Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@03:38:53 GMT

دانشگاه‌های جهان برای مقابله با ویروس کرونا چه کردند؟

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۶۳۵۵۰

دانشگاه‌های جهان برای مقابله با ویروس کرونا چه کردند؟

دانشگاه‌های جهان در حال تولید تجهیزات پزشکی و شیلدهای محافظتی هستند که بسیاری از کشورها در دوران شیوع ویروس کرونا با کمبود آن‌ها مواجه شده‌اند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، با توجه به شیوع گسترده ویروس کووید-۱۹ در سراسر جهان، بسیاری از کشورها با مشکل کمبود تجهیزات پزشکی مواجه شده‌اند، این شرایط کار را برای پزشکان و پرستاران بسیار دشوار کرده است؛ بنابراین شرکت‌های بزرگ فناوی مانند اپل، فورد و اچ پی با استفاده از فناوری "چاپ سه بعدی"، در حال تولید شیلدهای پلاستیکی پزشکی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 همچنین بسیاری از دانشگاه‌های دنیا نیز در  تولید این نوع شیلدها فعالیت دارند. در ادامه به معرفی اقدامات بعضی از این دانشگاه‌ها برای مقابله با ویروس کرونا می‌پردازیم:

دانشگاه Harvard

دانشگاه "هاروارد" پس از مطلع شدن از این موضوع که کادر درمانی با مشکل کمبود تجهیزات پزشکی مواجه شده‌ و انجام دادن وظایف کاری برای آن‌ها بسیار دشوار است، از هفته پیش تولید تجهیزات محافظتی را آغاز کرد. این دانشگاه با استفاده از چاپگرهای سه بعدی تا کنون ۹۰ شیلد محافظتی تولید کرده و به دو بیمارستان تحویل داده است. دانشگاه هاروارد اعلام کرده که قادر است ۸۰۰ شیلد محافظتی و سه هزار و ۵۰۰ نقاب چاپ سه بعدی تولید کند.

دانشگاه MIT

محققان دانشگاه MIT نیز به منظور رفع کمبود تجهیزات پزشکی شروع به تولید شیلد با استفاده از لیزر کردند؛ فناوری لیزر قادر است ورقه‌های پلاستیکی را به اندازه شیلدهای محافظتی برش بزند. پژوهشگران این دانشگاه باور دارند که این دستگاه لیزری می‌تواند روزانه ۸۰ هزار شیلد تولید کند؛ این نوع شیلدها پس از تولید به بیمارستان‌ها تحویل داده می‌شود.

دانشگاه Duke

دانشگاه Duke  که یکی از برترین دانشگاه‌های آمریکا به شمار می‌رود، ۶۵ دستگاه  چاپگر سه بعدی دارد که می‌تواند روزانه ۱۵۰ شیلد تولید کند. پژوهشگران این دانشگاه اعلام کردند با توجه به اینکه روزانه نیاز به شیلد در بیمارستان‌ها بیشتر احساس می‌شود، لازم است شیلدها را با سرعت بیشتر و تعداد زیادتر تولید کنند؛ آن‌ها تخمین می‌زنند که تقریبا ۱۰ هزار شیلد در این دانشگاه تولید خواهد شد.

دانشگاه Loyola

دانشگاه Loyola نیز با استفاده از چاپگرهای سه بعدی برای بیمارستان‌های شهر "بالتیمور" شیلد تولید می‌کند. پژوهشگران این دانشگاه علاوه بر تولید دو پلاستیک قسمت بالایی و پایینی شیلدها، دیگر قسمت‌های شیلدها را نیز در سه آزمایشگاه مختلف دانشگاه تولید می‌کنند؛ این دانشگاه شیلدهای تولیدی خود را به بیمارستان‌های "جانز هاپکینز"، "سینای" و دیگر مراکز درمانی تحویل می‌دهد.

اقدامات دیگر دانشگاه‌های جهان

دانشگاه Syracuse نیز همانند دیگر بیمارستان‌ها با استفاده از فناوری چاپ سه بعدی به تولید شیلد می‌پردازد، به طوری که روزانه ۹۰ شیلد تولید کرده و به بیمارستان‌ها اهدا می‌کند. همچنین دانشگاه Northwestern تنها از طریق یک چاپگر سه بعدی روزانه هزار قطعه برای شیلدها تولید می‌کند، شرکت‌های دیگر نیز قطعات لازم را برای شیلدها تولید کرده و به بیمارستان‌ها ارسال می‌کنند.

کد خبر 419449

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشگاه مقابله با شیوع کرونا کرونا در جهان کرونا ویروس آخرین اخبار ویروس کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بیمارستان ها تجهیزات پزشکی دانشگاه ها شیلد تولید سه بعدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۶۳۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی

رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت:  در حوزه معاونت بهداشتی با توجه به رایگان بودن خدمات در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی، ۹۰۷ نفر جدید؛ دارای مشکلات روانپزشکی شناسایی شدند که برای این افراد سه هزار و ۴۰۰ خدمت روانشناختی توسط روانشناسان مراکز خدمات جامع سلامت ارائه شده است.

دکتر محمد سالاری افزود: با توجه به اهمیت ارتقای سواد سلامت روان و تاثیر آن بر بهزیستی و کیفیت زندگی انسان ها برای حدود سه هزار و ۵۰۰ نفر آموزش انفرادی و برای بیش از ۱۰ هزار نفر به صورت گروهی جلسات آموزشی مهارت های زندگی، مهارت های فرزندپروری، نوجوان سالم و خودمراقبتی توسط روانشناسان معاونت بهداشتی برگزار شده است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین در مرکز مشاوره مبتنی بر سبک اسلامی– ایرانی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه حدود ۲ هزار خدمت روانشناختی، روانپزشکی، مددکاری، تحصیلی و آموزشی برای هزار و ۶۶۵ دانشجوی مراجعه کننده به این مرکز ارائه شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار ادامه داد: مرکز آموزشی درمانی واسعی به عنوان تنها بیمارستان دارای بخش روانپزشکی در غرب خراسان رضوی، با ۴۶ تخت فعال شامل ۲ بخش مجزای روانپزشکی زنان و مردان، در زمینه بستری بیماران روانپزشکی خدمت رسانی می کند.

دکتر سالاری افزود: در سال گذشته هزار و ۶۶۰ بیمار در این ۲ بخش بستری و از خدمات روانپزشکی بهره مند شده اند که تمامی این خدمات برای تسریع در روند درمان اختلالات، افزایش مهارتها و کاهش احتمال عود بیماری صورت گرفته است.

به گفته وی در بیمارستان فوق تخصصی حشمتیه سبزوار نیز خدمات روانشناختی و سلامت معنوی به بیماران بستری در بخش‌های مختلف از جمله اطفال و قلب با تشخیص و درخواست پزشک ارائه می شود و در کلینیک ویژه دانشگاه نیز سه هزار و ۳۸۲ بیمار به صورت سرپایی از خدمات روانپزشکی بهره برده اند.

دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با ۴۵ مرکز خدمات جامع سلامت فعال، ۳۱ پایگاه شهری و یک پایگاه روستایی، ۱۹۵ خانه بهداشت و ۶ بیمارستان زیر پوشش به بیش از نیم میلیون نفر جمعیت شهرستان‌های جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد در غرب خراسان رضوی خدمات بهداشتی و درمانی می‌دهد.

سبزوار در ۲۳۰ کیلومتری غرب مشهد واقع است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • ویدیو/ دانشگاه‌های جهان چگونه ضدصهیونیسم شدند؟
  • ارائه بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی ارائه شد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • برنامه بایدن برای مقابله با جنبش دانشجویی حامی فلسطین چیست؟
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)