Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: درصد رشد ویروس از 3.36 با روند نزولی به 0.73 رسید که امیدواریم بتوانیم درصد رشد ویروس را زیر یک درصد نگهداریم.

به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، سیدعباس موسوی بعدازظهر امروز در ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا در استان مازندران که در استانداری مازندران برگزار شد، اظهار کرد: سه میلیون و 200هزار جمعیت استان مازندران است که حدود 530هزار تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی بابل و بیش از 2 میلیون و 700هزار نفر زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مازندران از نظر شبکه بهداشتی بزرگ‌ترین شبکه بهداشتی کشور را با وسعت استان را دارا است، افزود: بالغ بر یک‌هزار و 200 مراکز و خانه بهداشتی در سطح استان داریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه باتوجه به شیوع ویروس کرونا تمام فعالیت‌های ما در این زمینه متمرکز شد، افزود: باتوجه به استقرار طرح پزشک خانواده شهری تمرکز خود را در بحث کنترل بیماری کرونا روی برنامه پزشک خانواده گذاشتیم.

این مسؤول با اشاره به برگزاری 1550 جلسه شهرستانی و استانی با تیم‌های مختلف و در حوزه‌های مختلف تشکیل شد، اضافه کرد: باتوجه به اینکه خیلی سریع درگیر بیماری شدیم باتوجه به سرعت انتشار بیماری بخشی از فعالیت‌ها را زودتر در 40 بیمارستان استان شروع کردیم.

موسوی به هزینه‌های بسیار بالا برای مقابله با بیماری اشاره کرد و گفت: با امکانات و مضیقه‌های مختلف مراکز مختلف با دستور وزارت خانه تزریق نیرو شد.

وی با تکذیب خبرهایی مبنی بر اینکه بیماری قبل از اسفند وارد استان شد، افزود: اصلا چنین مواردی درست نیست از همان روزهای اسفند این بیماری به قدری سریع منتشر شد که نگران‌هایی بسیاری به دنبال داشت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعلام اینکه درصد رشد ویروس از 3.36 با روند نزولی به 0.73 رسیده است، تصریح کرد: امیدواریم بتوانیم درصد رشد ویروس را زیر یک درصد نگهداریم.

موسوی با بیان اینکه غربالگری تمام جمعیت مازندران در مرحله اول انجام شد و در مرحله دوم با بیش از 30درصد درحال انجام است، افزود: غربالگری مرحله دوم از تاریخ 23 فروردین ماه آغاز شده است که درحال اجرا است.

وی با اشاره به وضعیت مطلوب روستاهای استان اشاره کرد و گفت: در روستاها وضعیت خیلی بهتر است و خانه به خانه غربالگری انجام شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعلام اینکه در بحث ویزیت و تحویل دارو رتبه خوبی در کشور داریم، تصریح کرد: برای حل مشکلات برخی مردم در قرنطینه گروههای محله محور شکل گرفت که این گروه‌ها  حمایت از افراد درگیر بیماری را انجام می‌دهند.

این مسؤول با اعلام اینکه کمک‌هایی که صورت گرفت واقعا بی‌نظیر بود، گفت: بیش از 27 میلیارد تومان برای خریداری دستگاه‌های درمانی برای بیمارستان‌ها و مراکز درمانی هزینه شد.

موسوی یادآور شذ: به جز روزهای ابتدایی شیوع بیماری که امکانات کم بود با توسعه زیرساخت‌ها اقدامات بسیار خوبی صورت گرفت که حتی یک بیمار نبود تخت بستری نیاز داشته باشد و ما بگوییم تخت نداریم.

انتهای پیام/86034/

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران موسوی دانشگاه مازندران ویروس کرونا رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران درصد رشد ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۷۰۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان نیایش خرم‌آباد ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

به گزارش خبرآنلاین لرستان ، ابوطالب شفقت دقایقی پیش با حضور در محل پروژه ساخت بیمارستان نیایش خرم‌آباد از روند ساخت آن بازدید کرد .

وی افزود: این پروژه از پروژه های بزرگ غرب است که در دولت قبل در سال ۹۳ کلنگ زنی و تا سال ۱۴۰۰ تنها ۲۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته اما سال ۱۴۰۰ تا به امروز پیشرفت این پروژه به ۶۵ درصد رسیده و به اندازه ۱۰ سال گذشته در این پروژه کار عمرانی و ساخت و ساز صورت گرفته است.

استاندار لرستان ادامه داد : این پروژه با سرعت بسیار رضایت بخشی توسط قرارگاه خاتم با ۲۸۰ نفر پرسنل فعال با پرسنل و مهندسین مجرب و متخصص در حال ساخت است و سال ۱۴۰۴ قطعاً تکمیل و به بهره‌برداری خواهد رسید.

دکتر دلفان رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان در این بازدید نیز از بیمارستان نیایش بعنوان بزرگترین مراکز درمانی غرب کشور نام برد و گفت : بیمارستان نیایش یک بیمارستان مدرن و با دارا بودن همه بخشهای پزشکی از جمله سوختگی خواهد بود که با افتتاح آن بخش زیادی از نیازهای آموزشی و درمانی استان مرتفع خواهد شد . ‌

وی افزود: انتظار می رود با حمایت استاندار و از طریق اعتبارات دولتی منابع مالی این پروژه تامین یابد تا سرعت ساخت پروژه نسبت به حال حاضر دوچندان شده و تلاش می کنیم در حوزه منابع مالی اعتبارات بموقع طرح تخصیص یابد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۵۰ پروژه با ۱۶۸ هزار مترمربع مساحت در سطح استان در حال اجراست که در صورت بهره‌برداری تحول کم سابقه‌ای در حوزه بهداشت و درمان استان ایجاد خواهد شد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901054

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون غربالگری شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
  • تشریح روند انتخاب استادان نمونه کشوری
  • روند انتخاب اساتید نمونه کشوری تشریح شد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • روند نزولی بیت کوین آغاز شد؟
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • روند نزولی قیمت دلار شروع شده است
  • بیمارستان نیایش خرم‌آباد ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از دانشجویان آمریکا و مردم غزه