Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-28@13:02:48 GMT

ساده‌ترین روش‌های از بین بردن بوی بد حوله

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۶۶۰۵۳

ساده‌ترین روش‌های از بین بردن بوی بد حوله

آخرین چیزی که بعد از یک دوش آب ولرم می‌خواهید داشته باشید، خشک کردن خودتان با یک حوله خوش بو می‌باشد که متاسفانه همیشه به طور قریب به اتفاق، حوله دچار رطوبت می‌شود و بوی بدی می‌گیرد؛ و احساس تازگی که از حمام گرفته بودی را گاهی کمتر میکند، اما خوشبختانه این مشکل به راحتی حل می‌شود. آن هم با یک برنامه ریزی عالی که باعث می‌شود این مشکل برای همیشه تمام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


راه حل ساده برای رفع بوی بد حوله‌ها
اجازه ندهید که حوله‌های شما مرطوب بماند و برای هر یک از این روش‌ها مهم است که حوله‌ها بلافاصله خشک شود. یک تایمر را تنظیم کنید تا اطمینان حاصل کنید که لباس هایتان از دستگاه شستشو سریعاً به خشک کن تغییر می‌کند، پس از خشک شدن حوله‌های مرطوب را در یک نقطه‌ی آفتابی آویزان کنید تا کاملا خشک شود.

روش شماره یک، رفع بوی بد حوله:سرکه سفید
یک فنجان سرکه سفید را به ماشین اضافه کنید. (بدون حتی کوچکترین پاک کننده یا نرم کننده پارچه) و درجه را در بهترین گزینه ممکن بگذارید. سپس لباس را در ماشین لباسشویی بریزید و درجه را در مقدار استاندارد و معمول قرار دهید؛ و در نهایت بدانید که سرکه هرگونه باکتری ماندگار را میکشد.
نکته: لباس‌های دیگر را اضافه نکنید، حوله باید به تنهایی شسته شود.

روش دوم رفع بوی بد حوله:نوشابه و سرکه
میتوانیداثر جادویی سودا و سرکه را از دوران مدرسه به یاد بیاورید، (کوه آتش نشان خانگی که می‌ساختیم).
اما این دو کاربرد‌های دیگری هم دارند برای این استراتژی شما به دو بار چرخش نیاز دارید. در اولین چرخه، یک چهارم نوشابه سودا را اضافه کنید و سپس داغ‌ترین درجه را اجرا کنید و در طول چرخه دوم، یک فنجان کامل سرکه سفید اضافه کنید تا به طور کامل باکتری‌ها و کپک‌ها از بین بروند.

روش سوم رفع بوی بد حوله:مایکروویو
اگر حوله دستی یا حوله آشپزخانه شما مدنظر است، آن را کمی مرطوب کنید و به مدت ۳ دقیقه در مایکروویو بگذارید، مایکروویو باکتری‌ها را می‌کشد و تاثیر فوق العاده‌ای دارد.
نکته؛ برای جلوگیری از سوختن حوله بعداز اتمام کار بگذارید تا ۱۰ دقیقه داخل مایکروویو باقی بماند.

روش چهارم برای رفع بوی بد حوله:مواد شوینده
گاهی اوقات لازم است که دوباره این کار (شستشو) را با مواد شوینده انجام دهید که در طول این دوره، حوله تمام چیزی که نیاز دارد این است که جلوی پیشروی باکتری‌ها را بگیرد و آن‌ها را نابود کند؛ که برخی از مواد شوینده‌ها این کار را بخوبی انجام می‌دهند.
نکته: از استفاده‌ی نرم کننده پارچه اجاز بین بردن بوی بد حولهتناب کنید. زیرا می‌تواند باکتری‌های باقی مانده حوله را انتقال دهد و یا حتی جذب کند.         منبع:نمناک

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسی خبر نکات خانه داری باکتری ها حوله ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۶۶۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش انتقال باکتری‌های مقاوم به دارو از جوامع انسانی به طبیعت

گروهی از متخصصان در مؤسساتی از جمله دانشگاه «هوکایدو»ی ژاپن می‌گویند بنابر نتایج یک مطالعه گسترده، باکتری‌های مقاوم به دارو ممکن است از جامعه انسانی به محیط‌های آبی و حیات وحش منتقل شوند و این متخصصان خواستار اقدامات پیشگیرانه فوری در این زمینه شدند.

به گزارش ایسنا، باکتری‌هایی که به آنتی‌بیوتیک‌ها مقاوم هستند هم در ژاپن و هم در خارج از کشور به یک مشکل جدی تبدیل شده‌اند.

متخصصان می‌گویند باکتری‌های مقاوم به دارو به دلیل استفاده بیش از حد یا استفاده نادرست از آنتی‌بیوتیک‌ها به طور فزاینده‌ای شیوع پیدا می‌کنند از جمله در بیمارانی که مصرف داروها را بدون در نظر گرفتن دستورالعمل تجویز شده توسط پزشک متوقف می‌کنند در حالی که میکروب‌ها در بدن آنها باقی می‌مانند.

تمرکز تحقیقات این گروه بر کلون E.coli ST۱۳۱ بود که مقاومت آنتی‌بیوتیکی بالایی دارد.

طی این مطالعه، ST۱۳۱ را از نمونه‌های آب دریاچه و رودخانه و همچنین مدفوع حیوانات در حیات وحش از جمله راکون‌ها و گوزن‌ها که در استان‌هایی از جمله «گیفو» و «شیگا» گرفته شده بود به مدت شش سال تا سال ۲۰۲۱ جدا کردند. سپس محققان ویژگی‌های ژنتیکی آنها را تجزیه و تحلیل کردند.

آنها همچنین ST۱۳۱ مشتق شده را که از نمونه‌های ادرار افراد در همان منطقه به دست می‌آمد، تجزیه و تحلیل کردند تا آنها را با پس‌زمینه ژنتیکی نمونه‌های مشتق شده از محیط زیست مقایسه کنند.

آنالیزها حاکی از شباهت ژنتیکی نزدیک بین ST۱۳۱ انسان و محیط‌های آبی و حیات وحش است که نشان‌دهنده گسترش احتمالی باکتری از جامعه انسانی به محیط طبیعی است.

به گزارش شبکه تلویزیون ملی ژاپن (NHK)، این گروه می‌گوید این اولین‌بار در ژاپن است که گسترش باکتری‌های مقاوم به دارو بر اساس اطلاعات ژنتیکی آنها نشان داده شده است.

این متخصصان همچنین هشدار می‌دهند اگر اقداماتی انجام نشود، باکتری‌های مقاوم به دارو می‌توانند بیشتر در طبیعت گسترش پیدا کنند و سپس از حیوانات به مردم بازگردند و باعث شیوع بیماری‌های عفونی جدید شوند.

«ساتو تویوتاکا»، دانشیارِ دانشکده تحصیلات تکمیلی دامپزشکی دانشگاه هوکایدو در این باره گفت که در مطالعات آتی می‌خواهد شناسایی کند چگونه باکتری‌های مقاوم به دارو از مردم به طبیعت پخش می‌شوند و چگونه می‌شود از گسترش آنها جلوگیری کرد.

سازمان جهانی بهداشت (WHO) در بیانیه‌های پیشین خود بارها تاکید کرده است مقاومت ضدمیکروبی یکی از مهمترین تهدیدات بهداشت عمومی و توسعه جهانی است.

این سازمان و سایر نهادهای بهداشتی می‌گویند باکتری‌های مقاوم به ضدمیکروب‌ها مسئول حدود ۱.۲۷ میلیون مرگ و میر جهانی در سال ۲۰۱۹ بوده‌اند و اگر تدابیری اتخاذ نشود، ممکن است تا سال ۲۰۵۰ باعث مرگ ۱۰ میلیون نفر در سال شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کشت خانگی سبزیجات با مایعی غیر قابل آشامیدنی
  • ارتباط ویتامین B12 با جوش و آکنه صورت
  • بازگشت سعید صادقی از بیماری
  • راز نگه‌داشتن گل طبیعی به مدت طولانی را می‌دانید؟
  • درمان خانگی آبله مرغان + بهترین دارو برای از بین بردن جای جوش
  • رجاییان: عده‌ای در جایگاه ویژه پرسپولیس را تشویق کردند/ بردن استقلال و پرسپولیس خیلی کیف دارد+فیلم
  • صعود هوادار با بردن مس سونگون
  • افزایش انتقال باکتری‌های مقاوم به دارو به طبیعت
  • افزایش انتقال باکتری‌های مقاوم به دارو از جوامع انسانی به طبیعت
  • داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند؟