Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-02@22:10:18 GMT

بهداد سلیمی: تاماش آیان در حق من و خیلی‌ها ناعدالتی کرد

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۷۴۲۵۹

بهداد سلیمی در گفت و گو با ایسنا درباره اینکه تعویق یک ساله المپیک چقدر می‌تواند به ورزشکاران ایرانی کمک کند، بیان کرد: تعویق المپیک اتفاق ناخواسته‌ای بود که برای کل ورزش جهان رخ داد اما به نظرم این تصمیم منطقی بود چرا که سلامتی ورزشکاران در اولویت قرار دارد. از طرفی ورزشکاران مصدومی چون حسن یزدانی، سهراب مرادی، حمیده عباسعلی و علیرضا کریمی را داریم که این تعویق المپیک کمک می کند آنها ریکاوری کنند و آماده شوند و در نهایت می‌توانند ما را به چهار مدال المپیک برسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 او ادامه داد: برخی ورزشکاران هم فشار زیاد مسابقات را تحمل می کردند مانند کیانوش رستمی که الان می توانند با خیال راحت تر تمرین کنند و دنبال کسب سهمیه المپیک و یا کسب مدال باشند. بنابراین فکر می کنم تعویق المپیک برای ورزش ایران اتفاق خوبی باشد و می توان آن را به فال نیک گرفت. مثلا اگر این اتفاق برای من در المپیک ریو می‌افتاد، قطعا شرایط متفاوت می شد و من فرصت بیشتری برای انجام ریکاوری  و تمرین می‌داشتم و ۱۰۰درصد تاثیر زیادی روی نتیجه ام می گذاشت.

*با تعویق المپیک امیدواری به کاروان هم بیشتر شد  

سلیمی در پاسخ به این پرسش که نگرانی هایی بابت نتیجه گرفتن در المپیک توکیو وجود داشت و الان با تعویق المپیک می توان امیدوار بود که سال آینده کاروان بهتر عمل کند، گفت: با توجه به مصدومیت های زیادی که برای ورزشکاران ما به وجود آمده بود، نا امیدی از کاروان در بدنه ورزش وجود داشت اما اکنون با این فرصت پیش آمده امیدواری بیشتر شده است.

* آیان یک مدال با ارزش را از من گرفت

سلیمی درپاسخ به این پرسش که سالهای آخر دوران قهرمانی اش همراه با خاطره خوب از تاماش آیان نبود و اکنون چه نظری نسبت به رفتن او از ریاست فدراسیون جهانی دارد، تصریح کرد: تاماش آیان اتفاقات بدی را در زندگی ورزشی من رقم زد و یک مدال با ارزش را از من گرفت. اما مثل من خیلی های دیگر  بودند که به ناحق مدال هایشان از آنها گرفته شد. فکر می کنم هر کسی اتفاق بدی را رقم می زند باید تقاص بدهد و این ماجرایی که برای تاماش آیان پیش آمد و از فدراسیون جهانی رفت، تقاص نا عدالتی هایی است که در حق برخی از ورزشکاران از جمله خود من کرد.
 
او ادامه داد: البته آیان چهره قدیمی وزنه برداری جهان است و زحمات زیادی هم کشید. با وجود اتفاقاتی که برای من افتاد اما دوست نداشتم به این شکل از وزنه برداری برود. اکنون هم برای او آرزوی سلامتی و طول عمر دارم.

*سال ۹۸ برای چهره های شاخص وزنه برداری خوب نبود

قهرمان وزنه برداری المپیک لندن در مورد اینکه فکر می کند سال ۹۸ برای کدام وزنه بردار ملی پوش سال خوبی نبود، گفت: فکر می کنم برای چهره های شاخصی مانند سعید علی حسینی، سهراب مرادی  و کیانوش رستمی سال خوبی نبود. البته برخی از وزنه برداران هم در سال ۹۸ توانستند در مسابقات جهانی مدال بگیرند و نام خودشان را مطرح کنند مانند رضا دهدار، علی میری و حافظ قشقایی.   


*مشکلات ورزشکاران را می شناسم و علاقمندم کمکشان کنم

مشاور رییس کمیته ملی المپیک در امور المپین ها در پاسخ به این پرسش که فکر می کند چقدر توانسته به اهداف و برنامه هایی که داشته برسد، تاکید کرد:  باتوجه به اینکه از جنس ورزش هستم و از مشکلات  و مسائل ورزشکاران آگاهی دارم، بیشتر علاقه مند هستم که مشکلاتشان را برطرف کنم. البته در این مدتی که در کمیته ملی المپیک فعالیت دارم سه ماه به دلیل گذراندن کلاس مربیگری در ایران نبودم و نزدیک به دو ماه هست که درگیر بیماری کرونا هستیم بنابراین نتوانستیم برخی از برنامه هایی که داشتیم را انجام دهیم. امیدوارم با توجه به برنامه ریزی هایی که با هماهنگی آقای صالحی امیری انجام دادیم،  در سال ۹۹ به اهدافمان برسیم.

*شاگردانی دارم که به آنها وزنه برداری را آموزش می دهم 

قهرمان سابق  جهان و المپیک در باره ی اینکه سه ماه در کلاس های مربیگری شرکت کرد و به روز ترین آموزش ها را دید اما اکنون این آموزش ها دارد یک گوشه خاک می خورد، تصریح کرد: من الان شاگردان خودم را دارم که اکثرا در رده های نوجوانان و جوانان هستند و تلاش می کنم به سهم خودم به وزنه برداری کمک کنم. علاقه مند به کار کردن هستم و امیدوارم با کمک خدا و تلاش بیشتر، وزنه‌برداران خوبی را آموزش بدهم.

*شاید کراس فیت باعث خیر و برکت برای وزنه برداری شود

او در پاسخ به این پرسش که چرا بیشتر ملی پوشان سابق وزنه برداری به سمت آموزش کراس فیت متمایل شده اند تا وزنه برداری، تصریح کرد: به نظرم اتفاق خوبی است  و شاید ظهور کراس فیت بتواند باعث رونق  و خیر و برکت برای وزنه برداری شود. واقعیت این است وزنه برداری آنقدر دیگر برای نوجوانان و جوانان جذابیت ندارد بنابراین کراس فیت از دو جهت می تواند خوب باشد اول اینکه ملی پوشان سابق ما فعال می شوند و منبع درآمدی برایشان است و خانه نشین نمی شوند دوم اینکه کراس فیت می‌تواند پایگاهی برای استعدادیابی وزنه برداری باشد؛ یعنی نفراتی که استعداد دارند را تشویق کنیم به سمت وزنه برداری بروند. 
سلیمی افزود: از طرفی این رشته ورزشی در جهان مورد توجه قرار گرفته است و برعکس وزنه برداری که باعث بزرگ شدن شکم می شود (با خنده ) کراس فیت اندام را متناسب می کند و همین مسئله برای جوان ها جذابیت خاصی دارد.

   
*امیدوارم سهراب به روزهای اوج خودش برگردد

او در مورد اینکه با این فرصت به وجود آمده می توان امیدوار بود که سهراب مرادی سهمیه بگیرد و سپس در المپیک مدال آور باشد، تصریح کرد: دسته ۹۶ کیلوگرم، وزن شلوغی است و مدال گرفتن در آن نیز سخت است اما امیدوارم سهراب مرادی با ریکاوری و انجام تمرینات، بتواند دوباره به روزهای اوج خود  برگردد.

سلیمی در پاسخ به این پرسش که با شیوع ویروس کرونا در خانه مانده بود یا خیر، گفت: بله من و خانواده ام به مدت دو ماه کامل در خانه قرنطینه بودیم اما کارهای عقب افتاده در کمیته ملی المپیک زیاد داشتم و دیگر باید به سر کار بر می گشتم. 

منبع: الف

کلیدواژه: پاسخ به این پرسش تعویق المپیک سهراب مرادی وزنه برداری تاماش آیان کراس فیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۷۴۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعزام ۱۰ تیم ورزش نابینایان البرز به مسابقات قهرمانی کشور

رئیس هیئت ورزش نابینایان استان البرز گفت: در طول سال گذشته از سوی هیئت ورزش نابینایان استان ۱۰ اعزام به مسابقات قهرمانی کشور صورت گرفته است. - اخبار استانها -

 سعید خان فینی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در کرج با اشاره به اعزام های صورت گرفته اظهار داشت: طی سال گذشته 10 اعزام به مسابقات قهرمانی کشور توسط هیئت ورزشی نابینایان استان صورت گرفت که حاصل این اعزام کسب 10 مدال طلا، یک مدال نقره و 9 مدال برنز و کسب چهار مقام تیمی است..

وی با بیان اینکه هیئت ورزشی استان در هشت رشته ورزشی شامل دو میدانی، گلبال، شودان، بولینگ، شنا و شطرنج، جودو و فوتبال پنج نفره نابینایان فعالیت دارد، بیان کرد: در حال حاضر سه هیئت در شهرستان‌های فردیس، ساوجبلاغ و شهر کرج در حال فعالیت هستند.

‌ورزش نابینایان و کم‌بینایان در 8 رشته دنبال می‌شود پاسخ به یک ابهام؛ ورزشکاران نابینا و کم‌بینا چگونه رانندگی می‌کنند؟

خان فینی ادامه داد: در رشته‌های گلبال پیشکسوتان این ورزشکاران مقام اول و تیم‌های اعزامی در مسابقات بولینگ مقام سوم کشور و درقسمت جودو جوانان و نوجوانان نابینا نائب قهرمانی ایران شدند.

این مسئول با اشاره به اینکه ذوق واراده در این جوانان موج می‌زند ولی اغلب به دلیل تامین هزینه‌های رفت و آمد و نبود حمایت از این اقشار که اغلب قشر ضعیف جامعه هستند و خانواده‌ها توان مالی کافی ندارند از ورزش به دور هستند..

وی نگاه حمایتی از این قشر جامعه و رفع مشکلات آن‌ها را مسیر روشنی جهت کسب افتخارات بیشتر این عزیزان در عرصه‌های ورزشی عنوان کرد‌.

رئیس هیئت ورزشی نابینایان استان البرز با اشاره به اینکه طی سال جاری نخستین مسابقه ورزشی دو‌ومیدانی نابینایان زیرنظر فدراسیون جهانی نابینایان به میزبانی پایتخت در خرداد ماه برگزار خواهد شد، افزود: در حال حاضر ورزشکاران عزیز در ورزشگاه انقلاب در حال تمرین و آماده‌سازی هستند.

خان‌فینی در ادامه به موضوع کمبود تامین اعتبار و مشکلات این قشر ورزشکار اشاره کرد و گفت: در حال حاضر حدود 100 ورزشکار نابینا در سطح استان مشغول ورزش هستند که البته تعداد این ورزشکار بیش از این تعداد است ولی به دلیل مشکلات مالی محروم و از ورزش کنارگیری کردند.

 رئیس هیئت ورزش‌های نابینایان استان البرز با بیان اینکه ورزش علاوه بر تاثیر در سلامتی افراد دارای معلولیت، از انزوا آن جلوگیری می‌کند و باعث فعالیت آنها در اجتماع می‌ شود، گفت: این ورزشکاران همیشه افتخار آفرین بوده و هستند بر مسئولان لازم است مشکلات این قشر را نادید نگیرند و حمایت کنند تا حضور پررنگی در جامعه ورزشی داشته باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ببینید | خاطره بازی از دوران مدرسه با اسطوره‌های وزنه‌برداری؛ فرار از روی دیوار و انضباط ۱۳
  • مراسم تجلیل از قهرمانان با حضور رییس‌جمهور برگزار می‌شود
  • تقدیر سجاد انوشیروانی و کوروش باقری از معلمان
  • عکس| تقدیر اسطوره‌های وزنه‌برداری از معلمان
  • ورزشکاران معترض دوومیدانی بالغ‌ هستند/المپیک جای نخبگان است
  • همدان میزبان رقابت‌های انتخابی تیم ملی وزنه‌برداری
  • نایب قهرمان وزنه‌برداری جوانان جهان مدال خود را به موزه رضوی اهدا کرد
  • هیئت وزنه‌برداری استان همدان ۱۷ نشان به دست آورد
  • کسب یک هزار و ۳۰۰ مدال کشوری و ۴۰ مدال برون مرزی توسط ورزشکاران قمی
  • اعزام ۱۰ تیم ورزش نابینایان البرز به مسابقات قهرمانی کشور