Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، شیوه‌نامه تکمیلی یکپارچه‌سازی مدیریت پژوهش تحصیلات تکمیلی این دانشگاه را ابلاغ کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمدمهدی طهرانچی طی بخشنامه‌ای، شیوه‌نامه تکمیلی یکپارچه‌سازی مدیریت پژوهش تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی را به منظور وحدت رویه و افزایش کیفیت در عرصه پژوهش تحصیلات تکمیلی ابلاغ کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی؛ براساس این شیوه‌نامه، تمامی دانشجویان تحصیلات تکمیلی که تاریخ تأیید پیشنهاده (پروپوزال) آنها در گروه / واحد دانشگاهی (حسب واحد دانشگاهی) قبل از تاریخ اول اردیبهشت 98 بوده و تا تاریخ اول اردیبهشت 99 کد از سامانه کدینگ سازمان CITC دریافت نکرده‌اند، باید مراحل زیر را برای دریافت کد پایان‌نامه/رساله از سامانه پژوهشیار و اتمام کار در آن انجام دهند:

1. ایجاد حساب کاربری در سامانه پژوهشیار به آدرس ris.iau.ac.ir

2. ثبت و تکمیل پروپوزال توسط دانشجو (مرحله یک پروپوزال)

دانشجویان کارشناسی ارشد: فعالیت‌های شما - پروپوزال/پایان‌نامه غیرپزشکی ارشد - ارسال پایان‌نامه/رساله

دانشجویان دکتری تخصصی: فعالیت‌های شما - پروپوزال/پایان‌نامه غیرپزشکی دکتری - ارسال پایان‌نامه/رساله

دانشجویان حوزه پزشکی: فعالیت‌های شما - پایان‌نامه/رساله پزشکی - ارسال پایان‌نامه/رساله

3. دریافت کد پایان‌نامه/رساله از سامانه (مرحله 4 یا 5 پیشنهاده (پروپوزال) حسب مرجع تصویب واحد دانشگاهی مربوطه)

کد پایان‌نامه/رساله پس از تایید توسط مرجع تصویب واحد دانشگاهی، توسط سامانه پژوهشیار و از طریق ماژول «ثبت کد پایان‌نامه/رساله» تولید می‌شود.

لازم به ذکر است در این مرحله فقط فرآیند دریافت کد برای دانشجو صورت می‌پذیرد.

4. بارگذاری نسخه نهایی پایان‌نامه/رساله بعد از انجام اصلاحات جلسه دفاع توسط دانشجو (مرحله 10 پروپوزال)

قابل توجه است که تمامی فرآیندهای مرحله 10 برای دانشجو اعم از ثبت نمره دفاع، ثبت نمره مقاله و... باید انجام پذیرد.

5. دریافت گواهی اتمام کار در سامانه پژوهشیار جهت ارائه به اداره امور فارغ‌التحصیلان (مرحله 11 پروپوزال)

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامي پژوهش تحصیلات تکمیلی سامانه پژوهشیار دانشگاه آزاد شیوه نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۶۴۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه ۱.۹ میلیارد تومانی مشاورین املاک استان همدان

ایسنا/همدان دبیر کارگروه ساماندهی بازار املاک و مستغلات استان همدان از بازرسی ۴۵۰۰ واحد مشاور املاک در این استان خبر داد و گفت: مشاورین املاک متخلف استان بیش از یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان جریمه شدند.

نعمت‌الله رسولی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به وجود ۲۶۸۸ واحد مشاور املاک در استان اظهارکرد: عدم الصاق جواز کسب در محل، عدم نصب نرخ‌نامه، عدم دریافت کدرهگیری، عدم درج کمیسیون در مبایعه‌نامه و اجاره‌نامه و دریافت مبالغ اضافی بیشترین تخلفات مشاورین املاک همدان بوده است.

وی با اشاره به اینکه بازرسی از مشاورین املاک از تیرماه سال گذشته آغاز شده است، خاطرنشان کرد: از تیرماه سال گذشته تا پایان سال ۴۵۰۰ بازرسی از مشاورین املاک استان توسط اعضای کارگروه تنظیم و کنترل بازار املاک صورت گرفت.

رسولی با اشاره به بررسی دفاتر مبایعه‌نامه و اجاره‌نامه‌های مشاورین املاک افزود: یکی از مشکلات موجود در این زمینه، عدم آگاهی مردم نسبت به نرخ‌های کمیسیون‌هاست به طوری‌که این نرخ در سامانه ۱۲۳ به صورت آنلاین محاسبه می‌شود و در اختیار مردم قرار می‌گیرد که در راستای احقاق حقوق مردم مبالغ کمیسیون‌های دریافتی توسط مشاورین املاک مورد بررسی قرار گرفت.

وی با تأکید بر اینکه مشاورین املاک ملزم به دریافت کد رهگیری هستند، تصریح کرد: دریافت کدرهگیری از طریق سامانه خودنویس برای عموم مردم آزاد است، مردم می‌توانند به صورت رایگان اجاره‌نامه بنویسند و کد رهگیری دریافت کنند.

دبیر کارگروه ساماندهی بازار املاک و مستغلات استان همدان با بیان اینکه فعلاً اجاره نوشتن با خودنویس برای عموم مردم آزاد است، یادآور شد: فعلاً نوشتن مبایعه‌نامه در سامانه خودنویس آزاد نشده است.

وی بیان کرد: سامانه خودنویس به گونه‌ای طراحی شده که قیمت ملک تعیین می‌شود و افراد خارج از چهارچوب نمی‌توانند نرخ تعیین کنند به طوری‌ که سامانه قیمت ملک را به صورت کارشناسی و به‌روز تعیین می‌کند بنابراین امکان افزایش اجاره‌بها به صورت غیرمتعارف وجود ندارد.

رسولی با بیان اینکه براساس قانون ۲۰ درصد افزایش مبلغ اجاره سال گذشته در اجاره‌نامه‌ها باید صورت بگیرد، تأکید کرد: در صورتی‌ که مشاورین املاک کدرهگیری دریافت نکنند و مبلغ بالاتر از این میزان درخواست کنند، طبق قانون به تعزیرات حکومتی معرفی می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لزوم توانمندسازی بازرسی کار / تقدیر از شهرداری اصفهان برای پیاده‌سازی نظام یکپارچه HSE
  • انجام مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • سازمان اداری و استخدامی کشور ابلاغ کرد/کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند/ برخورد قضایی با متخلفان
  • جریمه ۱.۹ میلیارد تومانی مشاورین املاک استان همدان
  • بخشنامه ممنوعیت دریافت هر نوع هدیه توسط کارکنان دولت به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • یورش پلیس آمریکا به دانشگاه کلمبیا/ده‌ها دانشجو بازداشت شدند
  • پورش پلیس آمریکا به دانشگاه کلمبیا/ده‌ها دانشجو بازداشت شدند
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد شهرکرد
  • ابراز نگرانی گزارشگر سازمان ملل از تعلیق دانشجویان دانشگاه کلمبیا