Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-02@04:55:59 GMT

تأثیر دورکاری بر زندگی افراد

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۶۶۰۳۸

تأثیر دورکاری بر زندگی افراد

 

به گزارش تابناک به نقل از نیوز، پروفسور ایسامو یاماموتو از دانشگاه کیئو ژاپن، اظهار کرد: دورکاری برای بسیاری از افراد مشکلاتی به همراه داشته و گاهی سلامت روان افراد را به خطر انداخته است.

در این بررسی، حدود ۳۵ درصد از شرکت‌کنندگان احساس کردند که ارتباط از راه دور بر سلامت روان آنان تأثیر داشته و علت آن نیز عدم توجه به مرزهای زندگی و کار، فعالیت بدنی و ارتباطات بیان‌شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نظر گرفتن مرز بین کار و استراحت

در نظر گرفتن این مرز برای افراد بدون فرزند در خانه و در نظر گرفتن ساعت کاری و استراحت معمولا چالش‌برانگیز است.

اضطراب و عدم اطمینان ناشی از بیماری همه‌گیر، تمرکز بر روی کارهای روزمره را گاهی دشوار کرده است.

در این مطالعه مشخص شد، ۴۱ درصد از افراد مرز بین کار و زندگی را رعایت نمی‌کنند.

عدم توجه به مرزهای کار و استراحت برآسایش فرد و افرادی که با وی زندگی می‌کنند، تأثیر منفی دارد.

فعالیت بدنی برای سلامت روان

مشکل دیگری که در این بررسی عنوان شد، عدم در نظر گرفتن زمان کافی برای فعالیت بدنی بود و این مورد تقریبا در ۴۰ درصد از شرکت‌کنندگان صادق بود.

پیش از این، رفتن به محل کار برای افرادی که مشاغل کم‌تحرک داشتند، فعالیت روزانه محسوب می‌شد.

افراد معمولا پیش از ایام قرنطینگی، در سالن‌های ورزشی شرکت داشتند، یا بعد از کار، پیاده‌روی و ورزش می‌کردند، اما در این روزها اختصاص زمانی برای انجام فعالیت‌های ورزشی، اندکی دشوار شده است.

نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که فعالیت بدنی می‌تواند عامل محافظتی در برابر افسردگی و اضطراب نیز باشد.

دشواری برقراری ارتباط مجازی

سومین عاملی که اغلب به‌عنوان خطر برای سلامت روانی افراد در نظر گرفته می‌شود، مشکل برقراری ارتباط با دیگران است.

درحالی‌که هنوز بسیاری از افراد به‌تنهایی کار می‌کنند، برخی از پروژه‌ها و کارها نیاز به کار گروهی دارد و اغلب این موارد از طریق ایمیل و جلسات ویدئویی مجازی انجام می‌شود و معمولا پیشرفت در این روش آهسته خواهد بود.

چالش دیگر این است که افراد معمولا ساعت کاری منظمی ندارند، زیرا ممکن است که بیمار باشند یا از بیمار مراقبت کنند و نمی‌توانند همیشه در دسترس باشند.

پس برای اینکه بتوانیم در انجام دورکاری مشکلی نداشته باشیم باید به نکاتی مانند در نظر گرفتن ساعت مشخص برای کار و استراحت، انجام فعالیت بدنی در روزهای کرونایی و بازی با کودکان و فعالیت بیشتر توجه داشته باشیم.

سبک زندگی بی‌تحرک، برای سلامتی جسمی و همچنین سلامت روانی خطرناک است.

منبع: ایسنا

منبع: تابناک

کلیدواژه: ویروس کرونا تفریغ بودجه 97 جهش تولید رتبه بندی فرهنگیان وام یک میلیونی روز سعدی دورکاری سلامت روان ویروس کرونا تفریغ بودجه 97 جهش تولید رتبه بندی فرهنگیان وام یک میلیونی روز سعدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۶۶۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان

«جزو ۱۰ کشور اول در رشد سرطان هستیم.» این جمله را قبل‌تر رئیس مرکز تحقیقات سرطان به خبرآنلاین گفته بود، بیماری‌ای که اگرچه این روز‌ها روش‌های زیادی برای درمان و کنترل آن وجود دارد، اما هیچکدام از این روش‌ها جای پیشگیری از ابتلا به سرطان را نمی‌گیرد، پیشگیری‌ای که شاید فقط لازم است تغییری در سبک زندگی‌مان ایجاد کنیم، حتی تغییراتی در خوردن چایی یا استفاده از مسواک، این‌ها نتیجه یک پژوهش ۲۰ ساله است، وقتی مردم یک نقطه از ایران بیشتر از هر جای دنیا به سرطان مبتلا می‌شدند یک تیم پژوهشی برای ۲۰ سال حدود ۵۰ هزار نفر از آن‌ها را زیر نظر گرفت تا سر نخ این کلاف به‌هم پیچیده پیدا شود؛ رضا ملک‌زاده، وزیر اسبق بهداشت، سرپرست آن تیم تحقیقاتی بود، او به خبرنگاران می‌گوید: «یک زمانی یک نقطه از ایران در دنیا بیشترین میزان شیوع سرطان‌ها را داشت، آن نقطه گنبد کاووس بود که سرطان مری در این شهر بیشتر از همه جای دنیا بود.»

به گزارش خبرآنلاین، ملک‌زاده ادامه می‌دهد: «همیشه علاقه داشتم دلیل این مسئله را متوجه شوم، بنابراین حدود ۲۰ سال در این نقطه از کشور و در ۳۶۴ روستا مطالعه خود روی حدود ۵۰ هزار نفر از افراد سالم شروع کردیم، مثلاً از این تعداد ۵۰۰ نفر از آن‌ها سرطان مری گرفتند و آن‌ها را با افرادی که به سرطان مبتلا نشدند مقایسه کردیم.»

وزیر اسبق بهداشت بیان می‌کند: «به این نتیجه رسیدیم که ابتلا این افراد به سرطان ۷ علت دارد، عدم مصرف سبزیجات، عدم مصرف میوه‌جات کافی، مصرف آب آب‌انبار، زندگی در خانه‌های تنگ و تاریکی که دود آن را گرفته بود، اصللاحاً به آن آلودگی درون خانه می‌گوییم آن‌ها با چوب و ذغال هم خانه را گرم می‌کردند و هم پخت و پز می‌کردند، بنابراین خانه پر از دود شده بود. مصرف چایی داغ یکی دیگر از دلایل بود، برخی‌ها چایی را در دمای ۶۵ الی ۷۰ درجه مصرف می‌کردند. مصرف تریاک و عدم مسواک زدن دندان‌ها از دیگر دلایل بود.»

ملک‌زاده می‌گوید: «در ۲۰ سال این ۷ علت را پیدا کردیم و برای این پژوهش جایزه بین‌المللی هم گرفتیم، جالب این‌که تاثیر تریاک و چایی داغ بر ابتلا به سرطان را برای اولین بار در دنیا ثابت کردیم، قبل‌تر گمان می‌کردند سیگار سرطان‌زا است، اما ما ثابت کردیم تریاک از سیگار سرطان‌زا‌تر است.»

جوان شدن سن ابتلا به سرطان

وزیر اسبق بهداشت درباره جوان شدن سن ابتلا به سرطان به خبرنگاران می‌گوید: «سرطان‌ها در همه دنیا وارد سن جوانی شده است، در ایران هم این اتفاق افتاده و افراد در سنین جوانی به سرطان مبتلا می‌شوند، دلیل آن هم تغییر سبک زندگی آدم‌ها است، غذا‌های فست فودی چیز‌هایی هستند که اگر آدم‌ها از سنین کودکی آن را مصرف کنند کمک می‌کند افراد در سنین جوانی به سرطان مبتلا شوند؛ بنابراین شیوه زندگی ما مدرن شده است لذا ما هم با مشکلات غیرمدرنیزاسیون مواجه هستیم و هم با مشکلات مدرن شدن جامعه.»

او بیان می‌کند: «علاوه بر تغییر سبک زندگی به‌ویژه در غذا خوردن، موارد دیگری هم وجود دارند که سبب ابتلا به سرطان می‌شود، مانند مصرف سیگار، مواد مخدر و آلودگی هوا که متاسفانه در شهر‌های بزرگ خطرات جدی برای ابتلا به سرطان و بیماری‌های قلبی و عروقی ایجاد می‌کنند.»

دیگر خبرها

  • هر روز چقدر باید بنشینیم، بخوابیم، بایستیم و ورزش کنیم؟ علم پاسخ می دهد
  • کودکان را از آغوش محروم نکنید/ رابطه بغل کردن با سلامت جسم و روان
  • چرا چپ دست یا راست دست به دنیا می‌آییم؟
  • پنجشنبه را تعطیل کنید که از نظر فرهنگی و تمدنی مهم است | برای فعالیت اقتصادی هم فضای مجازی و دورکاری هست!
  • جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان
  • چه کنیم آلزایمر نگیریم؟
  • چرا بعد از رابطه جنسی غمگین می شوم و گریه می کنم؟
  • برای عمر طولانی‌تر از پله‌ها بروید
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد