Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-03@02:06:52 GMT

لایو اینستاگرام، برهنگی و سودجویی از چشمان شما

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۵۶۱۶۸

لایو اینستاگرام، برهنگی و سودجویی از چشمان شما

پدیده «لایو اینستاگرام» و حواشی این روزهای آن از خواننده های وطنی مجاز و غیر مجاز تا روحانی خلع لباس، باعث شده تا بحث های جامعه شناسی و روانشناسی مربوط به این پدیده تا بحث فیلترینگ اینستاگرام، بحث نخست این روزهای کرونایی باشد.

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در این روزهایی که به دوران کرونایی ملقب شده، همه فعالیتها رنگ و بوی فضای مجازی به خود گرفته و همه سعی می کنند به نحوی چه در خانه و یا محل کارشان، خود را با این شرایط وفق دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کتابفروشی ها و ناشران، سعی در فروش کتاب های خود به صورت مجازی کردند، هایپرمارکت ها مردم را به خرید اینترنتی با پیک های رایگان تشویق می کنند و این وسط بازار سلبریتی ها و اینفلوئنسرها داغ داغ شده است. برخی هنرمندان با برگزاری کنسرت ها و تک نوازی های آنلاین سعی در تلطیف کردن فضای کسالت بار «در خانه بمانیم» را داشتند و برخی پا را فراتر گذاشته و به مانند تهیه کننده فیلم سینمایی «خروج»، ریسک پخش آنلاین را به جان خریدند تا در این شرایط بیشتر در کنار مردم باشند.

در میانه این ماجرا برخی نیز به هر قیمتی، حتی با استفاده از روش های مبتذل سعی در امر «دیده شدن» دارند ولو با عبور از خط قرمزهای عرفی جامعه؛ مهم این است که آن ها فالوئر بیشتری به دست آورند و حتی این وسط پولی به جیب بزنند و تیتر نخست فضای مجازی لقب بگیرند.

«لایو اینستاگرام» این روزها طرفداران فراوانی برای خودش دست و پا کرده؛ با لایو هرکسی یک رسانه آنلاین دارد که می‌تواند با مخاطبان خودش به طور مستقیم صحبت کند و آنها هم برایش کامنت بگذارند. درخواست چت دو طرفه هم از دیگر امکاناتی‌ است که به لایو اضافه شده و همزمان دو نفر می‌توانند باهم حرف بزنند و در عین حال مخاطب‌های دیگری هم مکالمه آنها را دنبال کنند؛ چیزی مثل تلویزیون با این تفاوت که مخاطب‌ها هم زنده حضور دارند و پای صحبت‌‌ها نظر می‌دهند.

در لایو هیچ نظارتی نیست، نه کسی می‌داند محتوای پیش رو قرار است شامل چه بحث‌هایی باشد، نه کسی می‌تواند در صورت امکان جلوی آن را بگیرد و در شرایطی ممکن است اصلا خانواده‌ها و بزرگترها متوجه چنین چیزی نشوند. طبق آمار اینستاگرام بیشتر کاربران این شبکه اجتماعی زیر ۳۵ سال سن دارند، کودکان و نوجوان‌ها استفاده‌ کنندگان اصلی هستند و این روزها هم وقت زیادی برای کار با قابلیت‌های آن دارند.   

سلبریتی‌ها و اینستاگرامرها در این روزها با همین ارتباط مجازی حسابی سرشان شلوغ شده، آنها با اعلام زمان‌هایی برای صحبت زنده، سعی می‌کنند در برنامه‌های همدیگر هم شرکت کنند و تعداد مخاطبان‌شان را بالا ببرند، اتفاقی که برای تتلو افتاد و بعد از آن نوبت به رضا صادقی و در آخر لایو جنجالی و پر سر و صدای این روزها، یعنی سید حسن آقامیری (روحانی خلع لباس شده) با احلام، خواننده زن مقیم خارج از کشور که در این لایو به صورت مشترک قطعه ای را خوانندگی می کنند.

استفاده از مدل‌های جنسی، برهنگی، به کار بردن الفاظ رکیک و شوخی‌های جنسی از مواردی است که به وفور در لایوهای اینستاگرامی می‌توان پیدا کرد؛ همه عواملی است برای تحریک نوجوانان برای دیدن بیشتر؛ دیدنی که انتهایی با خود به همراه ندارد و شما را ناخودآگاه به سمت خود جذب می کند. لایوهایی که بدون نظارت و بررسی در اختیار همه سنین قرار دارند. مشخص نیست اگر روابط میان خانواده‌ها و بچه‌ها به سمتی نرود که این رفتارها را بتوان کنترل کرد، چه فاجعه اجتماعی از این نسل به بار می‌آید.

علی سعیدی، روان‌شناس کودک و مسائل تربیتی در گفت و گو با جام جم می‌گوید: «بچه‌‌ها به واسطه شرایط، این ویدئوها یا لایوها را می‌بینند اما مهم این است که خانواده‌ها خودشان را کنار نکشند. نباید از ماجراها بی‌اطلاع باشند و بدانند ممکن است فرزندشان با چنین چیزهایی روبه‌رو شود. دیگر دوره‌ای نیست که با تحکم و گرفتن وسیله‌ها بتوانیم بچه‌ها را کنترل کنیم. تنها راه‌حل صحبت کردن است. بچه‌ها باید همان‌طور که برای حضور در اجتماع حاضر می‌شوند و یاد می‌گیرند که با غریبه‌ها حرف نزنند یا لباس نامتعارف نپوشند، برای حضور در فضای مجازی هم باید حاضر شوند که این کار تنها با حرف‌زدن و صحبت از چارچوب‌های خانواده به‌دست می‌آید.» سعیدی در ادامه با اشاره به این‌که این‌روزها میزان برخورد بچه‌ها با چنین موضوعاتی بیشتر شده، می‌گوید: «اگر خانواده‌ها با فرزندشان روبه‌رو شدند که در حال تماشای تصاویر خارج از عرفی در فضای مجازی بودند، در ابتدا نباید هیجان‌زده شوند و فکر کنند آخر دنیاست. با او صحبت کنند و بگویند که در فضای مجازی همه‌چیز هست،‌ اما چارچوب‌های ما چنین چیزهایی را قبول نمی‌کند. بعد هم توقعات خودشان را بگویند و براساس آنها خط قرمزهایی را مشخص کنند که اگر رد شد، برخورد کنند. در حقیقت خانواده‌ها خیلی نباید شبه‌روشنفکر باشند و اجازه دهند بچه‌ها هرکاری انجام دهند، باید با خط قرمزهای خانواده به واسطه صحبت کردن آشنا باشند.»

به روز شدن انواع تکنولوژی، اختلاف سنی بین فرزندان و والدین، افزایش مشکلات اقتصادی و سرگرم شدن خانواده ها به امرار معاش، همه و همه باعث شده که والدین وقت کمتری برای صحبت کردن با فرزندان خود داشته باشند و همین امر به مرور باعث پدید آمدن دیواری حایل بین آن ها خواهد شد و پناه آوردن فرزندان به دنیای مجازی، بدون هیچ گونه نظارتی از طرف پدر و مادر، نتیجه ای جز انحراف تدریجی فرزندان نخواهد داشت.  

منبع: دانا

کلیدواژه: خانواده ها فضای مجازی بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۵۶۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟

مدت‌هاست که رضا عطاران در تلویزیون سریال جدیدی ندارد در حالی‌که برخی در فضای‌مجازی شایعاتی از حضور او را در این سریال مطرح می‌کنند اما کارگردان سریال به یک واقعیت اشاره کرد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سریال «بدل» به کارگردانی علیرضا مسعودی معروف به علی مشهدی در راه آنتن تلویزیون است. سریالی که قرار بود جزو ویژه‌های عید نوروز باشد اما به هر حال بعد از «هفت سر اژدها» ابوالقاسم طالبی پخش خود را آغاز خواهد کرد. 

یکی از نکات جالب در قصه این سریال، نام خانواده «عطاران» و یکی از شخصیت‌های محوری داستان است که به او «رضا عطاران» گفته می‌شود. همین نکته باعث شد برخی در فضای‌مجازی از این تیتر استفاده کنند: «حضور رضا عطاران در سریال جدید تلویزیون». خبر در نوع خودش جالب اما این صفحات مجازی برای دیده شدنِ خودشان از این عناوین خبری استفاده می‌کنند وگرنه حقیقت چیز دیگری است. 

علی مشهدی به عنوان کارگردان سریال به خبرنگار تسنیم گفت: ماجرا از این قرار است که قصه و اتفاقات سریال «بدل» در سال 1402 رقم می‌خورد و به یک خانواده‌ای برمی‌گردد که نسل اندر نسل عطارند. به همین خاطر نام فامیلی‌اش «عطاران» شده، همچون کسی که به او آهنگر می‌گویند فامیلی‌اش «ی» نسبتی می‌گیرد و او را «آهنگری» می‌خوانند. 

آخرین وضعیت سعید آقاخانی و توضیحاتی درباره ادامه «نون‌ خ»

وی در خصوص اینکه چرا نام پسر خانواده رضا عطاران گذاشته شده و آیا پایِ استفاده ابزاری از نام رضا عطارانِ بازیگر شناخته شده در میان است، تأکید کرد: شهرام قائدی نقش پدر را در خانواده عطاران بازی می‌کند، پریسا مقتدی همسرش و عرفان آصفی نقش پسر خانواده را با نام رضا عطاران بازی می‌کند. اصلاً هیچ استفاده ابزاری نشده حتی با وجود رفاقت و قرابت تنگاتنگ با رضا عطاران، از او اجازه گرفتم که نامِ کاراکترمان را رضا عطاران بگذاریم.

این کارگردان و نویسنده شاخص حوزه طنز در تلویزیون ابراز امیدواری کرد که تلویزیون بتواند در حوزه طنز بدرخشد و مخاطب را با خودش به دورانی ببرد که بهترین‌های طنز در تلویزیون کار می‌کردند و بسیاری از خیابان‌خلوت‌کن‌های تلویزیون جزو همین طنزها و کمدی‌های سیما بودند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فیلم| ویدیوی تکان دهنده از صحبت‌های کودک فلسطینی که تمام اعضای خانواده‌اش به شهادت رسیدند
  • سردار رادان: آرام و قرار نداریم | برای عفت اسلامی درنگ نخواهیم کرد
  • برهنگی یکی از دسیسه‌های اساسی دشمن برای نابود کردن خانواده‌ها
  • تبلیغات عجیب در اینستاگرام برای آرایشگاه؛ مروج کودک‌همسری بازداشت شد! + تصویر
  • ترویج کودک همسری در اینستاگرام برای تبلیغ آرایشگاه زنانه
  • بازداشت مروج کودک‌همسری برای تبلیغ آرایشگاه زنانه در اینستاگرام
  • بازداشت مروج کودک همسری برای تبلیغ آرایشگاه زنانه در اینستاگرام
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟
  • سازنده صفحه جعلی از یک خواننده معروف در اینستاگرام دستگیر شد