Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-28@04:46:11 GMT

باید برای تعطیلی مدارس فکر جدی شود

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۸۰۷۱۸

باید برای تعطیلی مدارس فکر جدی شود

عضو فراکسیون امید مجلس گفت: دو ماه است که مدارس و دانشگاه ها تعطیل است و باید برای آنها تدبیر جدی شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فارس سیده فاطمه ذوالقدر نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (سه شنبه) پارلمان در نطق میان دستور خود ضمن گرامیداشت سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار داشت: دو ماه است که مدارس و دانشگاه ها تعطیل است و باید برای آنها تدبیر جدی شود و البته اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده که البته کافی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نرم افزار شاد که آموزش و پرورش به شدت برای آموزش بر آن تکیه دارد تنها در دسترس 30 درصد دانش آموزان است و نباید دانش آموزان مناطق محروم را فراموش کرد که کتب درسی را نیز به سختی دریافت می کنند چه رسد به وسایل ارتباطاتی پیشرفته که کالایی لوکس محسوب می شود و زیرساخت نیز برای استفاده از آن وجود ندارد لذا از وزیر انتظار داریم با توجه به پیش بینی های موجود که ممکن است سال تحصیلی آتی را نیز تحت تأثیر قرار دهد، سازوکاری را تدبیر کنند که عدالت آموزشی محقق شود.

عضو فراکسیون زنان مجلس ضمن گرامیداشت هفته سلامت عنوان کرد: از تلاش های پزشکان، پرستاران، بهیاران و همه کارکنان خدماتی در شرایط بحران کرونا و مقابله با این ویروس تشکر می کنم.

وی ادامه داد: تغییر ساعات اداری برای کنترل و مدیریت ترافیک اگرچه اقدامی بسیار مناسب است اما فراموش نشود که مدارس و مهدکودک ها تعطیل بوده و مادران شاغل نیازمند حمایت بیشتر بوده و باید از فرصت دورکاری و کاهش ساعات اداری برخوردار شوند.

ذوالقدر در ادامه با بیان اینکه کرونا تمام حوزه ها را متأثر کرده است، عنوان کرد: اصحاب فرهنگ و رسانه فرصت ها را از دست داده و روزنامه ها با نسخه های الکترونیکی فعالیت می کنند که مورد استقبال نبوده و نیاز به حمایت های مالی و معنوی دارند.

وی بیان کرد: در روزها پایانی مجلس دهم هستیم و نقدهایی به این مجلس وارد است، خاطرنشان کرد: اما برخی از این نقدها بدون نگاه جامع به مسائل روز و واقعیات جامعه بوده و به صورت سلیقه ای نگاشته می شود در حالی که اقدامات بسیاری برای بیمه زنان سرپرست خانوار، تخصیص بودجه سنواتی، کاهش ساعات اداری، پیگیری توانمندسازی زنان روستایی و عشایر، تقویت مشاغل خرد و صنایع دستی، پیگیری اجرای قانون مرخصی زایمان و طرح جمعیت و تعالی خانواده و آموزش اجباری حین ازدواج و تسهیل ازدواج از سوی کمیسیون فرهنگی و فراکسیون زنان و اختصاص وام 15 میلیون تومانی ازدواج انجام شده که انتظار می رود با دیده واقعیت به آن نگریسته شود.

این نماینده مردم در مجلس دهم ادامه داد: کرونا سفره های برخی اقشار آسیب پذیر را کوچک و کوچک تر کرده و روزهای سختی را برای آنها رقم زده است که باید هرچه زودتر و به صورت عادلانه وام در اختیار آنها قرار گیرد به خصوص به زنان سرپرست خانوار توجه شود همچنین هنرمندان نیز نیاز به حمایت دارند.

وی خطاب به رئیس قوه قضاییه درباره حادثه اخیر جوجه کشی عنوان کرد: باید به این موضوع که خلاف شرع، قانون و صرفه اقتصادی بود رسیدگی فوری شود و چقدر به جا بود که این جوجه ها در اختیار کمیته امداد(ره) قرار می گرفت تا میان نیازمندان و زنان سرپرست خانوار توزیع شود.

ذوالقدر در ادامه با اشاره به عرضه سهام شستا در بازار بورس اظهار داشت: این موضوع باید با دقت و نظارت انجام شود که حق کسی ضایع نشود.

این عضو فراکسیون امید در ادامه خطاب به وزیر کشاورزی گفت: با توجه به هشدار احتمال هجوم موج جدید ملخ صحرایی به کشور که در برخی اخبار و بر اساس پیش بینی سازمان فائو انجام شده تدابیر لازم را بیاندیشند همچنین متأسفانه صیادان هنوز یارانه سوخت دریافت نکرده و برای دریافت مجوز ماهیگیری مشکل دارند.

انتهای پیام/ک

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۸۰۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترجیح آزمایشگاه‌های تشخیص طبی به تعطیلی مراکز تا ادامه فعالیت

به گزارش خبرآنلاین از انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران، شهروز همتی رئیس انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران در خصوص اخبار منتشر شده در برخی رسانه‌ها از نتایج، کیفیت و انجام آزمایشات پزشکی در سطح آزمایشگاه های کشور، جهت آگاهی افکار عمومی، اظهار داشت: آزمایشگاه های تشخیص طبی چه در بخش دولتی یا خصوصی به واسطه صدور جواب کتبی جزو مراکزی هستند که عملکرد شفافی داشته و این عملکرد قابل راستی آزمایی است و آزمایشگاه در قبال صدور جواب باید پاسخگو باشد.

وی گفت: نتیجه هر آزمایش باید در خروجی هر دستگاه وجود داشته باشد و ما از این خروجی به نام سند یاد می کنیم. در واقع از لحظه پذیرش درخواست آزمایش و این که توسط چه فردی خونگیری انجام شده، توسط چه دستگاه یا دستگاه هایی آزمایش انجام شده و توسط چه کسی آزمایش تحویل بیمار شده همگی مستند و قابل رهگیری و اثبات بوده و هر گونه مخدوش بودن آن ها می تواند مورد بررسی و شکایت قرار گیرد.

همتی افزود : آزمایشگاه های تشخیص طبی کشور تحت نظارت ادارات امور آزمایشگاه های استان ها بوده و در سال چند بار در خصوص استقرار استانداردهای سخت گیرانه ایزو ۱۵۱۸۹ که از سال ۱۳۸۶ اجباری شده است، مورد بازرسی قرار می گیرند و تمدید پروانه آزمایشگاه ها منوط به استقرار این الزامات است.

وی ادامه داد: این استانداردها تمامی آیتم های را که در انجام آزمایش ها دخیل هستند مانند پذیرش، جوابدهی، قیمت های اعلام شده توسط دولت، انجام آزمایش های کنترل کیفیت در بخش های مختلف، ایمنی فضا و تجهیزات، استخدام و آموزش پرسنل و بسیاری از موارد دیگر را شامل می شود.

رئیس انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران یادآور شد: از چند سال پیش که پذیرش نسخ به صورت کاغذی حذف شده و پذیرش به صورت آنلاین صورت می گیرد، آزمایش توسط پزشک درخواست داده شده و توسط آزمایشگاه ها ثبت می شود و این درخواست قابل دخل و تصرف نیست.

همتی تاکید کرد: امروزه حدود ۸۰ درصد آزمایش های درخواستی بیماران به صورت آنلاین بوده که در سایت بیمه های پایه نیز همزمان ثبت می گردد. بنابراین امکان صدور جواب هایی که ضروری نباشد وجود ندارد.

وی همچنین گفت: از طرفی در سال های اخیر جهت افزایش کیفیت خدمات آزمایشگاهی تعداد زیادی از آزمایشگاه ها وارد فرآیند اعتبار بخشی داوطلبانه شده اند. بدین صورت که آزمایشگاه ها خود را به صورت داوطلبانه طی فرآیند سخت گیرانه ای مورد ممیزی نهاد اعتبار بخشی قرار می دهند.

همتی بیان داشت: علیرغم این که سالانه میلیاردها جواب توسط آزمایشگاه های کشور صادر می گردد، آزمایشگاه های تشخیص طبی در بین گروه های مختلف پزشکی دارای کمترین شکایت در نظام پزشکی و دانشگاه های علوم پزشکی کشور هستند.

وی افزود: جهت حفظ و افزایش کیفیت، آزمایشگاه ها سه نوبت در سال توسط نهادهای کنترل کیفیت خارجی مورد پایش قرار گرفته و نتایج این ارزیابی ها نیز توسط ادارات امور آزمایشگاه ها مورد بررسی قرار می گیرد. بر اساس الزامات ۱۵۱۸۹ آزمایشگاه ها مکلفند بسته به نوع آزمایش، نمونه های بیماران را برای مدت مشخصی نگهداری کنند و اگر ادعایی مبنی بر عدم نمونه گیری و وجود نمونه در آزمایشگاه صورت گیرد این ادعا کاملا قابل بررسی است و وجود نمونه در آزمایشگاه قابل اثبات می باشد.

وی تاکید کرد: ذکر این نکته قابل توجه است که علیرغم تحریم ها، مشکلات اقتصادی و بالا رفتن قیمت ارز، آزمایشگاه ها در تلاشند تا کیفیت خدمات خود را حفظ کنند. از آنجا که نتایج آزمایش ها ۷۰ درصد در تصمیم گیری بالینی تاثیر دارد، آزمایشگاه ها تمامی تلاش خود را در ارائه یک جواب درست و قابل قبول معطوف داشته زیرا معتقدند که افزایش کیفیت خدمات و ارائه به موقع و درست آن تاثیری انکار ناپذیر در سلامت بیماران داشته و از طرفی موجب کاهش هزینه بیماران و نظام سلامت خواهد شد.

همتی تصریح کرد: با وجود مشکلات فراوانی که آزمایشگاه های کشور با آن دست و پنجه نرم می کنند، صحبت هایی که در خصوص نتایج آزمایشگاه ها می شود، علاوه بر اینکه زحمات ۶۰۰۰ آزمایشگاه تشخیص طبی در کشور را زیر سوال می برد بلکه بازرسی و نظارت ادارات امور آزمایشگاه های کشور و بیمه ها را نیز زیر سوال خواهد برد.

رئیس انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران گفت: در شرایط سختی که آزمایشگاه ها با آن ها روبرو هستند آزمایشگاهیان ترجیح می دهند که آزمایشگاه های خود را تعطیل کنند تا به کارهای خلاف روی بیاورند و ما شاهد آن هستیم که هر ساله تعدادی از آزمایشگاه ها به دلایل اقتصادی درخواست تعطیلی آزمایشگاه خود را به کمیسیون ماده ۲۰ دانشگاه ها ارائه می دهند.

وی در پایان گفت: امیدوار هستیم اساتید گرامی هنگام مصاحبه های خود با اشراف بیشتری موضوعات را تجزیه و تحلیل کنند و اگر مشکلی وجود دارد از طریق مجاری قانونی با آن برخورد کرده و موضوعات را به شنیده ها و حدسیات واگذار نکنند و صحت و سقم آن را بررسی نمایند. زیرا درج این گونه مطالب موجب کدورت خاطر مسئولین فنی و بیش از هزاران پرسنل آزمایشگاه خواهد شد. قابل ذکر است که پرسنل و مسئولین آزمایشگاه ها در دوران کرونا با از خود گذشتگی و تلاش فراوان در ساخت کیت های تشخیصی، نمونه گیری و انجام آزمایش ها و حتی کمک در امر واکسیناسیون سهم بزرگی در کنترل بیماری کووید ۱۹ داشتند که قابل ستایش است.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900204

دیگر خبرها

  • تعطیلی که به معضل مملکت بدل شد | پنجشنبه یا شنبه؛ بالاخره کدام؟
  • ترجیح آزمایشگاه‌های تشخیص طبی به تعطیلی مراکز تا ادامه فعالیت
  • تعطیلی مدارس دهستان بخش سندرک میناب
  • تعطیلی پنجشنبه‌ یا شنبه در صحن مجلس مشخص می‌شود
  • (ویدئو) تعطیلی پنجشنبه یا شنبه در صحن مجلس مشخص می‌شود
  • تعطیلی پنجشنبه یا شنبه در صحن مجلس پیگیری می‌شود
  • همه جا نه، در این یک فقره اما حق با بهروز افخمی بود!
  • لایحه افزایش تعطیلات نهایی می‌شود یا فراموش؟
  • لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نهایی می شود یا فراموش؟
  • لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نهایی می‌شود یا فراموش؟