Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه ایرنا، سی‌ان‌ان در این گزارش جمع‌بندی گفت: آمریکایی‌های خسته از ماندن در خانه و معترض به ادامه قرنطینه به خیابان‌ها آمده و دست به اعتراض زده‌اند، ترامپ آشکارا به حمایت از آن‌ها پرداخته است.  

مشخص نبودن مصونیت در برابر ویروس کرونا
این رسانه آمریکایی ادامه داد: درحالی ترامپ و معترضان خواهان رفع قرنطینه و بازشدن کشور بر فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی هستند که کارشناسان پزشکی و بهداشتی نسبت به هرگونه رفع سریع محدودیت‌های اجتماعی هشدار می‌دهند، زیرا آن‌ها حتی نمی‌دانند افراد مبتلا به این ویروس که سلامتی خود را باز یافته‌اند تا چه مدت در برابر کووید-۱۹ مقاوم خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
 



دکتر «دبورا سپرکس»  مدیر پاسخگویی درباره کرونا در کاخ سفید گفته، ما نمی‌دانیم فرد مبتلا به کووید-۱۹ که سلامتی خود را بازیافته، «آنتی بادی» که در بدنش ایجاد شده تا چه زمانی او را در برابر این ویروس ایمن نگه می‌دارد؛ یک ماه، ۶ ماه، ۶ سال، ما هنوز این را نمی‌دانیم.  

۴۰ هزار جان باخته در ۵۰ روز
سی‌ان‌ان در ادامه گزارش داد: در حالی که نزدیک به ۵۰ روز از جان باختن نخستین فرد مبتلا به کرونا در آمریکا می‌گذرد، اکنون شمار فوتی‌ها در آن کشور از مرز ۴۰ هزار نفر گذشت و این تعداد نسبت به هفته گذشته جهش دو برابری داشته است.  
 

۲۲میلیون بیکار در یکماه
این شبکه تلویزیونی آمریکایی ادامه داد: درمدت یک ماه گذشته ۲۲ میلیون فرم تقاضای بیکاری از سوی آمریکایی‌ها به علت همه‌گیری ویروس کرونا و از دست دادن شغل خود پر کرده‌اند؛ در برخی از ایالت‌ها شهروندان آمریکایی حتی برای دریافت این فرم‌ها در صف‌های طولانی منتظر ایستاده‌اند که در آن فاصله‌های اجتماعی رعایت نشده بود.
 


اقتصاد و محبوبیت ترامپ در سرازیری سقوط 
سی‌ان‌ان در ادامه گزارش خود آورده است: ترامپ در حالی اصرار بر ازسرگیری فعالیت‌ها دارد که شاهد سقوط آزاد اقتصاد و در سرازیری قرار گرفتن محوبیت خود در نظرسنجی‌هاست؛ زمان برایش بسیار گران بهاست زیرا چند ماه دیگر تا انتخابات ریاست جمهوری آمریکا فرصت باقی نمانده.  

فرمانداران خواستارکمک دولت فدرال برای انجام تست کرونا شدند
به گزارش سی‌ان‌ان، در بیشتر ایالت‌های آمریکا شاهد برپایی اعتراض مردم به رفع محدودیت‌های اجتماعی و برداشته شدن قرنطینه هستیم؛ رئیس جمهوری آمریکا نیز در یک رشته توئیت با این عنوان که «ایالت‌های مینه سوتا و ویرجینیا را آزاد کنید»، به حمایت آشکار از معترضان پرداخت؛ آن هم در حالی که فرمانداران ایالت‌های آمریکا چه دموکرات و چه جمهوریخواه تاکید دارند تا زمانی که به‌اندازه کافی آزمایش کرونا از افراد گرفته نشود، نمی‌توانند محدودیت‌های اعمال شده را بردارند.  
 



در ادامه گزارش این رسانه آمده است: ترامپ در نشست خبری اذعان کرد که بازگشایی ایالت‌ها روی فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی در اختیار فرمانداران ایالت‌های آمریکاست.  
فرمانداران ایالت‌های واشنگتن، نیویورک، میشیگان و کارولینای شمالی در نشست‌های خبری، همگی بر لزوم کمک دولت فدرال در انجام آزمایش‌های هرچه بیشتر کرونا از شهروندان ایالتی که در آن هستند، خواستار شدند و یک صدا گفتند «آزمایش‌های کافی کرونا برای بازکردن دوباره ایالت‌ها وجود ندارد». 
«لری هوگان» (Lary Hogan)  فرماندار جمهوریخواه ایالت مریلند در واکنش به اظهارات ترامپ که نیازهای ایالت‌ها در این زمینه را تامین کرده و بیشتر فرمانداران دموکرات در این باره شکایت می‌کنند، به سی‌ان‌ان گفت: اینکه ما فرمانداران هیچ کاری برای پیش‌گیری از شیوع ویروس کرونا و انجام آزمایش‌ها به عمل نیاورده‌ایم، نادرست است.  

به گزارش ایرنا، دونالد ترامپ که هرگز تصور نمی‌کرد ویروس کرونا به خاک آمریکا رسیده و این کشور را به کانون نخست بیماری در جهان تبدیل کند، برای احیای «اقتصاد» دچار بحران شده‌ای که آن را برگ برنده تمدید حضور در کاخ سفید می‌داند، با مخالفت‌ فرمانداران برخی ایالت‌ها مواجه شده و تلاش دارد از طریق معترضان به پا خاسته علیه قرنطینه، با فرمانداران مخالفش به جنگ نیابتی بپردازد.  
اعتراض‌ها علیه قرنطینه که به منظور پیشگیری از همه‌گیری ویروس کرونا در آمریکا اعمال شده، در روزهای اخیر در ۱۴ ایالت تگزاس، مریلیند، میشیگان، نوادا، ویسکانسین، ایندیانا، کالیفرنیا، ورمانت، اوهایو، کنتاکی، مینه‌سوتا، آیوا، کارولینای شمالی و نیوهمپشایر رخ داده است.  
معترضان که بیشترشان طرفدار ترامپ هستند، پایان قرنطینه از سوی فرمانداران را خواستارند.  
شمار مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا به بیش از ۷۶۴ هزار مبتلا رسیده و تعداد جان‌باختگان نیز از مرز ۴۰ هزار و ۵۰۰ نفر گذشته است.  
آمریکا در حال حاضر حدود یک سوم آمار مبتلایان به ویروس کرونا در جهان را به خود اختصاص داده است.  
**۱۳۰۲**2023
 

برچسب‌ها شبکه سی ان ان ویروس کرونا دونالد ترامپ قرنطینه ایالات متحده آمریکا پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شبکه سی ان ان ویروس کرونا دونالد ترامپ قرنطینه ایالات متحده آمریکا شبکه سی ان ان ویروس کرونا دونالد ترامپ قرنطینه ایالات متحده آمریکا ویروس کرونا ایالت ها سی ان ان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۶۷۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین ایالت آمریکا قطعنامه‌‌ای برای آتش‌بس غزه تصویب کرد

ایالت هاوائی به نخستین ایالتی تبدیل شد که در کنگره ایالتی خود قطعنامه‌ای در حمایت از آتش‌بس دائمی در غزه به تصویب رساند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، مجلس نمایندگان و مجلس سنای ایالتی در هاوائی با تصویب قطعنامه‌ای از دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا خواسته‌اند در غزه آتش‌بس برقرار کند. هاوائی نخستین ایالتی در آمریکا است که چنین قطعنامه‌ای به تصویب رسانده است.

پیش از این در ماه مارس مجلس سنای هاوائی با 24 رأی موافق و یک رأی مخالف این قطعنامه را تصویب کرده بود. مجلس نمایندگان با 48 رأی موافق و 3 رأی مخالف این قطعنامه را روز جمعه به تصویب رساند. با آنکه هاوائی نخستین ایالتی است که اقدام به تصویب چنین قطعنامه‌ای می‌کند اما «اتاق دسترسی عمومی» کنگره ایالتی هاوائی به هافینگتون‌پست گفت که از قدرت لازم برای اجرایی کردن این قانون برخوردار نیست و این قطعنامه به امضای فرماندار نیاز ندارد.

طبق نوشته یاهونیوز، قانونگذاران ایالتی خواستار آن شده‌اند که جو بایدن برای برقراری آتش‌بس فوری و دائمی در غزه تلاش کند. علاوه بر این، قطعنامه مذکور خواستار آن شده که دولت بایدن در جهت ترک خصومت‌ها و تسهیل ورود کمک‌های انسان‌دوستانه به غزه تلاش کند.

دولت جو بایدن در 207 روزی که از جنگ در غزه می‌گذرد از اصلی‌ترین موانع برقراری آتش‌بس دائمی در غزه بوده و تا کنون چند قطعنامه را در شورای امنیت سازمان ملل متحد در حمایت از آتش‌بس وتو کرده است. این در حالی است که از زمان آغاز جنگ در غزه بیش از 34 هزار نفر به شهادت رسیده و ده‌ها هزار نفر دیگر زخمی شده‌اند.

روز 207 طوفان‌الاقصی|تداوم حملات هوایی اسرائیل به غزهبایدن: با مصر و قطر درباره آتش بس غزه همکاری می‌کنیمرسانه عبری: جنگ غزه واردات خودرو را در اسرائیل فلج کرد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکنش ترامپ به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین
  • نخستین ایالت آمریکا قطعنامه‌‌ای برای آتش‌بس غزه تصویب کرد
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • طوفان سهمگین در اوکلاهما ۳ کشته بر جای گذاشت
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • پرچم ایران در دست تظاهرکنندگان ایالت اوتاوا آمریکا
  • سقوط هواپیمای سبک ۲ کشته بر جای گذاشت
  • وقوع گردباد‌ های قدرتمند در ایالت‌ های آمریکا (فیلم)
  • وقوع گردباد‌های قدرتمند در ایالت‌های آمریکا + فیلم
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند