Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از خوزستان و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری، غلامرضا شریعتی در حاشیه جلسه با معاون اول رئیس جمهور و وزیر محترم راه و شهرسازی که در بندر امام خمینی(ره) به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، اظهار کرد: در این جلسه گزارشی از اقدامات انجام شده در حوزه اداره کل بنادر، راهداری و حمل و نقل جاده ای استان و راه آهن برای حمل و جابجایی کالاهای اساسی در سال گذشته و میزان رشد جابجایی این کالاها ارائه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به رسوب کالا در بندر امام خمینی(ره) و عدم وجود شرایط تخلیه بار برخی کشتی ها، افزود: ما در قبال حمل و جابجایی کالاهای اساسی مسئولیت داریم و نباید بگذاریم دچار آسیب شوند، باید سالم در اختیار مردم قرار گیرند.

شریعتی با اشاره به آغاز برداشت محصولات کشاورزی در هفته های آینده با هدف استقلال در حوزه غذایی کشور ، بیان کرد: حدود ۶ میلیون تن محصولات کشاورزی باید بین ۲ الی ۲ ماه و نیم آینده حمل و جابجا شوند که این امر، استان را هر سال با مشکل مواجه می کند.

استاندار خوزستان تصریح کرد: معاون اول رئیس جمهور دستوراتی را برای سازمان های مختلف صادر کرد که از جمله آن می توان دستورات صادر شده در حوزه توجه به بحث تراریخته از سوی سازمان محیط زیست و دامپزشکی اشاره کرد و مقرر شد این موضوع هرچه سریع تر انجام شود تا امکان تخلیه و بارگیری این کالاها از بندر امام خمینی(ره) با سرعت بیشتری صورت پذیرد.

شریعتی تصریح کرد: در حال حاضر مشکل سخت و حل نشدنی در بندر امام خمینی(ره) وجود ندارد اما امیدواریم امسال نیز همچون سال گذشته با تغییرات ایجاد شده در تصمیم های اتخاذ شده، این نهادها شرایط لازم را برای بارگیری و جابجایی کالاها فراهم کنند تا بتوانیم شرایط بندر را از شرایط فعلی که در آن قرار دارد به حالت عادی برگردانیم و مشکلی در این زمینه نباشد.

وی اذعان کرد: همه دستگاه ها از جمله اداره کل گمرک، اداره کل بنادر و دریانوردی، اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای، راه آهن جنوب، اداره کل دامپزشکی، اداره کل استاندارد و بهداشت استان بصورت هماهنگ در حال انجام وظایف خود هستند.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استانداری خوزستان غلامرضا شریعتی بندر امام خمینی ره اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۷۹۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریز ارز پرداختی کالاهای اساسی و تجاری/چقدر ارز پرداخت شد؟

از اول فروردین ماه تا هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم؛‌ علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ 28500 تومان یک میلیارد و 27 میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ 41 هزار تومان مبلغ 2 میلیارد و 549  میلیون دلار و برای خدمات 121 میلیون و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی 747 میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

ریزش دلار به‌سمت کانال 50هزار


طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی 930 میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی 97 میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و 27 میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل 509 میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل 249 میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل 176 میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل 149 میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل 201 میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب 228، 33، 188، 108 و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هشتمم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و 266 میلیون دلار ارز نیمایی و 189 میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

گفتنی است، در روز نهم اردیبهشت ماه 1403 در تالار اسکناس ارز مرکز مبادله ایران، دلار با نرخ 44 هزار و 359 تومان، یورو با نرخ 47 هزار و 456 تومان و درهم با نرخ 12 هزار و 78 تومان مورد مبادله قرار گرفت. به همین ترتیب تالار حواله ارز، شاهد مبادله دلار با نرخ 41 هزار و 418 تومان، یورور با نرخ 44 هزار و 308 تومان و درهم با نرخ 11 هزار و 278 تومان بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • دستور ساواک برای بازرسی از عروس امام
  • بندر امام خمینی ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی دارد
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود
  • دستورات محسنی‌اژه‌ای برای صدور رأی در پرونده‌های خاص
  • دستورات و تاکیدات اژه‌ای در راستای اقناع افکار عمومی
  • ریز ارز پرداختی کالاهای اساسی و تجاری/چقدر ارز پرداخت شد؟
  • جابجایی بیش از ۵ میلیون تن کالا توسط ناوگان حمل و نقل