Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-06@13:06:51 GMT

جوجه کشی ممنوع شد

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۶۶۵۹۹

جوجه کشی ممنوع شد

دبیر انجمن جوجه یک‌روزه با بیان اینکه به تولیدکنندگان اعلام شده به هیچ عنوان مجاز به معدوم کردن جوجه‌های تولیدی نمی‌باشند گفت: پرونده‌های متخلفان در دادگاه بررسی می‌شود.

به گزارش مشرق، محمدرضا صدیق‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در پاسخ به این سؤال که آخرین اقدامات شما در باره تولید جوجه‌های یک روزه و آنچه که پیش از این جوجه کشی را متوقف کرده‌اید گفت: به مزرعه مرغ مادری که با مصوبه انجمن همکاری ننموده و اقدام به تولید جوجه یک روزه کرده بودند اطلاع داده شد، «به هیچ عنوان مجاز به معدوم نمودن جوجه‌های تولیدی نمی‌باشند و در صورت انجام این موضوع و به لحاظ حفظ حقوق حیوانات تمامی عواقب آن برعهده شرکت‌های خاطی می‌باشد».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: فیلم/ واکنش حجت‌الاسلام رئیسی به حادثه جوجه‌کُشی جوجه‌ها را کُشتند ولی به آن‌ها ندادند! آمادگی گروه‌های جهادی برای واگذاری جوجه‌ها به روستاها

به گزارش فارس، هفته گذشته دبیر انجمن یک روزه طی نامه‌ای به مرغداری‌ها اعلام کرده بود که در روزهای شنبه و یکشنبه جوجه‌ریزی را متوقف کنند. این اقدام آنها به دلیل افزایش جوجه ریزی بود که در روزهای اخیر اتفاق افتاده بود. در عین حال برخی مرغداری‌های متخلف برای کاهش تعداد جوجه‌ها به معدوم سازی خود جوجه‌ها اقدام کرده بودند که بازتاب گسترده‌ای در شبکه‌های مجازی داشت و پرونده آنها در دادگاه بررسی می‌شود. روز گذشته هم رئیس جمهور به وزارت اطلاعات دستور داده تا موضوع را بررسی کنند.

صدیق پور در پاسخ به این سوال که در حال حاضر چه میزان جوجه ریزی در کشور انجام می‌شود، گفت: بر اساس مصوبات ستاد تنظیم بازار، حجم جوجه‌ریزی 150 میلیون قطعه در ماه است، اما پیشنهاد ما برای تنظیم بازار در محدوده 90 تا 100 میلیون قطعه است.

دبیر انجمن جوجه یک‌روزه در نامه جدید به مرغداران اعلام کرده است: متأسفانه افرادی با دلایل سیاسی مغرضانه سعی در بهره‌برداری سیاسی از موضوع حذف تخم مرغ در دستگاه سِتِر انجام دادند و در شبکه‌های خارجی معاند موضوع را به عنوان معدوم نمودن جوجه‌ها نمایش داده‌اند.

به گزارش فارس، صحبت‌های این مسؤول در نمایشی خواندن معدوم سازی جوجه‌ها در حالی است که مسؤولان داخلی هم آن را تأیید کرده و معدوم سازی را یک روال معمول نه تنها در داخل، بلکه در تمام دنیا خوانده‌اند.

صدیق پور در باره نحوه تأمین نهاده‌های دامی گفت: وضعیت تأمین بسیار خراب است.

وی در پاسخ به این سوال که شرکت پشتیبانی امور دام دو روز پیش اعلام کرد: تخصیص نهاده‌ها آرام آرام انجام می‌شود، گفت: احتمالا اتفاقاتی رخ داده است؛ چراکه سفارشی که چند روز پیش انجام داده بودم، روز گذشته از چند جا برای تحویل نهاده تماس گرفتند.

دبیر انجمن جوجه یک‌روزه اظهار داشت: اخیرا با مصوبات هیأت دولت قرار است نهاده‌های رسوب‌شده در گمرک به زودی آزاد شود.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا مدافعان سلامت سال جهش تولید اخبار بورس وزارت اطلاعات جوجه کشی شرکت پشتیبانی امور دام جوجه یک روزه دبیر انجمن جوجه ریزی جوجه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۶۶۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات مرغ تا پایان سال به ۳۰۰ هزارتن می‌رسد

بنابر آمار پتانسیل تولید سالانه ۳ میلیون تا ۳ میلیون و ۲۰۰ هزارتن مرغ در کشور وجود دارد که با احتساب مصرف داخل، امکان صادرات یک میلیون تن مرغ به بازارهای هدف است بنابر سیاست وزارت جهاد از اواخر سال گذشته جوجه ریزی ها افزایش یافت که در نهایت به سبب ازدیاد جوجه ریزی ها و تولید مرغ، برنامه ریزی برای صادرات مرغ و خرید حمایتی باید صورت گیرد.

از اواخر سال گذشته بعد از گذشت سال‌ها، هزارتن مرغ به بازارهای هدف صادر شد و حال مجوز صادرات ۵ هزارتن مرغ به بازارهای هدف صادر شده است و همواره پیش بینی می شود که میزان صادرات تا پایان سال به ۳۰۰ هزارتن برسد که در صورت تحقق بخشی از تراز تجاری صنعت مرغداری مثبت می شود.

بسیاری از کارشناسان صنعت مرغداری اذعان می کنند که بازار دایمی صادرات با پویا ساختن تولید داخل، عاملی قطعی در توسعه زنجیره تولید و تامین مرغ برای کشورهای همسایه خواهد بود.

در ادامه مجتبی نوروزی رئیس سازمان دامپزشکی گفت: بنابر آمار طی ۲ ماه اخیر بیش از هزارتن مرغ به عراق صادر شده است. بنا داریم صادرات مرغ به عنوان یک مقوله انجام شود چراکه با زیرساخت های کنونی واحد های  مرغداری امکان صادرات ۳۰۰ هزار تن مرغ در سال وجود دارد. لذا با افزایش میزان جوجه ریزی ها می‌توان بخشی از نیاز ۲ میلیون و ۲۰۰ هزارتنی مرغ کشورهای اطراف را تامین کرد.

رئیس سازمان دامپزشکی گفت: سالانه ۳.۶ دوره جوجه ریزی در واحدهای مرغداری صورت می گیرد که اگر آن را به ۴ دوره ۱۷۰ میلیون قطعه جوجه ریزی افزایش دهیم، مازاد تولید را باید به بازارهای هدف صادر کرد. اگر میزان جوجه ریزی ها با زیرساخت های فعلی  را به ۶ دوره افزایش دهیم، امکان صادرات مرغ تا مرز یک میلیون تن و حتی تولید مرغ سایز هم وجود دارد.

حداکثر مصرف سالانه ۲ میلیون و ۳۰۰ هزارتن مرغ در کشور

همچنین ارسلان قاسمی رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با استمرار روند فعلی تولید نه تنها مشکلی در تامین مرغ بازار داخل نداریم، بلکه توان صادرات ۳۰۰ هزارتن مرغ هم خواهیم داشت در شرایط فعلی وزارت جهاد مجوز صادرات مرغ در حد ۵ تا ۶ هزارتن را آغاز کرده است که با استمرار این روند می توانیم به بازار صادرات و تولید پایدار دست یابیم.

قاسمی قیمت کنونی هرکیلو مرغ در بازارهای جهانی را ۱.۷ تا ۱.۹ دلار اعلام کرد و افزود: گرچه ظرفیت اسمی صنعت مرغداری تولید سالانه ۳ میلیون تا ۳ میلیون و ۲۰۰ هزارتن مرغ است، اما به سبب تجهیزات قدیمی و عدم امکان تامین نهاده دامی، امکان تولید سالانه ۲.۵ تا ۲‌.۶ میلیون تن مرغ در کشور وجود دارد که ۲.۲ تا ۲.۳ میلیون تن نیاز داخل و مابقی تولید صادراتی خواهد بود برنامه تولید مرغ امسال جوجه ریزی ۱۷۰ میلیون قطعه است که در این صورت صادرات ۳۰۰ هزارتن محقق می شود.

بر اساس آمار ایران در حال نزدیک شدن به ۴ کشور اول تولید کننده صنعت مرغداری در جهان  محسوب می شود.

صادرات مرغ راهکار اصلی تنظیم و تثبیت بازار مرغ

علی ابراهیمی مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: با توجه به سیاست افزایش جوجه ریزی ها و تولید مرغ، گشایش پنجره صادراتی و حضور در بازارهای بین‌المللی راهکار اصلی تنظیم و تثبیت بازار مرغ محسوب می شود تولید محصول با کیفیت، ایفای به موقع تعهدات و پایداری حضور از عوامل حفظ بازار های صادراتی است.

ابراهیمی با بیان اینکه پتانسیل صادرات حداقل ۲۰۰ هزارتن مرغ در سال وجود دارد، افزود: بنابر برنامه ای که وزارت جهاد دنبال می کند، صادرات مرغ موثرترین راهکار برای پایداری تولید و بالانگه داشتن جوجه ریزی محسوب می شود.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی با بیان اینکه خرید حمایتی توسط پشتیبانی امور دام راهکار مقطعی تنظیم بازار است، گفت: بنده معتقدم که مرغ های جمع آوری شده توسط پشتیبانی امور دام در مقطعی باید به بازار عرضه شود که براین اساس بازار دائمی صادرات با پویا ساختن تولید داخل، عاملی قطعی در توسعه زنجیره تولید و تأمین مرغ برای کشورهای همسایه خواهد بود. با توجه به آنکه جریان تولید با هدف نمی توان عوض کرد، لذا برنامه ریزی باید به سمت صادرات باشد. کما اینکه اکنون مجوز صادرات ۵ هزارتن مرغ گرفته شده است که امیدواریم روند صادرات تسریع شود تا بازار به تعادل برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • یک میلیون و ۳۱۸هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری‎های استان انجام شد
  • یک میلیون و۳۱۸هزارقطعه جوجه ریزی در مرغداریهای استان انجام شد
  • جوجه ریزی بیش از ۴ میلیون قطعه‌ در واحد‌های پرورش مرغ استان قزوین
  • صادرات مرغ تا پایان سال به ۳۰۰ هزارتن می‌رسد
  • تصاویر یک جوجه تیغی در خیابان‌های شیراز
  • مزارع کشاورزی که با فاضلاب خام و پساب آبیاری شوند، معدوم خواهند شد/چرخه تصفیه خانه‌ها باید تکمیل شود
  • فیلم| مشاهده جوجه تیغی عظیم‌الجثه در خیابان‌های شیراز
  • مشاهده جوجه تیغی عظیم‌الجثه در خیابان‌های شیراز + ویدئو
  • ببینید | مشاهده جوجه تیغی عظیم‌الجثه در خیابان‌های شیراز
  • کشف و معدوم سازی ۹۸۷ کیلوگرم گوشت قرمز فاسد