Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «نماینده»
2024-05-08@03:47:36 GMT

بیانیه کنگره ملی همفکری بسیج دانش آموزی

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۶۰۸۱۰

بیانیه کنگره ملی همفکری بسیج دانش آموزی

به گزارش «نماینده»، کنگرهٔ ملی همفکری بسیج دانش‌آموزی در بیانیه‌ای اعلام کرد:

««إِنْ حَکَمْتَ فَاحْکُمْ بَیْنَهُمْ بِالْقِسْطِ إِنَّ اللَّهَ یُحِبُّ الْمُقْسِطین»( اگر داوری کردی، میان آنان به عدل داوری کن که خدا دادگران را دوست دارد)؛ مدت هاست که نابرابری و عدم عدالت آموزشی موجب آزار دانش‌آموزان این مرز و بوم اسلامی است که پس از شیوع ویروس منحوس کرونا و درگیر شدن تمام جامعه که سبب تعطیلی مدارس گشت، این مسأله پررنگ‌تر و آزار دهنده‌تر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با تمام تلاش‌های صورت گرفته از سوی وزارت آموزش و پرورش و همکاری‌های صدا و سیما؛ من جمله طراحی و اجرای برنامه آموزشی شاد و شروع تدریس مباحث در شبکهٔ آموزش، که  مهم‌ترین حسن آن حرکت دوباره چرخه آموزشی می‌باشد، لیکن به علت عدم وجود زیرساخت‌های مناسب و برنامه‌ریزی قبلی به جهت آموزش مجازی در سطح کشور ، شادی قشر دانش‌آموز ما که اصلی‌ترین سرمایه‌های انقلاب اسلامی هستند توأم با اضطراب ناشی از کیفیت پایین آموزش برخی دروس آموزش داده شده از طریق رسانهٔ ملی، مشکلات شبکهٔ اینترنت که هنگام برگزاری آزمون‌های برخط، دانش‌آموزان را دچار مشکل می‌کند، تلخ تر از همه عدم دسترسی همه دانش آموزان ایرانی به امکاناتی نظیر تلفن همراه هوشمند و شبکهٔ اینترنت گشت و بازهم طعم تلخ فاصلهٔ طبقاتی که این بار آموزش و تحصیل دانش‌آموزان ایرانی را تحت الشعاع قرار داده است.

موارد مذکور در کنار اضطراب ناشی از امتحانات ترم دوم و خاصه امتحانات نهایی و غول کنکور، همه و همه ، آرامشی برای آینده سازان انقلاب اسلامی باقی نگذاشته است. آیا این ارزیابی، با کیفیت آموزش تناسبی دارد؟!

طبق فرمایش جناب دکتر حاجی میرزایی ، وزیر آموزش و پرورش: «آموزش مجازی، هرگز جای آموزش حضوری را نخواهد گرفت...». ما دانش‌آموزان کنگرهٔ ملی همفکری بسیج دانش آموزی به نمایندگی از یکایک دانش آموزان ایرانی از شما خواستاریم ارزشیابی ما مطابق با کیفیت آموزه‌هایمان باشد ، چرا که خداوند نیز بندگانش را به اندازهٔ وسعشان می‌آزماید.

والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته

منبع: نماینده

کلیدواژه: آموزش و پرورش بسیج دانش آموز کرونا دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۶۰۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایستگاه قانون، گامی در راستای افزایش دانش حقوقی دانش‌آموزان

به گزارش خبرگزاری مهر، در راستای برنامه پیشگیری‌های رشدمدار و نظام مراقبت ملی دانش‌آموزی و با هدف بررسی آسیب‌های خاص حوزه دانش‌آموزی و نحوه مداخلات پیشگیرانه جلسه‌ای با حضور متولیان آموزش و پرورش، بهزیستی و پلیس فتا تشکیل شد.

سید هادی مصطفوی، سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان در این جلسه با اشاره با آسیب‌های شناسایی شده در مدارس و حوزه دانش آموزی عنوان کرد: مسائل مربوط به ترک و بازماندگی از تحصیل، پیشگیری از خشونت، پیشگیری از خودکشی، جرایم و آسیب‌های فضای مجازی، استعمال دخانیات و موارد مبتلابه جامعه دانش آموزی در رصد این معاونت بوده و تلاش داریم با حساسیت و اتخاذ تدابیر پیشگیرانه در جهت کاهش موضوعات مورد اشاره که امنیت روانی مدارس و جامعه را می‌تواند دچار آسیب نماید، اقدام نمائیم.

وی با اشاره به اینکه حوزه آموزش و پرورش بعد از حوزه خانواده یکی از مهمترین نهادهای اجتماعی است، بیان کرد: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان تلاش دارد با هدف تسهیل تعامل این دو نهاد در تربیت فرزندان و آینده‌سازان این مرز و بوم برای رسیدن هرچه بیشتر به جامعه‌ای سالم و شکوفا نقشی درخور را ایفا نماید؛ زیرا مسائل روانی و تربیتی دانش‌آموزان دغدغه‌ی خانواده‌ها، مسئولین و همه است.

مصطفوی با اشاره به اینکه آشناسازی دانش آموزان با قوانین و آسیب‌های اجتماعی می‌تواند گام بلند و مهمی در پیشگیری از مسائل حوزه دانش‌آموزی داشته باشد، تشریح کرد: در راستای این هدف معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم در طرحی ابتکاری اقدام به «راه‌اندازی ایستگاه قانون» در سطح شهر نموده و در فاز بعدی این طرح، مدارس و ادارات استان هم تحت پوشش نیز ایستگاه قانون می‌گیرند که در مدارس بطور خاص قرار است جایگاه و تابلوهایی متناسب با محیط مدارس طراحی و نصب گردند تا به صورت دوره‌ای قوانین و موضوعات احصا شده در آنها نصب و پیاده‌سازی گردند و دانش‌آموزان با مطالعه آن موارد سطح دانش خود را در حوزه سوادرسانه‌ای و فضای مجازی، قوانین، مضرات استفاده از مواد دخانی و … بالا ببرند.

وی همچنین از اجرای طرح قاضی مدرسه از مهرماه سال جاری خبر داد و خاطر نشان کرد: در نظر داریم بصورت فازبندی شده هیئت‌های صلح‌یاری دانش‌آموزی را در تمامی مدارس استان راه اندازی نمائیم تا از ظرفیت جامعه دانش‌آموزی در بحث هیئت‌های صلح و صلح‌یاران استفاده گردد و این صلح‌یاران متولی رفع اختلافات در مدارس خود شده و اقدامات مناسبی در کاهش و پیشگیری از مسائل بردارند.

کد خبر 6099756

دیگر خبرها

  • ایستگاه قانون، گامی در راستای افزایش دانش حقوقی دانش‌آموزان
  • ۲۳ ایده به مرحله نهایی جشنواره «ایده‌شو» دانش‌آموزی راه یافت
  • دورهمی دانش آموزان و دبیران ۲۹ سال پیش در میبد
  • برپایی نمایشگاه مشاغل دانش‌آموزی زارچ 
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • ۱۶۵ دانش آموزخبرنگار در اردبیل دوره های آموزشی را سپری می کنند
  • طرح ملی سواد آبی در یزد ۳ ساله شد
  • رقابت دانش‌آموزی «کیدکد» با حمایت روبیکا برگزار شد
  • اصفهان مهد نیروهای فرهنگی و فکری است/دانش آموزان و نوجوانان مخاطبان اصلی برنامه‌های فرهنگی
  • هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند