Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-08@18:44:23 GMT

کرونا خطوط هوایی را زمین‌گیر کرد/ شرایط نگهداری از هواپیما

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۷۰۱۵۵

کرونا خطوط هوایی را زمین‌گیر کرد/ شرایط نگهداری از هواپیما

یکی از مشاغلی که به‌خاطر کرونا ضرر بسیاری را متحمل شده، صنعت هوایی کشورهای جهان است. در این مطلب نیاز به نگهداری و مراقبت از هواپیماهای زمین‌گیر شده بر اثر کرونا را، بررسی کرده‌ایم.

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از سی‌ان‌ان، درحالی‌که میلیون‌ها انسان در سراسر جهان درگیر ویروس کرونا و قرنطینه هستند، هزاران هواپیمای تجاری جهان نیز تحت استراحت بیش‌ازحد قرارگرفته‌اند!

هواپیمایی کانتاس استرالیا، ویدئویی را به اشتراک گذاشته است که نشان می‌دهد هواپیما‌هایی که به‌خاطر اعمال قرنطینه در استرالیا زمین‌گیر شده‌اند،  مراقبت و نگهداری می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جان واکر، رئیس خطوط هوایی و عملیات تعمیر و نگهداری این شرکت،گفت: هواپیماها درحالی‌که در آشیانه‌ها قرار دارند نگهداری و مراقبت زیادی دریافت می‌کنند و منتظر ازسرگیری سفرهای جهانی هستند.

واکر افزود: وقتی شما هواپیما را پارک می‌کنید، دقیقاً مانند پارک کردن ماشین نیست. این‌گونه نیست که شما فقط آن را خاموش کرده و درها را قفل کنید.هواپیماها به‌صورت دوره‌ای جابجا می‌شوند تا چرخ‌های آن‌ها بچرخد و کادر تعمیرات داخل و خارج هواپیما را تمیز کنند. همچنین بسته به مدل هواپیما، موتور آن باید هر 15 یا 30 روز یک‌بار روشن شود و پنجره کابین خلبان با ورقه نازک آلومینیومی پوشانده می‌شود تا جلوی هواپیما خیلی داغ نشود.

هواپیماهای پارک شده حتی در بهترین زمان و شرایط ممکن می‌توانند یک چالش باشند. هواپیماها تنها زمانی که در آسمان هستند، درآمد کسب می‌کنند. بنابراین زمین‌گیر شدن یک هواپیما می‌تواند در هر ساعت صدها دلار هزینه برای نگهداری آن ایجاد کند. هزینه‌ها اغلب با توجه به وزن هواپیما تعیین می‌شوند که نگهداری هواپیماهای مسافربری عظیم بسیار گران‌تر است.

همچنین بهتر است هواپیماها را در مناطق گرم نگهداری کرد، زیرا هوای خشک کمتر باعث خوردگی قطعات فلزی هواپیما می‌شود.

البته Qantas تنها هواپیمایی در جهان نیست که در حال حاضر از هواپیماهای زمین‌گیر شده خود مراقبت می‌کند. شرکت‌های هواپیمایی مانند Cathay Pacific هنگ‌کنگ و Lufthansa آلمان نیز حدود 90٪ از ناوگان خود را ازدست‌داده‌اند.

انتهای پیام/4112/

 

منبع: آنا

کلیدواژه: هواپیما ویروس کرونا خطوط هوایی زمین گیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۷۰۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویدادهای شدید آب و هوایی در ایران و جهان تکرار می‌شود

مقام مسئول سازمان هواشناسی گفت:‌ با توجه به افزایش غلظت گازهای گلخانه‌ای، باید منتظر تکرار رویدادهای شدید آب و هوایی در اکثر مناطق جهان و ایران بود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، احد وظیفه اظهار کرد: دگرگونی‌های بی‌سابقه در زمین در حال وقوع است. محتوای گرمای اقیانوس‌ها و سطح دریاها به بالاترین حد مشاهده شده رسیده و وسعت یخچال های قطب جنوب نیز به کمترین حد مشاهده شده تا کنون رسیده است.

نماینده رسمی سازمان هواشناسی کشور در تدوین گزارش اقلیمی سال 2023 قاره آسیا با بیان این‌که بحران آب و هوا بزرگ‌ترین چالش بشریت است، افزود: گرمای شدید، سیل، خشکسالی، آتش‌سوزی جنگل‌ها و طوفان‌های حاره‌ای، ویرانی‌های زیادی به بار آورده و سبب بروز خسارت‌های اقتصادی و اجتماعی هنگفتی شده است.

وی اضافه کرد: سازمان جهانی هواشناسی با هدف افزایش آگاهی‌بخشی آحاد جامعه نسبت به تغییرات در حال وقوع روی زمین، یک گزارش سالانه اقلیمی با مشارکت سازمان های هواشناسی سراسر جهان تهیه و تدوین می‌کند که بخشی از گزارش امسال با مشارکت سازمان هواشناسی ایران تدوین شده است. بخشی از این گزارش به تغییرات گسترده در پارامترهای اقلیمی ایران به ویژه در حوزه بارش و دما اشاره شده که پیامدهای زیادی داشته است.

رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی یادآور شد: با توجه به این‌که غلظت گازهای گلخانه‌ای همچنان در حال افزایش، باید منتظر تکرار رویدادهای شدید آب و هوایی در اکثر مناطق جهان و ایران بود. سازمان‌های هواشناسی و آب و هواشناسی کشورها برای مقابله با وسعت و بزرگی این چالش همکاری های خود با جامعه بین المللی را افزایش داده اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بوئینگ ۷۶۷ بدون چرخ جلو با دماغه در فرودگاه استانبول نشست!+ فیلم
  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • عملیات پیچیده حمله به H۳ هنوز در جهان تدریس می‌شود
  • این جنگنده ایرانی را با اف ۳۵ و اف ۲۲ مقایسه نکنید
  • رشد ۷ درصدی سهم حمل ونقل هوایی از سفرهای نوروزی!
  • «شاهین مبارز» چند نبرد موفق داشته است؟(+عکس)
  • رویدادهای شدید آب و هوایی در ایران و جهان تکرار می‌شود
  • خبر وحشتناک از وضع آب و هوایی زمین در سالی که گذشت
  • برنامه‌های مربوط به محدود کردن گرمایش زمین ضعیف است
  • «شاهین مبارز» چند نبرد موفق داشته است؟