Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه جامعه خبرگزاری تقریب به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، در جلسه ویدئوکنفرانس پایگاه استنادی علوم جهان اسلام با کارگروه بهداشت و سلامت دی هشت (D۸-HSP) عنوان شد که نماگر کووید‌۱۹ به عنوان یک منبع سودمند در جهت راهنمایی برای سیاست‌گذاری صحیح کشورهای عضو است.

در این جلسه ویدئو کنفرانس که با حضور کار‌گروه بهداشت و سلامت d8، رئیس پایگاه استنادی علوم جهان اسلام و نمایندگان وزارت بهداشت کشورهای عضو D8 و سایر کشورها برگزار شد، سامانه نماگرکووید -۱۹ مورد بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



داتو کو جعفر کو شعری، دبیر کل گروه D8، از پایگاه استنادی به عنوان سازمان طراح و مجری سامانه نماگرکووید -۱۹ دعوت کرد تا در جلسه ویدئو کنفرانسی که به صورت پنل علمی بین چندین کشور برگزار می شد حضور به هم رساند تا این سامانه به کشورهای عضو نیز معرفی شود.

بر اساس دعوت نامه دبیرکل دی هشت مبنی بر حضور ISC، جلسه ویدیو کنفرانس با موضوع «برنامه حمایت از سلامت و بهداشت اجتماعی اعضای گروه کشورهای D8» با حضور بیش از ۵۰ کاربر از نمایندگان وزارت بهداشت کشورهای عضو به میزبانی D8-HSP (بخش بهداشت و سلامت سازمان دی هشت) و چاتم هاوس لندن (London Chatham House) برگزار شد.

در این جلسه سه و نیم ساعته که با حضور نمایندگان وزارت بهداشت کشور‌های عضو، شامل ۸ کشور ایران، ترکیه، پاکستان، بنگلادش، اندونزی، مالزی، مصر و نیجریه و غیر عضو (انگلستان، مراکش و چند کشور دیگر از قاره‌های مختلف) برگزار شد، بیش از ۸۰ نفر در آن شرکت کردند.

دبیرکل سازمان همکاری‌های اقتصادی دی هشت در سخنان خود از هدف اصلی این جلسه که تقویت همکاری، شناسایی محدودیت ها و تنگناهای پیش روی کشورهای عضو در مقابله با بیماری همه‌گیر کووید ۱۹ و ایجاد سیستم‌های بهداشتی مقاوم پس از شیوع آن است صحبت کرد و گفت: این امر باید با بسیج منابع مورد نیاز از درون و منابع دیگر بیرونی تامین شود.

کوشعری در ادامه به زیان‌های عمدتاً امنیتی و اقتصادی به جوامع اشاره کرد و گفت: ضروری است که D8 به عنوان یک بلوک اقتصادی از این رخداد برای حمایت از اعضاء استفاده کند تا از مشکلات بزرگی که به وجود خواهد آمد از جمله همه‌گیر بودن آن جلوگیری کند و به تسهیل مشارکت‌ها، به اشتراک گذاری تجربه، پشتیبانی و کمک متقابل روی آورد.

وی تصریح کرد: در گروه D8 کشورهایی که دارای موقعیت اقتصادی بهتری هستند و می‌توانند به دیگران در زمینه همکاری‌های اقتصادی و همبستگی در زمینه تأمین کالاها، فناوری، تجهیزات، داروسازی و سایر کالاهای مورد نیاز کمک کنند باید پیش قدم شوند.

کوشعری در بخش مهمی از سخنان خود ضمن سپاس از تیم طراح سامانه کووید -۱۹ خاطرنشان کرد: پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) در تلاش برای تسهیل تلاش‌های گروه دی هشت، نماگر کووید ‌۱۹ را به عنوان یک منبع سودمند در جهت راهنمایی برای سیاست‌گذاری صحیح کشوهای عضو و مدیریت شرایط حاضر و امکان مداخلات به موقع در جهت پاسخ به تلاش‌های ملی کشورهای عضو D8 طراحی و راه‌اندازی کرده است.

در این جلسه که با محوریت بخش بهداشت و سلامت سازمان دی هشت برگزار شد هریک از اعضا از چگونگی مبارزه هر کشور با همه‌گیری این بیماری همه‌گیر صحبت کردند و راه‌کارها و نتایج بررسی‌های خود را ارائه کردند.

در این جلسه، نمایندگانی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جمهوری اسلامی ایران نیز حضور داشتند و در خلال آن به تلا‌ش‌های صورت پذیرفته توسط کشور ایران در مقابله با این بیماری صحبت کردند.

در پایان این جلسه نیز حمایت از اولویت‌های پژوهشی سازمان در خصوص مقابله کوید -۱۹ مشخص شد.

نماگرکووید -۱۹ (با نام انگلیسی ISC COVID-19 Visualizer) سامانه ای است که توسط پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) راه‌اندازی شده است و اطلاعات لحظه ای در مورد بیماری کروناویروس ۲۰۱۹ شامل آمار و اطلاعات مربوط به مبتلایان، گزارش های آماری و مقالات علمی ارائه می دهد.

اطلاعات این پایگاه شامل آمار مربوط به وضعیت انتشار بیماری به تفکیک کشور و جدیدترین مقالات علمی به صورت روزانه به روز رسانی می شود. این سامانه مجموعه ای منحصر بفرد و گسترده از تازه ترین مقاله علمی منتشر شده و پیش چاپ در زمینه بیماری کروناویروس جدید ۲۰۱۹ به همراه متن کامل این مقالات را در دسترس محققان قرار می دهد. آدرس وبگاه این سامانه https://maps.isc.gov.ir/covid19/ بوده که از طریق وبگاه اصلی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) به نشانی https://www.isc.gov.ir/ در دسترس خواهد بود.

انتهای پیام/

 

منبع: تقریب

کلیدواژه: پایگاه استنادی علوم جهان اسلام بهداشت و سلامت وزارت بهداشت کشورهای عضو برگزار شد دی هشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۶۱۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی شکایت از تاکسی‌های اینترنتی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مشاور رئیس شورای رقابت گفت: کارگروه اقتصاد دیجیتال شورای رقابت، در این جلسه، شکایات مربوط به میزان کمیسیون رانندگان و هزینه سفر‌ها را بررسی کرد.

به گفته آقای ذوالفقاری، پس از جلسات کارشناسی این کارگروه، نتیجه برای بررسی بیشتر و صدور رای، به صحن شورای رقابت می‌رود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ببینید | آمادگی کامل ایران برای حضور دائمی در قطب جنوب
  • کودکان و نوجوانان کدام کشور رکورددار سوء مصرف الکل هستند؟
  • بررسی شکایت از تاکسی‌های اینترنتی
  • دستورات رئیسی برای رفع مشکلات درمانی، آموزشی و بافت فرسوده در جنوب غرب تهران
  • پایش سلامت روان ایرانی ها/ رتبه افسردگی در کشور
  • اعلام نتایج پایش سلامت روان ایرانی ها/ رتبه افسردگی در کشور
  • اعلام نتایج پایش سلامت روان ایرانی ها/ وضعیت افسردگی در کشور
  • بررسی طرح ساماندهی المپیاد‌های دانش‌آموزی
  • برگزاری دومین جلسه کارگروه نظارت و صیانت با حضور رئیس فدراسیون فوتبال
  • وزیر ارتباطات: بررسی رفع فیلتر «گوگل پلی» در کارگروه فیلترینگ برای بار سوم