Web Analytics Made Easy - Statcounter

منتخب مردم فریدن در مجلس، گفت: مجلس یازدهم قصد تقابل با دولت را ندارد لذا مجلس در جهت اصلاح امور کشور تلاش خواهد کرد. ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۷ سیاسی مجلس و دولت ایران نظرات - اخبار سیاسی -

حسین محمدصالحی منتخب مردم فریدن، فریدون‌شهر، چادگان  در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در گفت وگو مشروح با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره تبعات اقتصادی، اجتماعی و سیاسی شیوع ویروس کرونا، اقدامات مجلس جدید در جهت رفع تبعات ناشی از شیوع این ویروس ، رویکرد مجلس یازدهم نسبت به دولت دوازدهم و همچنین اولویت های قوه مقننه، توضیحاتی را ارائه کرده که در ذیل می خوانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجلس یازدهم به جای تقابل دولت را به سمت جهش تولید سوق دهد

تسنیم: با توجه به اینکه در حدود 2 ماه است که ویروس کرونا در کشور شیوع پیدا کرده به نظر شما تبعات اقتصادی، اجتماعی و سیاسی این پدیده در کشورمان چه بوده است؟

صالحی: بیکاری و مشکلات مادی کارگران ، اصناف و بازاریان ، ناوگان حمل و نقل و بسیاری از مشاغل دیگر با شیوع ویروس کرونا افزایش یافته و متقاضیان بیمه بیکاری به تبع آن زیاد شده است؛ تجمعات کارگری لازم برای امر کشت و کار به تعویق افتاده و برنامه کشاورزی را دچار اختلال کرده است.

شیوع این ویروس مراکز آموزشی را از حضوری به مجازی ، آموزش ناعادلانه و محرومیت مناطق محروم را بیشتر کرده است و بیمارستان ها و مراکز درمانی در مناطق محروم به خاطر نبود تجهیزات لازم در درمان بیماران نا توان شده و مردم در این مناطق آسیب بیشتر دیده اند؛ علاوه بر آن پیامدهای اقتصادی و مشکلات اجتماعی نظیره فقر و بیکاری و بدهی ، درگیری های قضایی را بیشتر کرده است و از نظر سیاسی دولت را دچار دردسر ساخته و به نوعی وقت زیادی از فرصت کاری دولتمردان را صرف خود کرده است.

تسنیم: به نظر شما مجلس یازدهم چگونه می تواند تبعات اقتصادی، سیاسی و اجتماعی ویروس کرونا را مدیریت کند؟

صالحی: مجلس یازدهم باید نظارت بیشتری در حوزه بهداشت و درمان داشته باشد و نهادهای مرتبط را به کار و تلاش بیشتر وادارد تا ضمن پیشگیری از گسترش بیماری وضعیت اشتغال و رقاه اجتماعی را بهبود بخشد ؛ توجه بیشتر به صندوق بیمه بیکاری ، توجه به اقشار ضعیف و کم درآمد و صرفه جویی اقتصادی در بخش های بالا دستی از راه های کم کردن تنش ها و تبعات این ویروس و دولت باید هر چه زودتر برای تجهیز درمانگاه های مناطق محروم تدابیری اتخاذ کند و بیمارستان های مراکز شهرستان ها را به تجهیزات لازم نظیر سی تی اسکن و ... مجهز سازد تا موجب تجمع بیماران در مراکز در مانی شهرهای بزرگ نشود و باعث هزینه های گزاف و رفت و آمد و سرگردانی مردم در این اوضاع اقتصادی نگردد.

تسنیم: با توجه به اینکه یک سال از عمر دولت دوازدهم باقی مانده به اعتقاد شما رویکرد مجلس یازدهم در برابر دولت چگونه خواهد بود؟

صالحی: قطعا مجلس یازدهم در پی اهداف سیاسی نیست و قصد تقابل با دولت را ندارد، اما نمی توان یک سال از عمر مجلس را نادیده گرفت لذا مجلس در جهت اصلاح امور کشور تلاش خواهد کرد و وزرا و دولتمردان پر تلاش و با برنامه که می توانند خود را با اهداف و برنامه های نمایندگان هم سو سازند، به کار خود ادامه می دهند ؛ در مجموع هدف مجلس به حاشیه بردن دولت نیست بلکه همراهی و توانمند سازی دولت تا پایان موعد قانونی آن استدر جهت اهداف نظام اسلامی و برای خدمت رسانی بیشتر به ملت عزیز ایران به شکلی که به حیثیت و اعتبار جمهوری اسلامی لطمه ای وارد نشود.

تسنیم: اولویت های  امروز کشور چیست؟ و مجلس یازدهم چه اقداماتی می تواند در این زمینه انجام دهد؟

صالحی: مهمترین وظیفه منتخبان ملت در مجلس یازدهم تسهیل فعالیت های اقتصادی و بهبود فضای کسب و کار ، رفع موانع تولید، اصلاح و انعطاف قوانین در جهت رونق و جهش تولید است. از دیگر سو بیشتر فعالیت های اقتصادی در دست دولت و شرکت های وابسته به دولت است که در مواجهه و تقابل با اجرای سیاست های اصل 44 قانون اساسی می باشد و باید برای رهایی از اتکا به بودجه درآمدهای نفتی ، بخش خصوصی و خصوصی سازی را در بدنه اقتصادی فعال کرد و با نظارت درست و دقیق و ایجاد مشوق های لازم وضعیت اشتغال و اوضاع اقتصادی را از حالت بیمار گونه خارج ساخت و دولت باید از سهام تحت مالکیت خود به طور سالم و شفاف خارج شود به خصوص در این ایام که بازار سهام رونق خوبی دارد.

انتهای پیام/

R1385/P/S1,15/CT1 واژه های کاربردی مرتبط مجلس

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجلس مجلس مجلس یازدهم ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۶۵۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاهد «یقه‌گیری» نمایندگان مجلس دوازدهم نخواهیم بود

«عبدالوحید فیاضی» منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به آرایش سیاسی مجلس آینده اظهار کرد: فراکسیونی که منافع ملی را اولویت اصلی خود دانسته و خود را ملزم به تحقق مطالبات مردم بداند، قطعاً مهم‌ترین فراکسیون و فراکسیون اکثریت مجلس دوازدهم باید باشد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا تفاوت‌های سیاسی و حزبی منتخبان مجلس آینده باعث می‌شود که آن‌ها در مجلس آینده با یکدیگر وارد چالش شوند، افزود: در حال حاضر شاهد تنوع و تکثر از لحاظ گرایش سیاسی و حزبی بین منتخبان مجلس دوازدهم هستیم اما قطعاً تمام تلاش خود را می‌کنیم که این تفاوت‌ها منجر به اختلاف اساسی بین نمایندگان مجلس آینده یا به عبارت دیگر، یقه‌گیری آن‌ها نشود.

فیاضی درباره گزینه احتمالی ریاست مجلس دوازدهم، گفت: از آنجایی که شاهد تکثر و گستردگی گرایش‌های سیاسی بین منتخبان مجلس دوازدهم هستیم، پیش‌بینی درباره ریاست مجلس دوازدهم تا حدودی سخت است.

منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم در ادامه درباره راهکارهای تحقق شعار سال، اظهار کرد: مجلس دوازدهم باید در آغازین روزهای خود درباره راهکارهای رفع مشکلات اقتصادی کشور با رویکرد جهش تولید مسایل لازم را در نظر گیرد.

فیاضی گفت: مسأله مهم بعدی درباره مشارکت مردم است و مجلس دوازدهم باید مکلف باشد که درباره مشارکت مردم بازنگری‌های لازم را داشته باشد؛ مشارکت مردم باید در حوزه‌های مختلف سیاسی و اقتصادی و کاملاً به صورت همه‌جانبه در نظر گرفته شود چراکه حکمرانی درست زمانی محقق می‌شود که مشارکت مردم را شاهد باشیم.

منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم گفت: ما بعضاً از جهش تولید و رفع تورم حرف می‌زدیم اما مشارکت مردم را نادیده می‌گرفتیم و به همین دلیل، فرمایش مقام معظم رهبری درباره مشارکت مردم در امر تولید می‌تواند بسیار مؤثر باشد و زمینه مشارکت مردم را در عرصه اقتصادی فراهم کند.

وی تصریح کرد: در امر اقتصادی، موانعی برای مشارکت مردم وجود دارد که برخی از این موانع، مربوط به موانع تولید و صدور و دریافت مجوز کسب و کار است که مجلس و دولت باید با همکاری یکدیگر، به دنبال گره‌گشایی از مشکلات اقتصادی مردم و مشارکت مردم در حوزه اقتصاد باشند.

فیاضی تاکید کرد: اصلاح نظام بانکی و ارزی هم مسأله بسیار مهمی است چراکه ما در حال حاضر شاهد افزایش شدید قیمت ارز هستیم که به علت فقدان مدیریت در حوزه ارز است؛ دلارزدایی هم بسیار ضرورت دارد چراکه سلطه دلار به نظام اقتصادی ما آسیب وارد کرده و باید با سیاست‌های درست کاری کنیم که نقش دلار در اقتصاد کشور به مرور کمرنگ شود.

کد خبر 6084389 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • نمایندگان مجلس دوازدهم «یقه‌گیری» نخواهند کرد
  • شاهد «یقه‌گیری» نمایندگان مجلس دوازدهم نخواهیم بود
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است
  • موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • محمودزاده: پرونده چای دبش لاپوشانی شد، در پرونده کاظم صدیقی هم کوتاهی شد /چرا تا قبل از عذرخواهی صدیقی ورودی به پرونده زمین خواری در ازگل نشد؟
  • محمودزاده: موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • ابهامات خط و نشان ارزی در دقیقه ۹۰ مجلس یازدهم
  • حسینی: نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم در مجموع انقلابی هستند + فیلم
  • حسینی: گرایش سیاسی اکثر نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم مشخص است / امیدواریم در مجلس دوازدهم تعامل سازنده بین نمایندگان و دولت بیشتر باشد + فیلم