Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، دکتر ایرج حریرچی در حاشیه نشست با رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل اظهار کرد: این‌گونه نیست که اگر در قم و گیلان شیوع شدید داشتیم و الآن افت کرده، پرونده این بیماری بسته شده باشد. در استان مازندران که در یک برهه زمانی، پیک بیماری وجود داشت، الان به مرحله مدیریت بیماری وارد شده‌ایم اما نباید خیالمان راحت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: باید تا اطلاع ثانوی به زندگی با کرونا، رعایت مسائل بهداشتی و پیشگیرانه، بهداشت فردی، فاصله‌گذاری اجتماعی تا حد مقدور و تا زمانی که واکسن و داروی این بیماری ساخته نشده، عادت کنیم.

حریرچی گفت: در حال حاضر وزارت بهداشت مرحله دوم غربالگری را انجام می‌دهد؛ در مرحله اول غربالگری با بیش از ۹۹ درصد از افراد در استان‌ها تماس گرفتیم اما در مرحله دوم غربالگری تاکنون با بیش از ۸۰ درصد افراد تماس گرفته شده است.

وی افزود: یکی از اقدامات بزرگی که در حال انجام است، غربالگری با تست مولکولی نمونه از حلق و بینی برای اشخاص کم‌علامت و بی‌علامت و افرادی است که با مبتلایان کووید۱۹ در تماس نزدیک بوده‌اند. عامل اصلی انتشار بیماری در سطح جامعه، اشخاص کم‌علامت و بی‌علامت هستند. افرادی که علائم بیماری دارند نیز ایزوله و بستری می‌شوند.

معاون‌کل وزارت بهداشت ادامه داد: اقدام بزرگ دیگری که با دانشگاه صنعتی شریف انجام شده، شناسایی افراد مبتلا به کووید ۱۹ و محل رفت‌وآمد آنها با استفاده از نرم‌افزار تلفن همراه است و بر این اساس مردم می‌توانند از طریق نرم‌افزار، مناطق حضور افراد مبتلا را شناسایی کنند.

دکتر حریرچی اظهار کرد: همان‌طور که این ویروس هوشمندانه عمل می‌کند، ما هم باید هوشمندانه عمل کنیم، تاکتیک‌ها را به روز کنیم و آرایش دفاعی را به‌میزان لازم تغییر دهیم تا بتوانیم بر این بیماری پیروز شویم.

معاون‌کل وزارت بهداشت گفت: این ویروس در سطح جهان بیشتر فقرا را درگیر می‌کند و فقرایی که درگیر می‌شوند، عوارض بیشتری دارند. در آمریکا میزان مرگ سیاه‌پوستان و فقرا دو برابر سفیدپوستان و ثروتمندان است. عوارض اقتصادی این بیماری، بیشتر متوجه فقرا، افراد روزمزد و شاغلان بخش خصوصی است.

کد خبر 503517 برچسب‌ها كروناويروس وزارت بهداشت و درمان كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس وزارت بهداشت و درمان كرونا در ايران وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۷۸۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان

سازمان «افغانستان بدون پولیو» در افغانستان اعلام کرد از امروز 10 اردیبهشت در تمام ولایت‌ها، واکسیناسیون فلج اطفال آغاز شده است، همچنین هم‌زمان برای تقویت ایمنی کودکان در برابر بیماری به آنان ‌ویتامین E نیز داده می‌شود.

پیش‌تر وزارت بهداشت طالبان تأکید کرده بود: از آغاز سال 2024 تاکنون هیچ مورد مثبت ابتلا به فلج اطفال در افغانستان مشاهده نشده است.

گفتنی است افغانستان و پاکستان دو کشوری هستند که بیماری فلج اطفال هنوز کودکان آنها را تهدید می‌کند، این بیماری ویروسی درمان ندارد، دستگاه گوارش و در بعضی مواقع دستگاه عصبی مرکزی را درگیر می‌کند و فقط با واکسیناسیون قابل پیشگیری است.

رسانه‌های افغانستان نیز پیش‌تر به نقل از گزارش سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده بودند دلیل اصلی گسترش این ویروس رفت‌ و آمدهای نامنظم مردم و بیماران از پاکستان به افغانستان در گسترش این ویروس تاثیرگذار بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • مو روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • هشدار بیمه مرکزی به خودروهای فاقد بیمه شخص ثالث
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • دستگاه آزمایش غربالگری بیماری‌های ویروسی در قم به بهره‌برداری رسید
  • هشدار وزارت بهداشت فلسطین درباره خطر فاسد شدن داروها در غزه
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی