Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نویسنده کتاب «در جست و جوی مهتاب» گفت: کتاب «در جست و جوی مهتاب» به سبک خاطره و تاریخ شفاهی نوشته‌ام، زیرا هدفم معرفی حمید حسام، آن هم بدون سانسور بود. من معتقدم بهترین کسی که می‌تواند حسام را معرفی کند خودش است لذا کتاب «در جست و جوی مهتاب» که به بیان زندگی و شخصیت حمید حسام پرداخته از زبان خودش بیان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاریخ انتشار: 22:01 - 01 ارديبهشت 1399 - کد خبر: ۶۱۴۳۴۱ حسین قرایی نویسنده کتاب در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان پیرامون دلیل نگارش کتاب «در جست و جوی مهتاب» گفت: نوشتن این کتاب را بخاطر احساس نیازی که در جامعه و جوانان نسبت به شناساندن کتاب‌های حمید حسام داشتم در دست گرفتم، زیرا کتاب‌های او کار‌هایی بس ارزشمندی است. 

وی در همین راستا ادامه داد: وقتی چند عدد از کتاب‌های حسام را خواندم شناخت بیشتری به این نویسنده پیدا کردم و تلاش کردم تا وی را به نسل جوان معرفی کنم، برای این منظور در طی سه جلسه مصاحبه‌های کاملی را از وی گرفتم. اولین جلسه همدان و یک جلسه در تهران و آخرین بخش مصاحبه‌ها نیز به صورت تلفنی برگزار شد.  بیشتر بخوانید: برای مطالعه تازه‌های نشر انتشارات سوره مهر اینجا کلیک کنید
وی در مورد شیوه نگارش حمید حسام ابراز کرد: وی قلمی توانا و محکم در نگارش خاطرات مستند دارد و کار‌های قابل تحسینی را به مخاطبان ارائه کرده است، کتاب «آب هرگز نمی‌میرد»، «وقتی مهتاب گم شد» و کتاب‌هایی از این دست بسیار استاندارد نوشته شده و آشنایی نسل جوان با این کتاب‌ها طبعات ارزشمندی را در پی دارد. 

وی در مورد الگو پذیری از کتاب‌هایی که درحوزه دفاع مقدس نوشته می‌شود و یا کتاب‌های همچون کتاب‌های حمید حسام اظهار کرد: الگو پذیری از کتاب‌هایی که با موضوع دفاع مقدس و به قلم افرادی همچون حمید حسام نوشته شده است سبب می‌شود تا مخاطب جذب شده و به حقیت دفاع مقدس تمایل پیدا کند، بیان حقیقت با زبانی روشن، ساده و دلنواز رسالت نویسندگی در حوزه کتاب‌های ارزشی است.   وی استفبال مخاطبین از کتاب‌های دفاع مقدسی و ارزشی را مورد ارزیابی قرار داد و تاکید کرد: برخی از کتاب‌ها مانند کتاب‌های حمید حسام به چاپ پنجاهم هم رسیده و این نشان می‌دهد که این آثار مورد استقبال مخاطبان قرار گرفته و مطالعه شده است، این کالا‌های فرهنگی توانسته تاثیر بسیاری را بر مخاطبان داشته باشد، در چنین شرایطی می‌توان گفت کتاب‌های ارزشی جایگاه خود را در سطح جامعه افزایش داده و مورد اسقبال قرار دارند. 

وی با اشاره به نحوه نگارش کتاب «در جست و جوی مهتاب» تصریح کرد: کتاب را به سبک خاطره و تاریخ شفاهی نوشته‌ام، زیرا هدفم معرفی حمید حسام بود. من معتقدم بهترین کسی که می‌تواند حسام را معرفی کند خودش است، لذا کتاب «در جست و جوی مهتاب» که به بیان زندگی و شخصیت حمید حسام پرداخته از زبان خودش بیان شده است. 
وی دلیل نامگذاری کتاب «در جست و جوی مهتاب» را مطرح و بیان کرد: چون نام کتاب‌های حمید حسام عموماٌ از مهتاب سر چشمه گرفته بود، من این نام را برای کتاب انتخاب کردم به عبارتی دیگر مهتاب در این کتاب خود حمید حسام است.    قرایی به شباهت حمید حسام و گلعلی بابایی از لحاظ اندیشه و تفکر پرداخت و خاطر نشان کرد: شباهت حمید حسام و گل علی بابایی از جنبه اندیشه‌ای و فکری زمینه را برای نگارش کتاب بعدی من فراهم کرد، بدین ترتیب موضوع کتابی که تا دو ماه آینده به چاپ خواهد رسید زندگی و اندیشه گلعلی بابایی است.    انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا معرفی کتاب تازه های نشر کتاب های حمید حسام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۷۳۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایش فیلم تئاتری از عباس جوانمرد در خانه هنرمندان ایران

به گزارش خبرگزاری مهر، نهمین برنامه از سلسله جلسات نمایش فیلم تئاترهای شاخص با همکاری مشترک انجمن صنفی منتقدان، نویسندگان و پژوهشگران خانه تئاتر و سینماتک خانه هنرمندان ایران به نمایش فیلم تئاتر «شهر آفتاب مهتاب» اختصاص دارد.

فیلم تئاتر «شهر آفتاب مهتاب» به نویسندگی علی حاتمی و کارگردانی عباس جوانمرد (محصول ۱۳۴۵) چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۷ در سینماتک خانه هنرمندان ایران به نمایش درمی‌آید.

پس از نمایش این فیلم تئاتر نشست نقد و بررسی آن با حضور عباس غفاری (میزبان) و سیدمحسن حسن‌زاده (منتقد تئاتر) برگزار می‌شود.

در این فیلم تئاتر ۴۵ دقیقه‌ای، حسین کسبیان، بهمن مفید، نصرت پرتوی و محمود دولت‌آبادی به ایفای نقش می‌پردازند.

علاقه‌مندان برای حضور در این جلسه می‌توانند به سامانه تیوال مراجعه کنند.

کد خبر 6088708 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • جلد سوم تاریخ شفاهی دفاع مقدس به زودی چاپ می‌شود
  • تاریخ برده‌داری به زبان طنز
  • نمایش و نقد فیلم‌تئاتر «شهر آفتاب مهتاب» در سینماتک خانه هنرمندان
  • قرنطینه‌شدن کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه
  • نمایش فیلم تئاتری از عباس جوانمرد در خانه هنرمندان ایران
  • ­کتاب تاریخ شفاهی دفاع مقدس منتشر شد
  • مرتضی اشراقی در مراسم رونمایی از کتاب «چالش‌های تاریخی» چه گفت؟!
  • کتاب «چالش‌های تاریخی» رونمایی شد
  • کتاب «چالش‌های تاریخی» اثر سلیمی نمین رونمایی شد
  • ثبت و ضبط تاریخ شفاهی یزد قدیم در اولویت مرکز اسناد