوع تصمیمات ذیل در این خصوص اتخاذ شد:

مقرر گردید ترخیص ارز ذرت‌های رسوبی در گمرک جمهوری اسلامی ایران توسط بانک مرکزی مطابق نامه مورخ 99/1/23 که توسط قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی تأیید و ارسال شده است، بدون فوت وقت و با کمترین بروکراسی اداری اقدام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گمرک جمهوری اسلامی ایران مکلف است تأیید کد تخصیص ارز را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به معنی در صف تأمین تلقی و تمام محموله‌های ذرت رسوب بنادر که کد تخصیص سیستمی دریافت کرده‌اند را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ترخیص کند.

کلیه صاحبان محموله‌های ذرت رسوب بنادر که کد تخصیص دریافت نموده‌اند مکلفند حداکثر ظرف دو هفته نسبت به ترخیص محموله‌های ذرت از گمرکات کشور و توزیع در چارچوب مصوبه ابلاغی اقدام نمایند. بدیهی است در صورت عدم اقدام مؤثر از سوی دارندگان محموله‌های ذرت برای تخصیص کالا، اقدام قانونی با هماهنگی دبیرخانه کارگروه تنظیم بازار توسط دستگاه‌های مسؤول انجام خواهد شد.

 

انتهای پیام/‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

منبع: فارس

کلیدواژه: گمرک جمهوری اسلامی ستاد تنظیم بازار ترخیص ذرت ترخیص 4 میلیون تن کالای اساسی محموله های ذرت تنظیم بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۵۵۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس | اطلاعیه جدید سامانه تجارت

تین نیوز

با توجه به آخرین دستورالعمل ارزی که در سامانه جامع تجارت قرار گرفته است، مهلت واردکنندگان برای تامین ارز واردات پس از دریافت تخصیص وارداتی به ۲۰ روز محدود شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، اخیرا طی دستورالعملی در سامانه جامع تجارت به بازرگانان اعلام شده است که ظرف 20 روز پس از تخصیص ارز واردات خود، فرصت دارند که برای تامین ارز اقدام کنند. در صورتی که در زمان تعیین شده این اقدام صورت نگیرد، ثبت سفارش انجام شده، باطل می شود.

متن این دستورالعمل جدید به شرح زیر است:

امکان مدیریت بهتر و سیگنال مثبت به بازار ارز با دستور العمل جدید

تا پیش از این واردکننده تا 30 روز پس از تخصیص ارز فرصت داشت تا نسبت تامین ارز اقدام کند. بعضاً بانک مرکزی در این بازه زمانی نمی توانست تامین را انجام دهد و فرصت طولانی تر می شد. عده ای نیز صبر می کردند و از تفاوت قیمت نوسان گیری می کردند. به طور مثال وقتی اقدام به خرید می کردند که اختلاف نرخ دولتی و بازار آزاد به حداکثر میزان خود رسیده باشد.

به نظر می رسد که این اقدام برای کاهش فاصله زمانی تخصیص با تامین ارز کالاها انجام شده است و احتمالا می تواند جلوی سو استفاده های احتمالی را بگیرد. نکته دیگری که وجود دارد این است که معمولا فاصله بین تخصیص و تامین ارز به دلیل محدودیت های ارزی با کندی مواجه می شد.

اما با در نظر گرفتن دستورالعمل جدید می توان این احتمال را مطرح کرد که بانک مرکزی در این بازه زمانی مشکلی در تامین ارز وارداتی ندارد و به همین دلیل محدودیت حداکثر 20 روزه برای تامین ارز در نظر گرفته شده است.

همچنین وقتی بازه 20 روزه یک واردکننده می گذرد و نمی توان تامین ارز را انجام دهد، مجدد به صف تخصیص بازمی گردد. به این ترتیب می توان انتظار داشت که صف تامین کوتاه تر و قابل مدیریت تر شود.

پس از ثبت سفارش کالا توسط صاحبان کالا و فعالان اقتصادی باید تخصیص ارز صادر شده از سوی دفاتر تخصصی وزارت صمت، جهاد کشاورزی و بهداشت، از سوی بانک مرکزی تایید شود. در مرحله بعد باید تامین ارز انجام شود که از طریق شبکه صرافی های بانکی انجام می شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تاکید بر رفع محدودیت ترخیص کالا‌های ملوانی
  • محدودیت ترخیص کالا‌های ملوانی نیازمند اقدام فوری
  • محدودیت سختگیرانه در ترخیص کالاهای ملوانی خسارت به بار می آورد
  • ۱۰۰۰ کانتینر کالای بدون هویت در بندر شهید رجایی شناسایی شد
  • بهبود وضعیت ساماندهی محموله‌ها و کالاها در بنادر و گمرکات استان هرمزگان
  • اولین جلسه ساماندهی و تقویت مدیریت مرزهای مجاز آبی گیلان برگزار شد
  • ترخیص همه نهاده‌های وارداتی از بندر امیرآباد
  • شهرک صنفی در رزن احداث می‌شود
  • عکس | اطلاعیه جدید سامانه تجارت
  • چالشی به نام بازار گردانی