Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ یزدان سیف در گفت و گوی ویژه خبری با اشاره به اینکه حدود ۲۰ نفر از همکاران ما در شرکت بازرگانی دولتی، دچار بیماری کووید ۱۹ شدند افزود: به جز یک نفر از آن‌ها، بقیه سلامتی خود را بدست آوردند.

وی با بیان اینکه از بهمن پارسال درباره ماه رمضان امسال برنامه ریزی کردیم، افزود: برنامه دولت در حوزه تامین ذخایر و تنظیم بازار، بخشی از سیاست‌های دولت است و توزیع کالا و نظارت بر فروش کالا‌های وارد شده با ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی از دیگر وظایف در حال انجام دولت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سیف اضافه کرد: در حوزه تنظیم بازار، تقریبا از روز‌های پایانی سال و ماه مبارک رمضان، حدود ۴۲۰ هزار تن انواع کالا را از ذخایر و گردش تنظیم بازار کالای دولتی در مجموع بخش مصرفی مردم داشتیم که از این میزان, ۸۰ هزار تن مرتبط با ماه مبارک رمضان است.
بیشتر بخوانید: لیست قیمت کالاهای اساسی اعلام شد/ گران نخرید وی ادامه داد: در حوزه انبار‌های بخش خصوصی هم با هماهنگی سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و دستگاه‌های نظارتی دیگر، ماه مبارک رمضان آرامی را خواهیم داشت.

سیف افزود: ۲۳۵ هزار تن کالا از اول اسفند تا کنون عرضه کردیم که همچنان ادامه دارد.

مدیرعامل شرکت مادر تخصص بازرگانی دولتی ایران همچنین گفت: برای شکر‌های مصرفی خانوار، افزایش قیمت نخواهیم داشت.

یزدان سیف درباره دپوی کالا در بنادر افزود: این کالا‌ها اصولا در گردش است و همه این کالا‌ها رسوبی نیست.

وی ادامه داد: توسط شرکت بازرگانی دولتی ایران و شرکت پشتیبانی امور دام در یک ماه امسال حدود ۲ میلیون تن کالا از داخل بندر جا به جا شده است.

سیف با بیان اینکه شرکت بازرگانی دولتی ایران، پارسال حدود ۵۹ میلیون تن عملیات را رقم زده است، افزود: از ۴ میلیون تن کالای اساسی مانده در گمرک، حدود دو و نیم میلیون تن، کالای جاری بندر است و حدود یک و نیم میلیون تن مشکلات ارزی و اسنادی دارند.

وی ادامه داد: بخشی از مشکلات مربوط به تعطیلات و ممنوعیت برخی پرواز‌های ناشی از شیوع بیماری کرونا است.

سیف گفت: در شکر، بیشترین تمرکز دولت بر شکر مصرفی خانوارهاست و شکر‌هایی که مصرف صنایع و یا صادرات می‌شود تقریباً از شمول قیمت گذاری، آزاد شده است.

مدیرعامل شرکت مادر تخصص بازرگانی دولتی ایران افزود: تمام شکری که با ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی وارد کشور شد از پارسال به صورت جز به جز توسط انجمن قند و شکر و با همکاری شرکت بازرگانی دولتی تاکنون در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و صنوف منتخب به صورت بسته بندی شده، عرضه شده است.

وی گفت: اصولا در سیاستگذاری و حکمرانی، نظم یکی از مهمترین عناصر موفقیت است و هر عنصری که بخواهد آن را مختل کند نه تنها به حکمرانی کمک نمی‌کند بلکه بقیه چرخ‌های اقتصادی هم به مشکل بر می‌خورد.

سیف با بیان اینکه بانک مرکزی بر اساس دریافت‌ها و پرداخت‌های خود، برنامه ریزی ارزی و بر این اساس روال تجارت خارجی دارد، ادامه داد: واردکننده‌ای که بدون اطلاع بانک مرکزی و بدون ثبت سفارش و بدون طی مراحل تخصیص و تامین، کشتی پر از کالا را به بنادر کشور می‌آورد و دولت را در مقابل عمل انجام شده قرار می‌دهد، بی نظمی ایجاد می‌کند.

وی اضافه کرد: نباید عملکرد خوب بانک مرکزی را در این شرایط تحریم، نادیده بگیریم.

مدیرعامل شرکت مادر تخصص بازرگانی دولتی ایران در بخش دیگری از سخنان خود گفت: مشکلات شیر از جایی آغاز شد که صدا و سیما مصاحبه‌ای را پخش کرد که تقاضای بازار لبنیات را متاثر کرد و فروش محصولات لبنی در بازار، پایین آمد.

سیف در پاسخ به این پرسش که چرا با وجود کاهش قیمت ۳۵ درصدی شکر در بازار‌های جهانی، قیمت شکر در داخل افزایش یافته است، گفت: در قیمت گذاری شکر باید کیفیت آن را نیز در نظر گرفت ضمن اینکه هزینه‌های دیگری مانند تخلیه از کشتی، هزینه اسناد و انبارداری‏، حمل و بسته بندی به آن اضافه می‌شود.

وی در ادامه با تشریح چگونگی قیمت گذاری شکر در بازار‌های جهانی و هزینه‌های واردات و حمل آن به کشور افزود: قیمت هر کیلو شکر خام بر روی کشتی و تخیله نشده، حدود ۳۸۸۳ تومان می‌شود و با جمع هزینه تخلیه، هزینه انبارداری و ۵ درصد عوارض و هزینه حمل تا کارخانه، قیمت شکر با سود واردکننده کیلویی حدود ۶ هزار تا ۶ هزار و ۲۰۰ تومان تمام می‌شود.

سیف اضافه کرد: دولت با توجه به موجودی شکر قبلی، شکر خانوار را بسته بندی شده با قیمت هر کیلو گرم ۵ هزار و ۹۰۰ عرضه می‌کند.

وی درباره قیمت برنج هم گفت: تاکنون حدود ۳۰۰ هزار تن برنج در انبار‌های بخش خصوصی موجود است که با ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومان وارد شده است.

سیف با بیان اینکه در طرح تنظیم بازار، حدود ۵۰ هزار تن برنج دولتی را عرضه خواهیم کرد، افزود: به سپاه پاسداران و سازمان بسیج مستضعفان هم حدود ۲۰ هزار تن برنج دادیم تا درمیان مردم کم بضاعت توزیع کنند.

مدیرعامل شرکت مادر تخصص بازرگانی دولتی ایران با اشاره به اینکه در ماه مبارک رمضان بازار آرامی را در حوزه بازار برنج‌های خارجی خواهیم داشت گفت: برنج را به قیمت هر کیلوگرم ۷ هزار و ۲۰۰ تومان به فروشگاه‌های زنجیره‌ای عرضه می‌کنیم و آن‌ها هم آن را به قیمت هر کیلو ۸ هزار تومان به مردم عرضه می‌کنند.

سیف افزود: سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، طرح ویژه نظارتی دارند که آغاز شده است و گروه‌های مختلف بازرسی حضور دارند و بر انبار‌های بخش خصوصی و شبکه توزیع، نظارت می‌کنند. منبع: تسنیم لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 تنظیم بازار گمرک شرکت بازرگانی دولتی هزار و ۲۰۰ تومان ماه مبارک رمضان تنظیم بازار میلیون تن هزار تن تن کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۷۵۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت افزایش قیمت برنج ایرانی مشخص شد

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، سید علی طاهری اطاق‌سرا اظهار داشت: یکی از شرکت‌های بزرگ کشور برنج‌های در انبار مانده کشاورزان را در دو ماه گذشته خرید و این اتفاق به افزایش قیمت برنج ایرانی انجامید.

بیشتر بخوانید: قیمت جدید برنج اعلام شد

وی از افزایش قیمت برنج ایرانی خبر داد و گفت: اوایل اسفند سال گذشته قیمت برنج ایرانی سیر افزایشی پیدا کرد و به طور مثال قیمت نوع طارم آن به طور تدریجی ۲۰ تا ۳۰ هزار تومان در هر کیلو نیز بالا رفت؛ این سیر افزایشی قیمت تا پس از تعطیلات عید و ۱۰ روز گذشته هم ادامه داشت، اما از حدود ۱۰ روز پیش تاکنون قیمت‌ها تثبیت شده و تغییری نداشته است.

وی افزود: در پی این افزایش قیمت برنج طارم از حدود ۶۰ هزار تومان به ۸۰ هزار تا ۹۰ هزار تومان در هر کیلو تغییر یافت البته این قیمتی است که از کشاورزی خرید می‌شود و برنج طارم بسته‌بندی شده که به دست مصرف‌کننده نهایی در سراسر کشور می‌رسد ۱۱۰ هزار تا ۱۲۰ هزار تومان در هر کیلو است.

طاهری ادامه داد: دلیل افزایش قیمت این است که یکی از شرکت‌های بزرگ کشور حجم زیاد برنجی که در سال گذشته به دلیل مازاد برنج در بازار در انبارها مانده بود را از کشاورزان خرید و در طول ۱۰ تا ۱۵ روز کاری هم پول برنج خریداری شده را پرداخت کرد، در نتیجه این افزایش تقاضا برای برنج قیمت آن چنان که شرح داده شد، افزایش یافت.

رییس اتحادیه برنج‌فروشان شهر بابل اظهار کرد: این شرکت در نشستی که با یکی از وزارتخانه‌ها داشت بر سر خرید برنج‌های انبار شده به توافق رسید و در ابتدای امر و اوایل اسفند برنج را با قیمت ۶۸ هزار تومان تا ۷۰ هزار تومان در هر کیلو از کشاورزان می‌خرید، اما هر قدر خرید این شرکت ادامه پیدا می‌کرد قیمت کشاورزان برای برنج بالاتر می‌رفت و تا ۹۵ هزار تومان در هر کیلو هم پیش رفت تا اینکه سرانجام خرید آن ۱۰ روز پیش متوقف شد.

وی خاطرنشان کرد: بیشتر خرید این شرکت از برنج‌کاران مازندرانی بود، اما از گیلانی‌ها هم خرید کرد.

گرانی برنج در پی افزایش نرخ دلار

طاهری افزایش نرخ ارز را هم بر افزایش قیمت برنج ایرانی موثر دانست و گفت: افزایش اخیر قیمت ارز که به گران شدن برنج‌های وارداتی انجامید نیز در افزایش تقاضا برای برنج ایرانی و بالا رفتن قیمت آن تاثیر داشت. با افزایش نرخ ارز قیمت برنج‌های خارجی ۱۰ هزار تومان تا ۱۵ هزار تومان بالا رفت.

وی افزود: با این حال حدود ۲۵ درصد کشت پارسال هنوز فروخته نشده و در انبارها مانده که البته این بخش متعلق به تاجران است نه کشاورزان.

رییس اتحادیه برنج‌فروشان شهر بابل پیش‌بینی کرد که در فصل برداشت برنج امسال قیمت‌ها مانند سال گذشته سرکوب نشود و توضیح داد: با این حال متاسفانه قیمت کشت برنج از ۴۰ میلیون تومان در هر هکتار در سال ۱۴۰۲ به ۵۰ میلیون تومان در سال جاری افزایش پیدا کرده است.

وی خاطرنشان کرد: قیمت مطلوب برنج‌کار برای هر کیلو برنج با وجود هزینه‌ای که باید برای کشت برنج خرج شود رقمی حدود ۱۲۰ هزار تومان در هر کیلو است، اما برای این قیمت تقاضایی وجود ندارد در نتیجه برنج‌کار مجبور است از سود خود کم کند تا بازار را از دست ندهد به نظر می‌رسد امسال برنج از برنج‌کار با قیمتی بین ۸۵ تا ۹۵ هزار تومان خریداری شود.

طاهری از وضعیت خوب ذخایر آبی خبر داد و گفت: امیدواریم تا پایان برداشت همین وضعیت برقرار باشد و مشکل تامین آب نداشته باشیم.

وی در نهایت برآورد کرد که محصول برنج امسال از شالیزارهای مازندران به بیش‌تر از یک میلیون تن برسد.

منبع: ایلنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1228858 برچسب‌ها قیمت کالا

دیگر خبرها

  • قیمت روغن خوراکی در بازار امروز ۱۲ اردیبشهت ۱۴۰۳
  • سفر فرزین به عربستان شوک مثبت ارزی رقم زد
  • کمبودی در عرضه چای نداریم
  • چرا این ماده غذایی کالا‌ی مورد علاقه سارقان است؟
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • سیگنال پشت خطی به قیمت دلار/ خبر خوش ارزی چیست؟
  • ثبت سفارش ۱۳۰ هزارتن برنج در ۲ ماهه ابتدای سال
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی روغن موتور ایران
  • محصولات سبز نفت سپاهان امسال وارد بازار می‌شوند
  • علت افزایش قیمت برنج ایرانی مشخص شد