Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین رشیدی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص ضد عفونی محصولات دامی در شرایط اپیدمی کرونا بیان داشت: اصولاً محصولات دامی را نباید ضد عفونی کرد بلکه محصولات دامی باید در شرایط بهداشتی و دور از آلودگی تهیه شوند.

وی افزود: ما به تمامی مراکز کشتار دام و بسته‌بندی توصیه‌های لازم را ارائه کردیم تا افراد مرتبط با دام مراقبت‌های بهداشتی را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل دامپزشکی استان کرمان گفت: افرادی که در صنایع کشتار دام و بسته‌بندی فعالیت دارند از نظر سلامت کنترل و چک می‌شوند ضمن اینکه لوازم حفاظت شخصی و بهداشتی در اختیارشان قرار می‌دهیم تا محصولاتی که تولید می‌کنند احیاناً آلوده نشوند.

رشیدی تصریح کرد: خوشبختانه تاکنون گزارشی از اینکه دام‌ها در انتقال بیماری کرونا به انسان نقش داشته باشد مشاهده نشده ضمن اینکه افراد فعال در این حرفه مراقبت‌های لازم را سرلوحه کار خود قرار داده‌اند.

مدیر کل دامپزشکی استان کرمان در پاسخ به این سوال که دغدغه مردم چگونگی ضدعفونی کردن تخم‌مرغ است و آیا این محصول نیاز به شستشو دارد؟ گفت: تخم‌مرغ نیاز به شستن ندارد زیرا در مرغداری‌ها، مراکز جمع‌آوری و بسته‌بندی نظارت به صورت کامل انجام می‌شود و در نهایت تخم‌مرغ در بسته‌بندی بهداشتی عرضه می‌شود و دیگر نیاز به ضد عفونی تخم‌مرغ نیست.

لزوم جمع آوری و سامان‌دهی سگ‌های ولگرد

رشیدی در پاسخ به این سوال که ترس از کرونا باعث شده تا برخی از مردم حیوانات خانگی خود را در خیابان‌ها رها کنند تصریح کرد: خوشبختانه تاکنون موردی از انتقال بیماری کرونا از حیوان به انسان گزارش نشده اما ما توصیه می‌کنیم شهرداری در بحث جمع‌آوری و سامان‌دهی این حیوانات اقدام کند.

وی افزود: جدا از بحث کرونا برخی حیوانات از جمله سگ‌های ولگرد در انتقال بعضی از بیماری‌های دیگر می‌توانند نقش داشته باشند بنابراین توصیه می‌کنیم اولاً مردم خودشان مراقبت کنند و در ثانی شهرداری‌ها در خصوص جمع‌آوری آنان از سطح شهر برنامه داشته باشد ضمن اینکه تا قبل از شیوع کرونا این بحث مطرح بوده و جلسات متعددی پیرامون آن برگزار شده است.

مدیر کل دامپزشکی استان کرمان گفت: بیماری هاری و بیماری‌های انگلی می‌توانند از طریق سگ‌های بلاصاحب و ولگرد به انسان منتقل شود بنابراین شهرداری که مسئولیت جمع‌آوری سگ‌های ولگرد را بر عهده دارد باید این موضوع را مد نظر قرار دهد.

وی یادآور شد: حیوانات به صورت مکانیکی می‌توانند در انتقال بیماری نقش داشته باشند بنابراین به مردم توصیه می‌کنیم چنانچه حیواناتی در خانه نگهداری می‌کنند ارتباط آنها با حیوان باید کاملاً حفاظت شده باشد و مراقبت کنند.

رشیدی ادامه داد: اگر شخصی مبتلا به ویروس کرونا است توصیه می‌شود با حیوانات در تماس نباشد همانطور که ما سطوح و وسایل شخصی خود را در بحران کرونا مراقبت می‌کنیم از حیوانات هم که به عنوان ابزار می‌توانند در انتقال بیماری نقش داشته باشند باید مراقبت کنیم.

رشیدی در پاسخ به این سوال که طرح فاصله‌گذاری اجتماعی هوشمند در دامپزشکی چگونه اجرا شده گفت: نیروها در دامپزشکی دو بخش هستند بخشی که در قالب اکیپ‌های عملیاتی برنامه‌های مبارزه با بیماری‌های دامی را بر عهده دارند و ما نمی‌توانیم در این زمان که که کرونا وجود دارد فعالیت‌های بهداشتی و برنامه‌های مبارزه با بیماری‌ها را متوقف کنیم.

وی ادامه داد: اکیپ‌های عملیاتی ما با رعایت نکات بهداشتی لازم و وسایل محافظتی از جمله ماسک، دستکش و ماده ضدعفونی فعال هستند.

مدیر کل دامپزشکی استان کرمان ابراز داشت: دامپزشکی در سطح ادارات و جاهایی که تعداد افراد زیاد بودند و مشکلی در رابطه با فعالیت‌های ما پیش نمی‌آمد به حدود یک سوم نیروهای خود را (به ویژه افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای) کاهش داده و اجازه داده ایم تا به صورت دورکاری فعالیت خود را در منزل ادامه دهند و در صورتی که قادر به انجام دورکاری نبودند از مرخصی استفاده کنند و در حال حاضر این طرح توسط دامپزشکی کرمان در حال اجرا است.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا استان کرمان چک حیوانات خانگی شهرداری مد بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی انتقال بیماری نقش داشته بسته بندی بیماری ها جمع آوری تخم مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۷۶۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز

بهروز حقیقی رئیس اداره دامپزشکی رامهرمز گفت: پیرو گزارش واصله به واحد نظارت بر بهداشت عمومی اداره دامپزشکی شهرستان در خصوص حمل ۳ لاشه دام سبک با ماشین شخصی از کشتارگاه دام شهرداری به محل قصابی، واحد متخلف با دستور دادستانی و حضور کارشناسان دامپزشکی و پلیس اماکن پلمب گردید.

بهروز حقیقی با اشاره به اینکه هر گونه کشتار دام خارج از ضوابط بهداشتی دامپزشکی کشتار غیر بهداشتی تلقی می‌گردد گفت: حمل و نقل دام کشتار شده در کشتارگاه می‌بایست با ماشین سردخانه دار دارای مجوز دامپزشکی انجام شود است و در غیر اینصورت تهدید علیه بهداشت عمومی تلقی می‌گردد و بازرسان بهداشتی دامپزشکی با واحد‌های متخلف از طریق مراجع قانونی برخورد می‌نمایند.

حقیقی می گوید: شهروندان محترم ضمن رعایت توصیه‌های بهداشتی دامپزشکی، فرآورده‌های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و با نشان دامپزشکی درج شده بر روی محصولات خریداری و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در این خصوص سریعا به اداره دامپزشکی شهرستان رامهرمز اطلاع رسانی کنند.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان رامهرمز در پایان به عرضه کنندگان متخلف فرآورده‌های خام دامی هشدار داد در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی دامپزشکی که سلامت و بهداشت عمومی مصرف کنندگان را به خطر بیندازند با قاطعیت برخورد خواهد شد

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • ۲ هزار قطعه ماهی زینتی از مرز مهران به عراق صادر شد
  • ۳۰ تُن مکمل و افزودنی‌های غیرمجاز دامی در پردیس کشف شد
  • کشف ۸۵۰ کیلوگرم گوشت و آلایش‌های غیربهداشتی و غیرقابل مصرف دام و طیور
  • رفع یک مشکل حوزه دامپزشکی پس از نیم قرن
  • رفع مشکل حوزه دامپزشکی پس از نیم قرن
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • این فرآورده‌های گیاهی غیرمجاز هستند
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد