Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاون اول رییس جمهوری، اسحاق جهانگیری روز دوشبنه در نخستین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در سال ۱۳۹۹ با اشاره به دستور رهبر معظم انقلاب مبنی بر ضرورت نافذالکلمه بودن تصمیمات ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی برای همه دستگاه ها و نهادهای عمومی، از دبیرخانه ستاد خواست تا گزارشی از عملکرد همه دستگاه ها براساس اجرای رویکردهای پنج گانه تهیه و به ستاد ارائه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اول رییس جمهوری سپس عملکرد دولت در اجرای سیاست عدالت بنیانی اقتصاد را تشریح کرد و گفت: بر این اساس تنها دریافتی افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی تا ۷ برابر افزایش یافته است و در کنار آن بودجه خاصی از سوی دولت برای زدودن چهره خشن فقر از جامعه اختصاص یافت.
وی افزود: در این دوران واگذاری شرکت‌های دولتی به عنوان تهاتر به دستگاه‌های دولتی دیگر بابت بدهی یا هر علت دیگری ممنوع شد و همه واگذاری‌ها از طریق سازمان بورس و اوراق بهادار به صورت مزایده به مردم و بخش خصوصی واگذار شد و برای مثال نیروگاهی به وزارت دفاع، بنیاد شهید و حتی سازمان تامین اجتماعی واگذار نشد.
جهانگیری ادامه داد: وزارت نفت، احداث ۸ پالایشگاه در منطقه سیراف و در حوزه میعانات گازی را با این شرط به شرکت‌های عمومی واگذار کرد که در همان ابتدا مردم در آنها مشارکت داده شوند.
معاون اول رییس جمهوری به رویکرد برون گرایی اقتصاد مقاومتی نیز اشاره کرد و گفت: در جلسه‌ای در حضور رهبر معظم انقلاب گفتم مقصود ما از برون گرایی اقتصاد این است که می‌خواهیم با دنیا همکاری کنیم تا برای اجرای طرح‌ها، سرمایه جذب کنیم یا راهی برای صادرات به بازارهای آن‌ها بیابیم و از فناوری‌های آن‌ها بهره مند شویم و ایشان تاکید کردند که ما از برون گرایی اقتصاد همین تعریف را قبول داریم.
وی با بیان برنامه‌های اجرا شده در اجرای رویکرد درون زایی اقتصاد تصریح کرد: ما باید از همه ظرفیت‌ها و منابع داخلی کشور استفاده کنیم تا اقتصاد ما در برابر تکانه‌های خارجی از خود مقاومت نشان دهد. خوشبختانه در آزمون تحریم‌های دشوار آمریکا که بی‌سابقه است و حتی قابل مقایسه با دور نخست تحریم‌ها در سال های ۹۱ و ۹۲ نیست سربلند بیرون آمدیم و اقتصاد کشور با مدیریت و سیاست‌های خوب اتخاذ شده تاب آوری مطلوبی از خود نشان داده است.
معاون اول رییس جمهوری افزود: در دور اول تحریم‌ها، ‌ایران اجازه داشت روزانه تا یک میلیون بشکه نفت بفروشد این در حالی است که در شرایط تحریمی فعلی، تلاش آمریکا بر این است که فروش نفت ایران را صفر کند که در حال حاضر کشور ما با سخت ترین و بی سابقه ترین تحریم‌های آمریکا روبروست.
جهانگیری با اشاره به گزارش عملکرد از سوی کارگروه های دبیرخانه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در خصوص بهره وری و کاهش اتکا به درآمدهای نفتی گفت: ما براساس تجربیات گذشته تمرکز جدی بر روی اجرای طرح هایی مثل پالایشگاه ستاره خلیج فارس انجام دادیم تا کشور از زیر فشار تحریم‌های بنزین و فرآورده‌های نفتی خارج شود. این تمرکز ناشی از رویکرد درون گرایی اقتصاد مقاومتی بود وگرنه طرح های بسیار در کشور وجود دارد که از دولت مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی آغاز شده اند و هنوز به اتمام نرسیده اند، لذا این تمرکز برای حذف فشار بر گلوگاه های اقتصادی کشور بود.
معاون اول رییس جمهوری ادامه داد: تا قبل از شیوع بیماری کرونا در دنیا، یکی از منابع خوب درآمدی کشور صادرات فرآورده‌های نفتی مثل بنزین و گازوییل بود و این امکان فقط به خاطر تمرکز دولت بر اجرای طرح‌هایی بود که در سیاست‌های اقتصاد مقاومتی تعیین شده بود.
وی با اشاره به جلسه چند روز پیش خود با وزیر و معاونان وزارت صنعت، معدن و تجارت و گزارش ارائه شده از سوی مدیرعامل فولاد مبارکه در خصوص ذخایر کافی محصولی نظیر الکتروگرافیت که مورد تحریم شدید آمریکاست، گفت: اگر این محصول وجود نداشت تولید و صادرات فولاد کشور متوقف می‌شد اما تدبیری اندیشیده شد تا قبل از آنکه کارخانه تولید الکتروگرافیت در کشور راه اندازی شود برای چند سال ذخیره این کالا برای کارخانه های فولادی پر باشد. لذا کسانی که می‌گویند در سال ۹۷ ارز بی مورد توزیع شد بدانند که اگر چنین کالاهایی به موقع به کشور وارد نمی‌شد امروز ما برای تولید و صادرات ب مشکلات جدی مواجه می‌شدیم.
جهانگیری تامین منابع مالی اجرای پروژه‌های اقتصاد مقاومتی را یادآور شد و گفت: به تمام مدیران دستگاه‌ها و همچنین به نظام بانکی تاکید شد که اولویت تخصیص منابع خود را در اختیار این پروژه‌ها قرار دهند و البته بسیاری از این طرح‌ها که از سوی بخش خصوصی و یا بخش های دیگر اجرا می‌شد منابع خود را از بازارهای دیگر تامین کردند که کاری ارزشمند بود.
معاون اول رییس جمهوری سپس اقدامات انجام شده در برداشت از منابع مشترک نفت و گاز در حوزه پارس جنوبی و کارون را برشمرد و گفت: خوشبختانه امروز برداشت ما از این منابع مشترک از کشورهای همسایه پیشی گرفته و یا به شکل برابر با آنه‌ا برداشت می‌کنیم که براساس تمرکز روی سیاست‌های اقتصاد مقاومتی به دست آمده است.
وی عملکرد دولت در سال ۹۸ در پیشبرد برنامه‌های سیاست‌های مقاومتی را مطلوب توصیف کرد و با اشاره به دشواری‌های رخ داده در سال گذشته نظیر تحریم‌ها، حوادث غیرمترقبه طبیعی، شهادت سردار سلیمانی و پیامدهای شیوع بیماری کرونا گفت: با این وجود عملکرد دولت در سه ماهه سوم سال گذشته در حوزه رشد اقتصادی مثبت، اشتغال، کاهش تورم و شاخص های کلان اقتصادی کشور مطلوب بوده است.
جهانگیری در ادامه با اشاره به چالش‌ها و اتفاقات مهم پیش رو در سال ۱۳۹۹ گفت: برای پیشگیری از چالش‌های اقتصادی باید همه دستگاه‌ها، نهادهای عمومی و بخش خصوصی، ‌ برنامه‌های اقتصاد مقاومتی را به طور جدی مورد توجه قرار دهند.
معاون اول رییس جمهوری با بیان اینکه در مقطع فعلی و در شرایط کرونایی باید برای مقابله با چالش‌هایی که این بیماری برای اقتصاد کشور ایجاد کرده است، برنامه ریزی جدی داشته باشیم، خاطر نشان کرد: کرونا پدیده‌ای نوظهور و عالم‌گیر است که همه دنیا را درگیر کرده و حتی کشورهای بزرگ صنعتی بیش از سایرین با این پدیده مواجه هستند.
وی افزود: مهمترین موضوع در شرایط کرونایی حفاظت از سلامت مردم است که البته در این زمینه جامعه پزشکی و کادر درمانی کشور عملکرد درخشانی داشتند و خدمات بسیار خوبی به مردم ارائه دادند که باید از تلاش‌های صادقانه آن‌ها تشکر کرد.
جهانگیری ادامه داد: پس از موضوع سلامت مردم، باید به فکر تبعات اقتصادی و اجتماعی ناشی از کرونا باشیم چرا که در اقتصاد کرونایی زندگی و معیشت مردم به خصوص طبقات متوسط و ضعیف جامعه دچار آسیب می‌شوند که در این زمینه دولت با وجود محدودیت منابع تلاش‌هایی در جهت تامین اعتبار جهت کمک به طبقات ضعیف و بنگاه‌های اقتصادی آسیب دیده انجام داده است.
معاون اول رییس جمهوری با اشاره به اینکه بنگاه‌های کوچک و متوسط اقتصادی معمولا در شرایط مساعد به سرعت راه اندازی و شروع به فعالیت می‌کنند، تصریح کرد: در شرایطی که وضعیت اقتصادی مساعد نباشد همین بنگاه‌ها مثل برگ خزان در پاییز دچار ریزش می‌شوند و اگر از آن‌ها مراقبت نکنیم با آسیب و خسارت زایاد مواجه می‌شوند.
وی افزود: بنگاه‌های کوچک و متوسط که عمدتا در بخش خدمات، گردشگری و حمل و نقل فعالیت دارند اگر به آن‌ها رسیدگی نشود متحمل آسیب های جدی خواهند شد که در این زمینه دولت برای پیشگیری از آسیب به این بنگاه‌ها، ۵۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات با سود کم اختصاص داده است.
جهانگیری همچنین با اشاره به کاهش قیمت فروش نفت و افت بهای این محصول تا هر بشکه ۱۷ دلار گفت: این کاهش قیمت برای دنیا و کشورهای تولید کننده نفت پیام‌های منفی در بر دارد و باید بررسی کنیم که چه اتفاقاتی در انتظار کشورهای تولید کننده و غیرتولید کننده نفت است.
معاون اول رییس جمهوری ادامه داد: با کاهش بهای نفت، صنایع مرتبط با آن نظیر محصولات پتروشیمی و فلزات نیز تحت تاثیر قرار می‌گیرند و ایران به عنوان تولید کننده عمده این محصولات باید تبعات و آثار اقتصادی کاهش بهای نفت بر قیمت محصولات پتروشیمی و فلزات را مورد بررسی قرار دهد.
وی با تاکید بر اینکه در شرایط کرونایی، اقتصاد جهانی دچار رکود می‌شود و قطعاً این رکود بر اقتصاد کشور ما نیز تاثیرگذار خواهد بود، افزود: در اثر رکود اقتصاد جهانی، کشورهایی که میزان تولید آنها بالا است به دنبال بازارهای بزرگ مصرف خواهند بود تا کالاهای خود را با قیمت های پایین به فروش برسانند که در این شرایط باید مراقبت کنیم واردات بی رویه به تولید داخلی این گونه محصولات در کشور آسیب نزند.
جهانگیری از وزارت صنعت، معدن و تجارت خواست تاثیرات و تبعات رکود جهانی اقتصاد را بر تولیدات و صنایع داخلی کشور مورد بررسی قرار دهد و پیش بینی های لازم را برای کاهش تبعات ناشی از این رکود جهانی در نظر بگیرد.
معاون اول رییس جمهوری با بیان اینکه رکود اقتصاد جهانی بر منابع ارزی کشور نیز تاثیر خواهد داشت، به میزان صادرات غیرنفتی کشور در سال گذشته که بالغ بر ۴۱ میلیارد دلار بود اشاره و خاطرنشان کرد: علاوه بر صادرات کالا، در بخش گردشگری نیز بر اساس گزارش ها که حدود ۸ میلیون و ششصد هزار مسافر و گردشگر به کشور وارد شده و ۱۱ میلیارد دلار درآمد ارزی برای کشور به همراه داشته است.
وی ادامه داد: اگر قیمت صادراتی محصولاتی نظیر پتروشیمی و فلزات در شرایط پیش رو کاهش پیدا کند باید با بکارگیری راهکارهای کارآمد از کاهش درآمد ارزی پیشگیری کنیم و از طریق افزایش حجم صادرات و افزایش تناژ صادرات این محصولات، کاهش درآمد ارزی را جبران کنیم.
جهانگیری با اشاره به اینکه برخی کشورها اعلام کرده‌اند که درشرایط اقتصاد کرونایی و رکود جهانی اقتصاد، محدودیت‌هایی در تجارت خود اعمال خواهند کرد، ‌ گفت: این کشورها قصد دارند صادرات کالاهای اساسی و اقلام بهداشتی خود را ممنوع و در مقابل واردات کالاهای اساسی و محصولات غذایی به کشورشان را تسهیل کنند.
معاون اول رییس جمهوری در ادامه سخنان خود بر لزوم توجه و تمرکز جدی به موضوع جهش تولید در سال ۹۹ اشاره و تصریح کرد: باید برای موضوع جهش تولید در سال جاری وقت بگذاریم و به شناسایی بخش‌های اصلی تولید که منجر به جهش خواهد شد بپردازیم.
وی با اشاره به تصمیمات سال گذشته نظام بانکی کشور مبنی بر پرداخت ۱۰۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات به صنایع پیشران خاطر نشان کرد: باید برای تحقق جهش تولید به بخش های پیشران کشور توجه کنیم چرا که این گونه بخش‌ها مثل بخش مسکن اگر به خوبی فعال شود می تواند ۱۲۰ رشته صنعتی را به تحرک وا دارد.
جهانگیری از دبیرخانه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی خواست با جهت‌گیری جهش تولید و نیز توجه به رکود جهانی اقتصاد و تبعات کرونا، ‌ پروژه هایی را برای سال ۹۹ تعریف و برنامه های تدوین شده اقتصاد مقاومتی دستگاه‌های مختلف را به آنها ابلاغ کند.
معاون اول رییس جمهوری همچنین با اشاره به دغدغه روز گذشته رییس جمهوری در خصوص بیکار شدن برخی افراد که مشاغل فصلی داشتند و نیز بنگاه‌هایی که در شرایط کرونا دچار آسیب شده اند، ‌گفت: دولت ۵ هزار میلیارد تومان به صندوق بیمه بیکاری اختصاص داده است تا این گونه افراد بتوانند از این اعتبار بهره مند شوند. البته برنامه ریزی ها و اقدامات بیشتری باید با موضوع صیانت از فرصت های شغلی انجام شود.
وی افزود: میزان بیکاری ناشی از شرایط کرونا در آمریکا تاکنون ۲۲ میلیون فرصت شغلی اعلام شده و پیش بینی می‌کنند که این رقم به ۳۰ میلیون نفر بیکار خواهد رسید که نشان می‌دهد اتفافات و چالش‌های مهمی پیش روی اقتصاد و اشتغال جهانی وجود دارد که باید تلاش کنیم با انگیزه پای کار بایستیم تا بتوانیم در سال ۹۹ کارنامه ای درخشان از عملکرد دولت برجای بگذاریم.
در این جلسه که نائب رییس اول مجلس شورای اسلامی، وزرای جهاد کشاورزی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، ‌تعاون، کار و رفاه اجتماعی، صنعت، معدن و تجارت، راه و شهرسازی، نیرو، رییس سازمان برنامه و بودجه، معاون علمی و فناوری رییس جمهور، معاون رییس جمهوری در امور اداری و استخدامی، ‌ معاون رییس جمهوری در امورزنان و خانواده، رییس هیات عامل صندوق توسعه ملی، رییس اتاق بازرگانی ایران و فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا نیز حضور داشتند، دبیر ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی گزارشی از عملکرد اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی و پروژه‌های اولویت دار اقتصاد مقاومتی دستگاه‌ها در سال ۹۸ ارائه کرد و به تشریح برنامه های ستاد برای سال ۱۳۹۹ پرداخت.
در این گزارش اعلام شد که عملکرد اجرای پروژه‌ها و سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در سال ۹۸ هم در بخش ملی و هم در بخش استانی، عملکردی مناسب بوده و دستگاه ها توانسته‌اند به تکالیف و وظایف خود تا حد قابل قبولی عمل کنند.
در این گزارش همچنین پروژه‌های اقتصاد مقاومتی در سطح ملی و استانی مورد بررسی قرار گرفت و گزارشی نیز در خصوص عملکرد برنامه های تولید و اشتغال سال ۹۸ و عملکرد کارگروه های رفع موانع و چالش های مهم اقتصادی کشور ارائه شد.
تکمیل ظرفیت و راه اندازی فازهای ۱۳، ۱۴، ۲۲ تا ۲۴ پارس جنوبی و به تبع آن افزایش روند تولید گاز کشور و رسیدن سهم پارس جنوبی در تامین گاز به ۶۴ درصد، پیشی گرفتن ایران در برداشت گاز از قطر در میدان مشترک پارس جنوبی، گازرسانی به ۱ میلیون خانوار شهری و روستایی و پیش بینی برخورداری تمام مناطق شهری و روستایی از نعمت گاز تا پایان سال جاری از جمله دستاوردها و عملکردهای پروژه های اقتصاد مقاومتی در سطح ملی بود که در این جلسه به آن‌ها اشاره شد.
براساس گزارش دبیرخانه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی روند تغییرات شاخص کل بورس اوراق بهادار، تکمیل و بهره برداری از محورهای اصلی و اولویت دار ریلی، توسعه ۲۷۷۷ هکتار گلخانه در سطح استان ها و تجهیز و نوسازی ناوگان ماشینی بخش کشاورزی از جمله دستاوردهای دیگر متاثر از اجرای پروژه های اقتصاد مقاومتی در سال ۹۸ بوده است.
نماینده دبیرخانه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی همچنین در این گزارش با اشاره به افزایش ظرفیت تولید برق کشور گفت: کل ظرفیت نصب شده نیروگاهی کشور از ۶۸ هزار و ۱۴۱ مگاوات در سال ۹۲ به ۸۳ هزار و ۳۶ مگاوات یعنی ۲۰ درصد افزایش رسیده است که این دستاورد نیز در سایه اجرای پروژه های اقتصاد مقاومتی محقق شده است.
در ادامه این جلسه، گزارش عملکرد پروژه های اقتصاد مقاومتی در زمینه های مختلف و در سطح ملی و استانی مورد بررسی قرار گرفت و در ادامه برنامه های دبیرخانه ستاد برای تحقق جهش تولید در سال ۹۹ ارائه شد.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی سازمان تأمین اجتماعی سازمان برنامه و بودجه اقتصاد مقاومتی اسحاق جهانگیری رهبر معظم انقلاب

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی سازمان تأمین اجتماعی سازمان برنامه و بودجه اقتصاد مقاومتی اسحاق جهانگیری رهبر معظم انقلاب مجلس شورای اسلامی سازمان تأمین اجتماعی سازمان برنامه و بودجه اقتصاد مقاومتی اسحاق جهانگیری رهبر معظم انقلاب دبیرخانه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی پروژه های اقتصاد مقاومتی معاون اول رییس جمهوری مورد بررسی قرار رییس جمهوری اجرای پروژه ها شرایط کرونا گرایی اقتصاد تولید کننده عملکرد دولت پارس جنوبی رکود جهانی سال گذشته جهش تولید دستگاه ها سال ۹۸ تحریم ها بنگاه ها چالش ها سال ۹۹ طرح ها بخش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۷۰۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد

معاون گردشگری وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به ارائه ۶۰۰ بسته سرمایه‌گذاری در رویداد ایران اکسپو ٢٠٢۴ گفت: سرمایه‌گذاری خارجی در حوزه گردشگری از ابتدای دولت سیزدهم ۱۸ برابر رشد داشته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان میراث فرهنگی، علی اصغر شالبافیان امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ با حضور در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۴) که در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران افتتاح شد، از سالن فرش دست‌باف، صنایع‌دستی و گردشگری بازدید کرد و با اشاره به استقبال بیش از ۸۰ کشور و ٢ هزار تاجر و بازرگان خارجی از اکسپو ۲۰۲۴ ایران اظهار کرد: وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با دو مأموریت در این نمایشگاه حضور دارد.

وی معرفی ظرفیت‌ها و محصولات گردشگری کشور را به‌عنوان مأموریت اصلی مطرح کرد و ادامه داد: متناسب با این مأموریت محتواهای مکتوب و ویدئویی متعدد و متنوعی تهیه شده است که علاوه بر پاویون وزارتخانه در نقاط مختلف نمایشگاه به بازدیدکنندگان ارائه می‌شود.

معاون گردشگری وزیر میراث فرهنگی تصریح کرد: در ورودی سالن‌های نمایشگاه استندهایی همراه با کیو آر کد به ٨ زبان جانمایی شده است که برای بازدیدکنندگان امکان دسترسی کامل و متنوعی را به جاذبه‌ها و واقعیت‌های جامعه ایران فراهم می‌کند.

شالبافیان با بیان اینکه در تولید محتوای امسال تنها معرفی جاذبه‌های گردشگری مدنظر نبوده است، نشان دادن ویژگی‌های جامعه ایران و برقراری امنیت در پهنه کشور را در محتواهای عرضه شده حائز اهمیت عنوان کرد.

وی حضور فعالان گردشگری و صنایع‌دستی را به‌منظور تعامل با تجار سایر کشورها دومین مأموریت وزارتخانه عنوان کرد و افزود: دو سالن برای عرضه و ارائه محصولات صنایع‌دستی در اختیار فعالان این حوزه قرار گرفته است و در حوزه گردشگری نیز برخی دفاتر خدمات مسافرتی برای تسهیل سفر تجار و ارائه بسته‌های سفر آتی در نمایشگاه حضور دارند.

معاون گردشگری وزیر میراث فرهنگی برگزاری این نمایشگاه را با توجه به وقایع اخیر کشور حائز اهمیت دانست و از آن به‌عنوان مهم‌ترین ویژگی اکسپو امسال نام برد و ادامه داد: برگزاری این نمایشگاه نشانگر امنیت موجود در کشور است که این واقعیت تصویری می‌تواند توسط تجار و بازرگانان به دنیا مخابره شود و اندک تردیدهای به وجود آمده به دلیل شرایط اخیر را خنثی کند.

شالبافیان در توضیح ارائه بسته‌های سرمایه‌گذاری در این نمایشگاه گفت: یکی از محورهای فعالیت بازرگانان و تجار می‌تواند سرمایه‌گذاری روی پروژه‌های گردشگری باشد که به این منظور ۶۰۰ بسته سرمایه‌گذاری که فعالیت‌های اداری و مجوزهای آنها اخذ شده آماده شده است.

معاون گردشگری ادامه داد: همچنین از ۶۰۰ بسته سرمایه‌گذاری آماده شده ۱۶۰ پروژه دارای حجم سرمایه‌گذاری بالای چهار میلیون دلار هستند.

وی با بیان اینکه رویدادهای مانند اکسپو می‌تواند به جذب سرمایه‌گذاری خارجی کمک کند، افزود: از ابتدای دولت سیزدهم حجم سرمایه‌گذاری خارجی در حوزه گردشگری رشد ۱۸ برابری داشته و تا پایان سال ۱۴۰۲ به رقم ۲۵۶ میلیون دلار رسیده است.

کد خبر 748573

دیگر خبرها

  • محصولات داخلی قابل عرضه در بازار داخلی و خارجی است
  • بازیگران سریال تورم
  • پول این کشور رکورددار بیشترین رشد در برابر دلار شد | خط جدید برای دلار آمریکا
  • موانع مشارکت مردم‬ استان‬ تهران‬ در امر تولید و اقتصاد رفع شود
  • رفع موانع تولید در مسیر تحقق شعار سال با نگاه مسأله محور
  • اعطای نشان درجه یک اقتصاد مقاومتی به مدیرعامل پاکسان
  • اقتصاد مقاومتی با اتکا به تولید داخل محقق می‌شود
  • رفع موانع در مسیر تحقق شعار سال در دستور کار دادگستری اصفهان
  • سند مقدماتی پیوست رسانه‌ای و گفتمان‌سازی شعار سال تدوین شد
  • سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد