Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیور، مهدی شکوری مدیرکل امور بیمه‌شدگان سازمان تأمین اجتماعی درباره بیکاری تعدادی از بیمه‌شدگان به دلیل شیوع ویروس کرونا گفت: برخی از مشاغل در اثر شیوع ویروس کرونا دچار آسیب اقتصادی شدند که در این خصوص دولت حمایت‌های خاص خود را از این اقشار خواهد داشت.

وی افزود: به دلیل مشکلات به وجود آمده به واسطه شیوع ویروس کرونا قرارداد کار بعضی از بیمه‌شدگان به حالت تعلیق درآمده است و بیکار موقت تلقی می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل امور بیمه‌شدگان سازمان تأمین اجتماعی گفت: حسب تصمیمات ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا به 10 درصد از فعالیت‌های شغلی متأثر از بیماری کرونا تسهیلاتی ارائه می‌شود.

شکوری گفت:‌در جهت حمایت از کارفرمایان حق بیمه آنها به مدت سه ماه به تعویق افتاده است.

وی گفت: این اقدام برای 10 رسته شغلی مثل رستوران‌ها، تالارها، مراکز گردشگری، هتل‌ها و اقامتگاه‌ها، دفاتر خدمات مسافرتی، توزیع کیف و کفش، مجتمع‌های فرهنگی و آموزشی و دیگر موارد در نظر گرفته شده است.

مدیرکل امور بیمه‌شدگان سازمان تأمین اجتماعی گفت: حمایت از کارگران هم در 10 رسته شغلی انجام می‌شود و در همین راستا سامانه‌ای در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در راستای سابقه بیمه بیکاری پیش‌بینی شده که افرادی که شغل‌شان را از دست داده‌اند یا بیکار موقت هستند باید در آن سامانه ثبت‌نام کنند و بیمه بیکاری دریافت کنند.

شکوری گفت: با توجه به اینکه شیوع ویروس کرونا حادثه‌ای غیرمترقبه و فراگیری بوده است مقرر شد بر اساس دستور رئیس‌جمهور از محل صندوق توسعه ملی مبلغی را برای پرداخت مقرری بیمه بیکاری اختصاص دهند که مراحل اختصاص آن در حال پیگیری است.

وی افزود: برخی از مشاغل کم خطر از 23 فروردین ماه فعالیت خود را آغاز کردند و از فردا هم یکسری دیگر از مشاغل با محدودیت‌های کمتری به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

مدیرکل امور بیمه‌شدگان سازمان تأمین اجتماعی گفت: در صورتی که تخصیص اعتبارات لازم صورت بگیرد بر اساس دستورالعمل‌ها مقرری بیمه بیکاری به افراد واجد شرایط و مشمولان آن پرداخت می‌شود.

وی یادآور شد: جزئیات مقرری بیمه بیکاری دقیقا مشخص نیست و منتظر تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا در این خصوص هستیم.

شکوری گفت: بر اساس قراردادهای منعقد شده فیمابین کارفرمایان و کارگران با عادی شدن شرایط کارگران باید مشغول به کار شوند و ما به دنبال افزایش امنیت شغلی کارگران در این خصوص نیز هستیم.

انتهای پیام/

20 / 20 مدیرکل امور بیمه‌شدگان سازمان تأمین اجتماعی مهدی شکوری بیمه بیکاری مقرری بیمه بیکاری دستورالعمل‌ها مقرری بیمه بیکاری تخصیص اعتبار

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مهدی شکوری بیمه بیکاری مقرری بیمه بیکاری تخصیص اعتبار مقرری بیمه بیکاری شیوع ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۶۰۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق ۱۳۵ درصدی تعهدات اشتغالزایی در مهاباد

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ کیوان گلابی آذر دبیر اجرایی خانه کارگر شهرستان مهاباد در مراسم تجلیل از کارگران تلاشگر این شهرستان گفت: سه هزار و ۷۹۲ اشتغال پارسال در مهاباد ثبت‌ شد درحالیکه تعهد اشتغال، دو هزار و ۸۱۰ نفر بود و این  یعنی ۱۳۵ درصد تعهدات اشتغالزایی، محقق شده است.

مسئول کانون کارگران بازنشسته و مستمری بگیران تأمین اجتماعی شهرستان مهابادهم در این مراسم گفت:مهمترین درخواست کارگران بهبود معیشت کارگران و اجرای ماده 96 قانون تأمین اجتماعی است که هم در مجلس شورای اسلامی و هم در شورای نگهبان تصویب شده است.

رحیم عسگری ساوجبلاغی افزود: بر اساس این قانون به تأمین اجتماعی اجازه داده شده است که سالانه حداقل یک بار نسبت به ترمیم حقوق بازنشتگان با توجه به تورم اقدام شود.

فرماندار ویژه شهرستان مهاباد هم در این مراسم با اشاره به نقش خطیر کارگران در پیشبرد اهداف اقتصادی کشور گفت: حمایت از کارگران و توجه به دغدغه های این قشر مولد موجب رونق و بهره وری در حوزه تولید خواهد شد.

عباسی افزود: هر اندازه بتوان وضعیت خدمات رفاهی و معیشت کارگران را تقویت کرد می توان به پیشرفت کشور و توسعه در حوزه های مختلف امیدوارتر بود.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان مهاباد هم گفت: در سال گذشته یکهزار و 200 مورد بازرسی از واحدهای کارگری انجام شد تا موارد خطرزایی که احتمال دارد جان کارگران را  به مخاطره اندازد  بررسی شود.

پیروتی افزود: هر میزان سرمایه گذاری ها روی منابع انسانی در جوامع بیشتر باشد، به همان میزان قادرخواهند بود در توسعه اقتصادی، اشتغال آفرینی و رونق تولید اثربخش باشد.

وی، با بیان اینکه تاکنون 400 نفر از کارگران مقرری بگیر بیمه بیکاری در شهرستان هستند، افزود: یکی از برنامه های اولویت دار در سالجاری، بحث رصد و نظارت بر صدور احکام طبق طرح طبقه بندی مشاغل است  ضمن اینکه ما از کارفرمایان تقاضا داریم که لیست بیمه کارفرماها را بر اساس اشل و کار واقعی که انجام می دهند،تنظیم کنند.

خالد عزیزیان، رئیس هیئت مدیریه کارگران ساختمان هم در این مراسم گفت: انجمن کارگران ساختمانی سه هزارو 500 نفر عضو فعال دارد که ما توانسته ایم در این انجمن کارگرانی را که نیازمند پروانه اشتغال بودند ثبت نام و این افراد را به سازمان فنی حرفه ای معرفی کنیم تا بتوانند پروانه اشتغال دریافت کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان شمالی با حمایت از واحدهای تولیدی
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • آبرسانی به دهدشت غربی نیازمند ۱۰۰۰ میلیارد تومان
  • فراهم شدن امکان نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی بیمه‌شده و مستمری‌بگیر اصلی
  • بیمه سلامت متولی امر بیمه همگانی است
  • سهم ۶۰ درصدی کارگران مرکزی از آمار بیمه‌شدگان
  • بازنشستگی ۵۵۲ مددجوی کمیته امداد بوشهر با پرداخت ۱۰ سال بیمه
  • جزئیات اصلاح قانون کار و بیمه بیکاری
  • تحقق ۱۳۵ درصدی تعهدات اشتغالزایی در مهاباد
  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی در دولت مردمی