Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد رحمانیان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، اظهار داشت: اکنون ۷ بیمار در نقاهتگاه دانشگاه قرنطینه هستند که روزانه مشخصات بالینی آنان توسط پزشک متخصص مورد بررسی قرار می‌گیرد و تمام بیماران پذیرش شده در این نقاهتگاه همه آقا بوده است.

او افزود: نقاهتگاه دانشگاه برای بیماران بهبود یافته و ترخیص شده از بیمارستان است که شرایط قرنطینه شدن در خانه را ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحمانیان ادامه داد: این بیماران زیر نظر کارشناسان مبارزه با بیماری‌های دانشگاه به این نقاهتگاه انتقال داده می‌شوند. حال آن‌ها روزانه توسط پزشکان و پرستاران مورد بررسی قرار می‌گیرد. در پایان ۱۴ روز، مجددا از بیماران توسط کارشناسان مبارزه با بیماری‌ها نمونه گرفته می‌شود.

او بیان کرد: در صورتی که جواب نمونه بیماران منفی اعلام شود می‌توانند از قرنطینه خارج شوند، در غیر این صورت درمان‌ها برای آنان ادامه خواهد داشت.

محسن حجت معاون فرهنگی و دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی و مدیر نقاهتگاه بیماران کرونا ویروس جهرم با اشاره به انجام فعالیت‌های روزانه این نقاهتگاه گفت: علاوه بر درمان، بررسی حال عمومی بیماران، ثبت گزارشات و شرح حال آنان توسط گروه پرستاران و مددکاران نقاهتگاه، این مکان در سه شیفت گند زدایی می‌شود.

او گفت: نظارت بهداشتی روزانه بر فضای عمومی نقاهتگاه و آموزش اصول بهداشتی به بیماران و پرسنل خدمات توسط کارشناس بهداشت محیط معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه صورت می‌گردد.

به گفته حجت، پسماند، ملحفه و لباس بیماران به ترتیب جهت بی خطرسازی، شستشو و ضدعفونی روزانه به بیمارستان پیمانیه انتقال می‌یابد.

او عنوان کرد: پزشک، مددکار و مشاوره، فعالیت خود را به صورت روزانه دراین مرکز انجام می‌دهند. همچنین تغذیه بیماران، مواد مورد نیاز برای گندزدایی و ضدعفونی این مرکز توسط واحد تغذیه وبهداشت محیط بیمارستان پیمانیه تامین می‌شود.

 حجت افزود: انجام کلیه موارد تاسیساتی فضای ساختمان نقاهتگاه توسط کادر تاسیساتی خوابگاه‌های دانشجویی انجام می‌شود.

به گفته معاون فرهنگی و دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی، رعایت ملزومات بهداشتی و اقدامات پیشگیرانه در این مرکز، بر اساس آخرین دستورالعمل‌های وزارت بهداشت اجرا می‌شود.

ویروس کرونا با عنوان رسمی «کووید-۱۹» از دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه) در استان هووی چین شیوع یافت.

ویروس کرونا همانند بسیاری از ویروس‌های دیگر بدنه‌ای از جنس لیپید (نوعی ازچربی طبیعی) دارد که با مواد شوینده از بین می‌رود. برای همین شستن دست و صورت و وسایل با مواد شوینده مثل صابون و یا مواد ضد عفونی کننده، ویروس را از بین می‌برد.

شهرستان جهرم در فاصله ۱۹۳ کیلومتری از جنوب شرق شیراز قرار دارد.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی کرونا ویروس نقاهتگاه بیماران کرونایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۷۱۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد محمدی پیش از ظهر امروز شنبه در آئین افتتاح مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان مرکز اظهار کرد: در فضاهای علمی جدید همه انتظار محقق شدن تحول را در شیوه‌های نوین آموزشی دارند و یکی از این حوزه‌های مورد انتظار، حوزه آموزش پزشکی است.

وی اضافه کرد: مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان یکی از واحدهایی به شمار می‌رود که در همه دانشگاه‌های این عرصه به آن توجه ویژه می‌شود و با مشارکت اساتید و دانشجویان راه‌حل‌های نوین برای توسعه آموزش پزشکی را در نظر دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان بیان کرد: مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان با زحمت همکاران‌مان در معاونت آموزشی دانشگاه افتتاح و فضای خوبی ایجاد شد تا از مشارکت هر چه بیشتر اعضای هیأت علمی و دانشجویان برای فعالیت‌های علمی و آموزشی بهره‌مند شویم.

وی خبر داد: حاصل این اتفاق تربیت بیشتر دانشجویان در زمینه‌های مختلف پزشکی است و امیدواریم که بتوانیم شاهد رشد و بالندگی روزافزون اعضای هیأت علمی و دانشجویان علوم پزشکی آبادان در سطح کشور باشیم.

به گزارش مهر، مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی آبادان شامل زیرمجموعه‌هایی همچون کمیته دانشجویی توسعه آموزش پزشکی، مرکز تعالی آموزش مجازی و هوش مصنوعی، دفتر مستقل استعداد درخشان و المپیادهای دانشجویی، واحد برنامه‌ریزی درسی، واحد دانش‌پژوهی و جشنواره شهید مطهری، واحد ارزشیابی آزمون و مرکز رشد و بالندگی اساتید است.

کد خبر 6089832

دیگر خبرها

  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • آیین افتتاح طرح‌های دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار می‌شود
  • افتتاح خوابگاه برای زوج‌های علوم پزشکی
  • نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • همایش پیاده‌روی خانوادگی فردا در یاسوج برگزارمی شود
  • نمایشگاه سلامت در هرمزگان برگزار می‌شود
  • راه اندازی طرح تحقیقاتی و تولیدی پرورش طیور در دانشگاه ملی ملایر