Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری رویترز، دولت استرالیا از نهاد دیده‌بان رقابت این کشور (ACCC) درخواست کرده است که تا ماه ژوئیه (تیر-مرداد) پیش‌نویسی از یک نظام‌نامه لازم‌الاجرا در این باره تنظیم کند تا در اسرع وقت تصویب شود. 

به نقل از جاش فرایدنبرگ خزانه‌دار فدرال استرالیا، این تصمیم پس از آن گرفته شد که گفت‌وگو و مذاکرات اولیه در خصوص تعهد گوگل و فیس‌بوک به یک نظام‌نامه اختیاری که برای رسیدگی به شکایت رسانه‌های استرالیایی تنظیم شده بود، به بن‌بست رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رسانه‌های محلی استرالیا به این که غول‌های فناوری اصلی‌ترین منبع درآمد این رسانه‌ها یعنی تبلیغات را به تصرف کامل خود درآورده‌اند، اعتراض دارند.

آنطور که فرایدنبرگ می‌گوید، نظام‌نامه جدید لزوم به اشتراک گذاشتن اطلاعات، رتبه بندی و آمار کلیک بر روی مضامین خبری و تقسیم سود حاصل از تبلیغات ضمن اخبار را دربرخواهد گرفت. 

دولت استرالیا دسامبر سال گذشته میلادی (آذر-دی) اعلام کرد که گوگل و فیسبوک باید مقررات جدید را پذیرفته و تضمین کنند که برای انحصارطلبی از قدرت خود در بازار سوءاستفاده نخواهند کرد، در غیر این صورت دولت سختگیریهای بیشتری در این باره به خرج خواهد داد. 

همه‌گیری کرونا چون دیگر کشورهای جهان به رسانه‌های استرالیا نیز ضرر زده است. بسیاری از مطبوعات این کشور به دلیل کاهش درآمد حاصل از تبلیغات دست از چاپ کشیده‌اند و برخی از کمپانی‌های بزرگ خبری نیز از کارکنانشان خواسته‌اند تا بین کاهش حقوق و استعفا یکی را انتخاب کنند.

گفتنی است که بازار تبلیغات آنلاین در استرالیا از سال ۲۰۰۵ تاکنون بیش از هشت برابر رشد داشته و هم اکنون ارزشی برابر با ۵.۷۲ میلیارد دلار دارد.   

با این حال استرالیا تنها کشوری نیست که به مقابله با انحصارطلبی‌های گوگل در حوزه رسانه برآمده است. چندی پیش فرانسه قانون جدیدی وضع کرد که به موجب آن گوگل باید برای استفاده از محتوای منتشر شده از سوی شرکت‌های انتشاراتی و خبرگزاری‌ها، به آن‌ها پول پرداخت کند. چند کشور عضو اتحادیه اروپا چون آلمان و اسپانیا نیز پیش‌تر قوانین مشابهی را درباره استفاده از بریده اخبار تصویب کرده بودند اما آن طور که قانون‌گذاران امید داشتند موفق نشدند از گوگل برای ناشران مطبوعاتی پول بگیرند.   

برچسب‌ها استرالیا فیس بوک گوگل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استرالیا فیس بوک گوگل استرالیا فیس بوک گوگل رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۶۶۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام قاسم جعفرزاده ظهر دوشنبه در نشست هم اندیشی برنامه‌ها و عملیات‌های سال جاری با کارشناسان قرآنی و فرهنگی استان اظهار کرد: توجه به برنامه‌های تربیتی خانواده محور و متناسب با زیست بوم مناطق مختلف شهرستان‌های تابعه مورد تاکید است.

وی با اشاره به اهمیت برنامه‌ریزی فرهنگی برای اقشار و اصناف مختلف از سوی ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان‌های تابعه، افزود: توسعه فعالیت‌های شبکه تبلیغی روحانیون، تقویت برنامه‌های مساجد، توجه به فعالیت‌های بانوان، اجرای برنامه‌های مناسبتی در مناطق اهل سنت از جمله طرح قرآنی مسطورا از اولویت‌های مهم سازمان تبلیغات اسلامی استان اردبیل است.

اجرای «جشنواره زن مجاهد» مورد توجه قرار گیرد

وی تصریح کرد: تقویت مکتب‌های قرآنی اهل سنت، اجرای اردوی نخبگان قرآنی در مناطق سنی نشین، حمایت از برنامه گروه‌های «دختران حاج قاسم»، نوآوین، شبکه تبلیغی صبرا و اسماً ویژه بانوان، اجرای جشنواره «روایت زن مجاهد» و حجاب و عفاف باید مورد توجه قرار گیرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل بر ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف استان تاکید کرد و ادامه داد: ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان‌های تابعه باید رسانه‌های فعال را شناسایی و در تبلیغ و جریان سازی رسانه‌ای بیش از پیش با آنان همکاری کنند.

حجت الاسلام جعفرزاده بیان کرد: توانمندسازی و حمایت از کنشگران فرهنگی، هیأت مذهبی، خیرین‌، مداحان شاخص، انجمن‌های اسلامی و فعالان فضای مجازی از برنامه‌های امسال تبلیغات اسلامی استان اردبیل است.

استمرار طرح ملی «زندکی با آیه‌ها» برنامه شاخص قرآنی سال ۱۴۰۳

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل در ادامه به عناوین برنامه‌های مهم حوزه قرآنی اشاره کرد و گفت: برگزاری دوره‌های تربیت معلم قرآن، آموزش‌های عمومی و تخصصی قرآنی و تربیت تخصصی استعدادهای قرآنی، راه اندازی کاروان‌های قرآنی و استمرار طرح ملی «زندگی با آیه‌ها» از برنامه‌های شاخص قرآنی در سال ۱۴۰۳ است.

حجت الاسلام جعفرزاده مردمی سازی فعالیت‌ها و خروج از تصدی‌گری را امر مهم در اجرای فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی برشمرد و خاطرنشان کرد: کارشناسان فرهنگی و قرآنی باید به دور از تصدی‌گری، راهبر برنامه‌ها بوده و با همکاری مجامع میانی از جمله هیأت‌ها، کانون‌های فرهنگی و مؤسسات قرآنی برنامه‌های فرهنگی و قرآنی را اجرا کنند.

کد خبر 6092184

دیگر خبرها

  • جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها / تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان سلامت؛ ممنوع
  • ضرورت بازنگری در دستورالعمل‌های تبلیغات محصولات آسیب رسان به سلامت
  • ساندرا پیچای به باشگاه میلیاردی‌ها می‌پیوندد
  • چرا صدا و سیما با تبلیغات دروغ کالاهای آسیب رسان به سلامت مدارا می کند؟
  • راست و دروغ تبلیغ محصولات غذایی در تلویزیون
  • ساندار پیچای در یک قدمی میلیاردر شدن
  • تبلیغات منفی رسانه‌های غرب درباره فتح فاو توسط ایران
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی کشور در استیج اینوتکس بررسی می شود
  • همایش «ادزآپ» در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ برگزار می‌شود