Web Analytics Made Easy - Statcounter

فوتبال بی دلیل فوتبال نشده و بی علت نیست که در جمع جمعیت ۸ میلیاردی جهان فقط بخش اندکی با این ورزش ارتباط برقرار نکرده و آن را دوست ندارند.

گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در عالم ورزش رشته های مختلف آبی، توپی، نشستنی، پروازی و رزمی هستند که هر یک به اندازه خود جذابیت های بصری و هیجانی داشته و مخاطبان خاص یا عام‎شان را در جوامع مختلف دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ورزشهایی که شاید ساعتها تماشای آن، بیننده را از دنیای واقعی جدا و بر فراز ابرها و کوهها می برد. رشته هایی که ظرافت و دقت یک بیلیاردباز در محاسبه ضربه ریاضی‎گونه و مهندسی‎وارش را به رخ می کشد که چطور مسیر گوی سفید را طوری تعیین می کند که پس از چند برخورد با در و دیوار میز به هدف خورده و آن را از صفحه خارج کند.

ورزشهایی داریم که در آن مهارت یک رزمی کار را نشان می دهد که چطور در صدم ثانیه با یک چرخش ضربه ای دقیق را به حریفش زده و امتیاز لازم را دریافت می کند. در رشته ای دیگر دو شطرنج باز پس از ساعتها نشستن رودرروی هم و بکارگیری انواع و اقسام تاکتیک های غافلگیر کننده در نهایت روش بازی یکی بر دیگری غالب شده و یا هرازگاهی با تساوی به پایان می رسد و بسیاری رشته های دیگر پرتابی، قدرتی، سرعتی که بیشتر در دوومیدانی شاهد لحظات حساس و بازی با هزارم ثانیه ها در آن هستیم! اما آنچه همه این ویژگی‎ها را یکجا و پکیجی کامل از تاکتیکها و تکنیکهاست، رشته ای نیست جز فوتبال!

فوتبال! همان رشته ای که امروز بحث درباره چرایی تعطیلی اش در روزهای شیوع ویروس کرونا کووید19 حتی بازیهای بزرگ المپیک 2020 توکیو را هم تحت تأثیر قرار داده و تقریبا دیگر کسی درباره این رویداد مهم حرفی نمی زند. فوتبال همان ورزشی است که گردش مالی سالیانه اش در سراسر جهان مبالغی هنگفت را رقم می زند که در مخیله هیچ انسانی نمی گنجد.


کد ویدیو دانلود فیلم اصلی




یکی از دلایل اصلی در جذابیت این ورزش و همه گیر بودنش همان کلونی بودن اتفاقات ورزشی در یک رشته است. دقت، سرعت، پرتاب، تاکتیک، استقامت، مبارزه تن به تن، کار تیمی، حرکات انفرادی، وسعت زمین بازی، پنالتی، بروز اتفاقات سرنوشت سازتنها در یک متر مربع، حضور پرتعداد تماشاگران، ایجاد صحنه های ناب تکنیکی، آفریدن اشکها و لبخندهایی که نمونه های بسیارش در دل تاریخ ثبت و ضبط شده، همه و همه به خاطر فوتبالی بوده که سختگیرترین طرفداران ورزش را هم پای کار آورده و حتی برای آنها هم حرفی برای گفتن داشته است.

از جذابیت های فوتبال نه تنها باید به اتفاقات درون میدانش پرداخت بلکه هزاران اتفاق در حاشیه این ورزش رخ می دهد که خود جداگانه حدیثی مفصل دارند. از علاقمندی های دیوانه‎وار طرفداران به تیمها، بازیکنان و مربیانش بگوییم که گاهی تا مرز جنون و دیوانگی پیش می رود؟ از درگیری های روی سکوها بگوییم که بسیاری جانشان را پای عشق و علاقه به تیم ها از دست داده اند. تعدادی نقص عضو شده و چه بسیار افرادی که بابت تیم شان کتک خورده و گلو پاره کرده اند!




گرچه در کنار این اتفاقات تلخ روی سکوها نباید از تشویقهای موسیقیایی هواداران فوتبال غافل شد. همان هایی که گاهی سرودهای تیم محبوبشان را در استادیوم به اجرای کُر 80 هزار نفری تبدیل کرده و ورزشگاه را تبدیل به اِستِیج سالن کنسرت می کنند.

فارغ از همه این موارد، رویدادهای سیاسی و اقتصادی دوروبر فوتبال هم از سوی دیگر زاویه و بُعدی جداگانه به فوتبال می دهد. آنجا که مردان سیاست برای اهداف بلندپروازانه شان سر از فوتبال درآورده و آن را به مثابه میان‎بری می بینند که جای تبلیغات سیاسی برای کسب شهرت، تنها با حضور در کنار فوتبال ره صدساله را یک شبه طی می کنند و از حضیض گمنامی به اوج شهرت می رسند. از دیگر حواشی فوتبال، مردان اقتصادی هستند که راهکارهای پولسازی را بلدند و می آیند تا از این دریای به انتهای پول کوسه شکار کنند و تعداد صفرهای حساب‎شان را افزایش دهند.

این شبها و در خلا پخش مسابقات فوتبال بدلیل شیوع کرونا مجموعه مستندی از شبکه سوم سیما پخش می شود به نام "دریبل" ؛ این مستند که تولید خانه مستند انقلاب است سراغ موضوعات متنوعی رفته که با در حاشیه فوتبال شکل می گیرد اما گاهی حاشیه مهمتر از متن می شود.





اگر فوتبال تعطیل است، اما انبوه رخدادهای نهان و آشکار اطرافش که اگر از امروز تا ابد هم به آن پرداخته شود باز تمام نمی شوند زیر ذره بین مستند دریبل رفته و با سبکی تازه به آن پرداخته می شود. این مجموعه مستند در هر قسمت سراغ یکی از موضوعات مرتبط با فوتبال رفته از موضوع هواداران فوتبال تا داوران و از اقتصاد تا سیاست؛ این مستند سعی دارد جذابیت های ناشناخته این رشته چندوجهی را در زمینه ایجاد اشتغال، تولید برنامه های ورزشی و غیره نمایان کند. این مستند علاوه بر پخش در شبکه 3 سیما ، هر هفته جمعه ها ساعت 19 از شبکه مستند سیما هم پخش می شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فوتبال کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۶۱۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین واکنش عبدالله ویسی به جریمه ۲ میلیاردی سازمان لیگ

به گزارش گروه ورزشی ایسکانیوز، عبدالله ویسی در نشست خبری پیش از بازی فولاد برابر تراکتور در هفته بیست‌وپنجم لیگ برتر، اظهار داشت: صحبت‌های ما مربیان فوتبال به گوش شما اصحاب رسانه بسیار آشناست. مسائل فوتبالی تکراری است یعنی بازی‌ها روزهای حساسی را طی می‌کند. ما باید تمرکز بالایی داشته باشیم. این سه امتیازها بسیار حساس و مهم است و البته نباختن مهم‌تر. ما با این شعار بازی می‌کنیم که اول، دوم و سوم این ۳ امتیاز و بعد اگر نشد تک امتیاز را بگیریم که دوباره ما را در جدول نگه دارد و امیدوار به آینده باشیم.

بیشتر بخوانید: ویسی ۲ میلیارد تومان جریمه شد

وی در ادامه افزود: تیم فوتبال تراکتور گردن کلفت است و تراکتور همیشه تراکتور. ما اهمیت موضوع را می‌دانیم. با بچه‌ها صحبت کردیم و تمرکز خوبی برای این بازی داریم. امیدواریم با حضور تماشاگران‌مان که از آنها انتظار داریم، چون بازی‌های حساسی پیش رو داریم، به نتیجه موردنظر برسیم. کمک کردن فقط این نیست که روی سکو بنشینند و فریاد بزنند که فلان بازیکن را تعویض کنید! از تیم حمایت کنند حتی اگر بازیکنی و من مربی اشتباه کنیم تا در آینده شاد و خوشحال باشیم. البته دیگر باید برای ماندن دو تیم استان در لیگ خوشحال باشیم.

«فولاد یکی از سه تیم استان خوزستان است که احتمال می‌رود به لیگ دسته اول فوتبال سقوط کند. آیا نگران نیستید که به نفع یکی از تیم‌ها سوت‌های مشکوک می‌زنند یا گل‌های مشکوکی به ثمر می‌رسانند؟»، سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان در پاسخ به این سؤال تصریح کرد: من آن روز حرفی زدم که به بعضی از رفقایم برخورد و شنیدم که کمیته انضباطی مرا ۲۰۰ میلیون تومان (مبلغ دو میلیارد تومان درست است) جریمه کرد. من گفتم شما بازی‌ها را رصد کنید. خب اصلاً رصد نکنید و ۱۰۰ میلیون دیگر مرا جریمه کنید. مگر چه گفتم که مرا جریمه کردید؟!

ویسی ادامه داد: در همین بازی فولاد - تراکتور و دیگر بازی‌ها کمیته اخلاق و کمیته ضددوپینگ سر بازی‌ها حاضر شوند. هر کاری کنید بازی‌های باقیمانده لیگ حساس است. این حرف را گواردیولا، مورینیو و آنچلوتی هم می‌گویند. من هنوز به کمیته انضباطی نرفتم، اما حکم مرا صادر کردند.

وی در پاسخ به اینکه آیا صدور حکم کمیته انضباطی بدون حضورش در این مرجع قضایی مشکوک نیست، گفت: چه بگویم؟ دیگر نمی‌دانم!

سرمربی فولاد خطاب به خبرنگاری که دلیل جریمه دو میلیارد تومانی ویسی را خوش نیامدن حرف‌های وی به مذاق بعضی مربیان می‌دانست، تصریح کرد: خب چرا؟‌ می‌گویند وقتی چوب را بردارید، دزد فرار می‌کند. خود من سال گذشته در همین ایام با آقای ربیعی تماس گرفتم و بابت برد مقابل مس کرمان به او تبریک گفتم. گفتم مرسی که جوانمردانه بازی کردید.

وی ادامه داد: امسال هم به موقع تماس می‌گیرم و از او تشکر می‌کنم که جوانمردانه بازی کرده است. چرا باید حرف‌های من باعث ناراحتی برخی مربیان شود؟! مگر گفتم آنها از من دزدی کردند؟ من گفتم رصد کنید. باز هم می‌گویم رصد کنید.

منبع: خبرآنلاین

انتهای پیام/

کد خبر: 1229558 برچسب‌ها فولاد خوزستان

دیگر خبرها

  • سرمربی تیم فولاد: مگر چه گفتم که اینگونه جریمه کردند
  • ویسی: چه گفتم که جریمه‌ام کردند؟
  • اولین واکنش عبدالله ویسی به جریمه ۲ میلیاردی سازمان لیگ
  • سرمربی لیگ برتری جریمه میلیاردی شد
  • توسعه و پیشرفت بی سابقه بولینگ و بیلیارد لرستان
  • خلیلی: طرح گذرگاه‌های ورزش با جدیت در کشور دنبال می‌شود
  • کراسفیت در پی دستیابی صدر جدول ورزش‌های روز دنیا
  • دختران ورزشکار ایرانی یک الگو در کشورهای مسلمان هستند
  • سند آمایش سرزمینی ورزش استان ایلام تدوین شده است
  • تجلیل از دختران مدال‌آور ‌رشته‌های‌ ووشو و کاراته در مشهد