Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا،‌ مهرداد فقیهیان، مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی فولادسنگ مبارکه، در این مراسم و در گفت‌وگو با خبرنگار فولاد گفت: این پروژه که با اعتباری بالغ‌بر 300 میلیارد تومان انجام خواهد شد، ظرفیت این شرکت را تا سه برابر افزایش می‌دهد که معادل 528 هزار تن آهک کلسینه و دولومیت در سال است.

به گفتۀ فقیهیان، شرکت فولادسنگ تنها نمایندۀ ایران در اتحادیۀ جهانی آهک است که به‌دلیل تولید کیفی آهک موردنیاز فولاد مبارکه از همان ابتدای کار به سمت تولید محصولات کیفی حرکت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی فولادسنگ مبارکه، با اشاره به این‌که این شرکت در حال حاضر بزرگ‌ترین آهک‌ساز خاورمیانه است، خاطرنشان کرد: 70 درصد تجهیزات این شرکت بومی‌سازی شده، و در ادامه نیز با استفاده از ظرفیت حداکثری شرکت‌های داخلی، فاز سوم این پروژه با ظرفیتی معادل 3400 تن در روز و با اولویت تأمین پایدار آهک برای گروه فولاد مبارکه طی 24 ماه آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی با اشاره به جزئیات فنی این پروژه گفت: در فاز 3 توسعه، به‌طور مجزا در دو جبهه ظرفیت‌سازی خواهیم کرد و در نهایت 2 کورۀ دوار 800 تنی در روز در اختیار خواهیم داشت.

فقیهیان هدف اصلی شرکت فولادسنگ را تأمین حداکثری نیاز فولاد مبارکه به فرآورده‌های این شرکت اعلام کرد و گفت: در حال حاضر روزانه 800 تن آهک کلسینۀ کیفی با ریزدانه پایین در این شرکت تولید می‌شود و امیدواریم با اتمام به‌موقع پروژۀ توسعۀ در دست اقدام، به نتایج بهتری در این گروه دست یابیم.

وی در  پایان افزود: به غیر از پروژه ای که اشاره شد، کلنگ احداث سنگ شکن اولیه B این شرکت با ظرفیت تولید سالانه 4 میلیون و 200 هزار تن و سرمایه گذاری 250 میلیارد ریال و پروژه خط خردایش 2 با هدف افزایش تولید و ظرفیت 2 میلیون و 100 هزار تن در سال و سرمایه گذاری 140 میلیارد ریال و تکنولوژی سنگ شکن ژیراتوری با سرند طبقه ای  و بومی سازی 90 درصدی به زمین شده شد.

 

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استفاده از ظرفیت ایران خاورمیانه زمین فولاد مبارکه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۸۰۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبرسانی به ۸۲۰ روستای فاقد آب شرب در استان کرمانشاه در حال انجام است

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه گفت؛ آبرسانی به ۸۲۰ روستای استان در قالب پروژه‌های ملی،استانی و قرارگاه محرومیت‌زدایی امام حسن مجتبی(ع) در استان درحال‌ انجام است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، رضا داودی امروز _ سه شنبه یازدهم اردیبهشت _ با اشاره به اینکه خدمات آبرسانی در حوزه محرومیت‌زدایی‌از طریق سه حوزه استانی، ملی و پروژه‌های ذیل قرارگاه امام‌حسن مجتبی (ع) انجام‌می‌شود گفت: در سه حوزه قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در کرمانشاه و شهرستان‌های غربی آبرسانی به ۸۲۰ روستا در دست اجرا است که موضوعی بی‌سابقه بوده.

وی گفت: از مجموع طرح‌های آبرسانی به ۸۲۰ روستای که طی دوسال در دست اجرا بوده‌، ۳۲۰ روستا آماده افتتاح و بهره‌برداری است که ۲۱۰ روستای آن در قالب طرح‌های اجرایی قرارگاه امام‌حسن مجتبی (ع) و ۱۱۵ طرح نیز در قالب پروژه‌های ملی و استانی بوده است که طی یکی دو ماه آینده به بصورت رسمی به بهره‌برداری خواهد رسید.

به گفته مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه تا به امروز در ۳۲۰ پروژه روستایی ۶۲۵ کیلومتر لوله‌گذاری، ۱۵۳ باب مخزن، ۴۹ باب ایستگاه پمپاژ و ۴۶ حلقه چاه حفر شده است و در مجموع ۴۵ هزار نفر از نعمت آب شرب بهره‌مند شده‌اند.

وی پروژه امام علی (ع) یک، در کرمانشاه را به عنوان محرومترین پروژه در این شهرستان عنوان کرد و گفت: این پروژه ۱۸ روستا را تحت پوشش دارد و تا پایان اردیبهشت‌ماه افتتاح و به بهره‌برداری خواهد رسید.

داودی اضافه کرد: با اجرای این ۱۸ پروژه روستایی که تا به امروز آبرسانی به هشت روستای آن انجام گرفته و ۱۰ روستای دیگر نیز تا پایان اردیبهشت به بهره‌برداری خواهد رسید، در مجموع بیش از ۲۰۰۰ هم‌استانی که تا به امروز، هیچگونه دسترسی به آب شرب نداشتند از نعمت آب سالم بهره‌مند خواهند شد.

وی می‌گوید: پیش از این آبرسانی به این روستاها به صورت سیار انجام می‌گرفت یا مردم از چشمه‌های محلی غیربهداشتی استفاده می‌کردند که با افتتاح این پروژه از نعمت آب سالم برخوردار شدند.

کد خبر 749549

دیگر خبرها

  • آبرسانی به ۸۲۰ روستای فاقد آب شرب در استان کرمانشاه در حال انجام است
  • بهره‌برداری از ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار در ۱۴۰۳/ تولید نفت و گاز ایران امسال جهش خواهد داشت
  • اجرای ۱۰ طرح راه سازی در استان همدان
  • وزیر نفت: تولید بنزین از طریق متانول کلید خورد
  • تولید بنزین از طریق متانول کلید خورد
  • برد پرگل هندبال سپاهان در مصاف با پلیمر خرم آباد
  • ‌بیمارستان نیایش خرم‌آباد کی به بهره‌بردا‌ری می‌رسد؟ + فیلم
  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال
  • حسینی: ظرفیت درآمدزایی خلیج فارس بهره‌برداری می‌شود
  • اعلام برنامه ۴ هفته پایانی لیگ برتر