Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-06@04:19:28 GMT

افزایش ظرفیت سه برابری تولید مالتی مدیا و جلو آمپر در کروز

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۷۷۵۶۲

افزایش ظرفیت سه برابری تولید مالتی مدیا و جلو آمپر در کروز

ما از سال ۱۳۹۰ فرآیند بومی سازی طراحی و تولید قطعات جلو آمپر و مالتی مدیا را آغاز کردیم که به صورت صد درصدی انجام شده است.

شرکت صنایع تولیدی کروز به عنوان تامین کننده اصلی قطعات جلو آمپر و مالتی مدیای خودروسازان کشور، قطعات مورد نیاز طیف گسترده‌ای از خودروهای تولید داخل را با فناوری بومی تولید می‌کند و به تازگی توانسته جلو آمپر خودروی شاهین و مالتی مدیای خودروی B۳۰ را به سبد محصولات خود بیافزاید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بابک شریفی مدیرگروه جلو آمپر و مالتی مدیای شرکت صنایع تولیدی کروز با اشاره به اینکه کروز همه زیرساخت های لازم را فراهم کرده تا بتواند همزمان با افزایش عمق داخلی سازی، قطعات باکیفیت تولید داخل را به بازار عرضه کند، گفت: ما از سال ۱۳۹۰ فرآیند بومی سازی طراحی و تولید قطعات جلو آمپر و مالتی مدیا را آغاز کردیم که به صورت صد درصدی انجام شده است. در راستای ظرفیت سازی کافی برای تامین قطعات مذکور، حجم زیادی از سرمایه گذاری در خطوط مربوط به فرآیند تولید قطعات پلاستیکی مانند تزریق، رنگ، چاپ و لیزر و قطعات فلزی مانند دستگاه های پرس و خطوط پیشرفته مونتاژ بردهای الکترونیکی صورت پذیرفته و خطوط مونتاژ و تست نهایی آنها نیز توسط مهندسان ما ساخته شده است.
مدیرگروه مالتی جلو آمپر و مالتی مدیای کروز با اشاره به سرعت بالای تغییرات فناوری در قطعات مذکور اظهار کرد: علاوه بر حساسیت ویژه در ظاهر قطعات جلوآمپر و مالتی مدیا، این قطعات در دو بخش الکترونیک و مکانیک از پیچیدگی خاصی برخوردار هستند و تکنولوژی روز به کار رفته مدام در حال تغییرات است، به همین منظور کروز با درک صحیح از فناوری روز دنیا، به صورت پیوسته اقدام به بروز آوری پلتفرم های الکترونیکی به کار رفته در قطعات مذکور می کند و این امر به عهده واحدهای الکترونیک و مکانیک تحقیق و توسعه است که از جمله می توان به ارائه مالتی مدیاهایی با پلتفرم های اندروید، لینوکس و جلوآمپرهای دیجیتالی با نمایشگر TFT برای مدل های جدید خودروهای داخلی اشاره کرد که پس از سال ها انجام کار تحقیقاتی مستمر و سرمایه گذاری چشمگیر به ثمر رسیده است.
وی با اشاره به اینکه کروز سهم ۷۰ درصدی در تامین مالتی مدیا و ۸۰ درصدی در تامین جلو آمپر مورد نظر خودروسازان را دارد، تصریح کرد: این شرکت در تامین مالتی مدیا و جلو آمپر مورد نظر ایران خودرو، سایپا و گروه بهمن در خودروهایی مانند پراید، تیبا، ساینا، ال۹۰، ساندرو، سمند، ۴۰۵، پارس، ۲۰۶، ۲۰۷، مزدا۳، کارا و... مشارکت دارد. همچنین در سال گذشته جلو آمپر خودروی شاهین و مالتی مدیای خودروی B۳۰ بومی سازی و به سبد محصولات افزوده شد.
شریفی با اشاره به اینکه کروز با استفاده از دانش و تخصص مهندسان خود، این محصول را بومی سازی کرده است، بیان کرد: در مواردی مانند طراحی پلتفرم و نقشه رهیاب، با شرکت های دانش بنیان و دانشگاه های برتر کشور همکاری داشته ایم.
مدیرگروه جلو آمپر و مالتی مدیای کروز خاطرنشان کرد: انجام همه مراحل تولید قطعات مذکور در کشور، ضمن کارآفرینی منجر به استفاده از مواد اولیه کارخانه های داخلی و کاهش چشمگیر ارزبری شده که به نوبه خود به اقتصاد کشور کمک شایانی می کند.
وی با اشاره به اینکه کروز در سال گذشته روزانه بیش از ۱۵۰۰ مالتی مدیا به خودرو سازان تحویل داد، اظهار کرد: این شرکت در سال جدید توانایی افزایش ظرفیت های خود به تولید بیش از ۵هزار مالتی مدیا با توجه به نیاز خودروسازان را دارد.

منبع: فارس

کلیدواژه: تولید مالتی مدیا فناوری بومی سازی قطعات مذکور تولید قطعات بومی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۷۷۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی یک فعال بازار: طلا در هفته آینده به این قیمت می‌رسد


نایب رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران ضمن تاکید بر بازگشت قیمت جهانی طلا از مسیر صعود به دلیل کاهش تقاضای سرمایه‌گذاری بر روی طلا در بازار‌های جهانی، روند نزولی نرخ ارز در داخل را در کنار کاهش قیمت اونس جهانی طلا، دو عامل موثر بر کاهش قیمت سکه و طلا در بازار داخل عنوان کرد و گفت، اما از سویی افزایش تقاضا برای قطعات کوچکتر (ربع سکه و سکه‌های یک گرمی بانک مرکزی) عاملی شد که مسیر این قطعات کوچکتر را از مسیر کاهشی سکه و طلا جدا کرد.

 محمد کشتی‌آرای درباره وضعیت یک هفته اخیر بازار سکه و طلا اظهار کرد: قیمت جهانی طلا که طی دو ماه اخیر سیر صعودی به خود گرفت و به رقم‌های بی سابقه دست پیدا کرده بود، در این هفته سیر نزولی داشت و در حقیقت جاذبه خرید طلا در بازار‌های جهانی از دست رفت؛ علت آن نیز این بود که باتوجه به بهتر شدن شرایط سیاسی جهان و آرامش ایجاد شده در برخورد‌های نظامی خاورمیانه، طبیعتاً تقاضا برای خرید طلا به جهت سرمایه‌گذاری کاهش پیدا کرده است. بر همین اساس این هفته، قیمت جهانی طلا با ۴۰ دلار کاهش، روز گذشته (پنجشنبه) به ۲۲۹۷ دلار برای هر اونس طلا و رسید.

نایب‌رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران در گفتگو با ایسنا ادامه داد: از سوی دیگر در یک هفته اخیر که سیر نزولی قیمت اونس جهانی را داشتیم، نرخ ارز در اخل نیز روند کاهشی داشت؛ هرچند که در برخی روزها، نوسان افزایشی را هم تجربه کرد، اما در مجموع طی یک هفته اخیر نرخ ارز کاهشی پیش امد؛ بنابراین این دو عامل سبب شد که تغییراتِ کاهشی مختصری در قیمت سکه و طلا را شاهد باشیم.

تک‌روی سکه‌های کوچکتر نسبت به سایر قطعات سکه و طلا

وی در رابطه با آخرین قیمت انواع قطعات سکه و مصنوعات طلا در بازار و تغییرات آن نسبت به ابتدای هفته، گفت: روز گذشته (پنجشنبه) در آخرین معاملات، سکه تمام طرح قدیم ٣٨ میلیون و ٢٠٠ هزار تومان بود و به نسبت ابتدای هفته ٣٠٠ هزار تومان کاهش داشت. قیمت سکه تمام طرح جدید که در جریان نوسانات تا ۴١ میلیون و ٨٠٠ هزار تومان (در این هفته) نیز بالا رفته بود، در آخرین معاملات روز پنجشنبه ۴١ میلیون و ٨٠٠ هزار تومان بود که به نسبت اول هفته، تغییری نداشت. نیم سکه نیز با ٢٠٠ هزار تومان کاهش هفتگی در آخرین معاملات به ٢۴ میلیون و ٣٠٠ هزار تومان رسید.

اوتصریح کرد: علیرغم روند نزولی قیمت سکه و طلا، اما افزایش تقاضا برای قطعات کوچکتر سکه (ربع سکه و سکه‌های یک گرمی بانک مرکزی) سبب شد که این قطعات کوچکتر نسبت به ابتدای هفته، افزایش بها را تجربه کنند. ربع سکه با ٣٠٠ هزار تومان افزایش هفتگی به ١۵ میلیون و ۵٠٠ هزار تومان رسید. سکه‌های یک گرمی بانک مرکزی نیز به نسبت ابتدای هفته با ٢٠٠ هزار تومان افزایش قیمت همراه و در آخرین معاملات، هفت میلیون و ٣٠٠ هزار تومان دادوستد شد.

کشتی‌آرای ادامه داد: قیمت هر مثقال طلای آب شده (١٧ عیار)، با نوسانات معمول بازار ٢٠٠ هزار تومان کاهش هفتگی داشت و در پایان هفته قیمت هر مثقال طلای ۱۷ عیار ١۵ میلیون و ٣٠ هزار تومان بود.

علی‌رغم کاهش قیمت‌ها، حباب سکه بزرگ‌تر شد

نایب‌رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران تصریح کرد: همانطور که اشاره شد، افزایش تقاضا برای خرید سکه، سبب شد که حباب سکه نیز این هفته با افزایش همراه باشد و ۵٠٠ هزار تومان افزایش پیدا کند؛ در آخرین معاملات پایانی هفته، قیمت هر قطعه سکه هفت میلیون و ٨٠٠ هزار تومان دارای حباب بود.

وی خاطرنشان کرد: ناگفته نماند که این روز‌ها در اتاق ارز و طلا، سکه نیز حراج و واگذار می‌شود، اما نکته جالب اینجاست که هیچ‌یک از این سکه‌هایی که در اتاق ارز و طلا به فروش می‌رسد، تاکنون به بازار برنگشته است؛ بنابراین بازار تقاضای طبیعی خود برای خرید سکه را دارد و از همین روی هم هست که حباب سکه این هفته با افزایش همراه شده است. سکه‌هایی که در فروردین ماه توسط بانک مرکزی فروخته شد، هنوز به بازار عرضه نشده و هرکسی که خریداری کرده، نزد خود نگه داشته است.

به گفته‌ی این کارشناس بازار سکه و طلای کشور، در حال حاضر، باتوجه به سیر نزولی نرخ ارز در بازار و فاصله از عدد‌هایی که پیدا کرده بود، سطح دادوستد‌ها در بازار عادی، به دور از هرگونه التهاب و کاملا منطقی بوده است و هیجان خاصی برای خرید و فروش مشاهده نشده است.

کشتی‌آرای برای هفته پیش‌رو نیز پیش‌بینی کرد: بنظر می‌رسد که هفته ابتدا نیز شرایط به همین صورت باشد. قیمت جهانی طلا تا این لحظه (جمعه) نوسان خاصی نداشته و بازار ارز هم که در ثبات نسبی به سر می‌برد؛ بنابراین پیش‌بینی می‌شود که قیمت سکه و طلا در همین محدوده‌ها باقی بماند.

tags # قیمت طلا ، قیمت سکه سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • هدر رفت ۲۵ میلیون دلاری بنزین در سال
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • افزایش ظرفیت تولید فولاد منجر به کاهش نرخ بیکاری خواهد شد
  • ساخت نخستین ابرترانسفورماتور ۵۰۰ مگاولت آمپر کشور در زنجان
  • در راستای جهش تولید؛ افزایش دو برابری سقف ضمانت‌نامه‌ها
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی
  • پیش‌بینی یک فعال بازار: طلا در هفته آینده به این قیمت می‌رسد
  • توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • ظرفیت تولید نفت امارات بی‌سروصدا افزایش یافت