Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس جدید سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری برق ایران گفت: وزارت نیرو مصمم است در یک برنامه کوتاه‌مدت ظرفیت تولید برق انرژی‌های تجدیدپذیر را به پنج هزار مگاوات برساند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از سازمان انرژی های تجدید پذیر و بهره وری برق ایران، «محمدساتکین» همزمان با ۲۲آوریل روز جهانی زمین پاک افزود: توسعه انرژی های تجدید پذیر و بهره وری انرژی دوگام اساسی برای همراهی با این رویداد جهانی و توسعه پایدار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس جدید سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری برق ایران توسعه انرژی های تجدید پذیر و بهره وری برق را دو گام اساسی برای جلوگیری از مصرف بی رویه منابع انرژی های فسیلی و کنترل چالش های زیست محیطی برشمرد.

معاون وزیر نیرو ادامه داد:برآوردن نیازهای انسان همگام با حفاظت از محیط زیست برای نسل حاضر و نسل های بعدی از اهداف توسعه پایدار است سازمان ساتبا به عنوان یکی از معاونت های وزارت نیرو با هدف اختصاص بخش قابل توجهی از سهم تامین انرژی کشوراز منابع تجدید پذیر در راستای تحقق اهداف توسعه پایدار گام برداشته است.

ساتکین به ظرفیت بالای کشور در زمینه منابع انرژی های تجدید پذیر اشاره کرد و خاطرنشان ساخت:وزارت نیرو در نظر دارد در یک برنامه ای کوتاه مدت تولید برق از این منابع را به پنج هزار مگاوات برساند. 

به گفته وی، همراهی و مشارکت بخش خصوصی به همراه اقدام های سازمان ساتبا منجر به این شده که مجموع ظرفیت انرژی های تجدید پذیر و بهره وری برق ایران تاکنون به ۸۸۵ مگاوات برسد.

رییس سازمان انرژی های تجدید پذیر و بهره وری برق ایران ادامه داد: ظرفیت محقق شده توانسته تاکنون از مصرف یک هزار و ۲۷۷ میلیون متر مکعب معادل گاز طبیعی اجتناب کند.

ساتکین افزود:همچنین این میزان صرفه جویی منجربه کاهش انتشار سه میلیون و ۷۲هزار تن گاز گلخانه ای در کشور شده است./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: سازمان انرژی های تجدیدپذیر انرژی تجدیدپذیر انرژی انرژی های تجدید پذیر و بهره وری برق سازمان انرژی های تجدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۸۰۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۵ هزارمگاواتی ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، مصطفی رجبی مشهدی در تشریح این خبر اظهار داشت: ما مرز مشترکی با اروپا نداریم، اما از طریق یک پست پیشرفته (بک تو بک) از طریق ترکیه تا ٦٠٠ مگاوات امکان تبادل انرژی با اروپا وجود دارد.

به گفته وی، در این خصوص پروتکل و توافقنامه‌ای بین شرکت مدیریت شبکه برق ایران و طرف ترکیه‌ای امضا شده که بر اساس آن پروتکل‌های فنی تنظیم شده تا طرح شکل اجرایی به خود گرفته و به نحو مطلوبی انجام شود. درمجموع برنامه این است که ابتدا برق به ترکیه و بعد از طریق این کشور به کشورهای اروپایی صادر و به همین طریق از اروپا به ترکیه و سپس به ایران وارد شود.

رجبی مشهدی اضافه کرد: آن چه به لحاظ مطالعاتی بررسی شده این است که ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار تا ٣ هزار مگاوات وجود دارد، اما از طریق خطوط جدید که در برنامه‌های آینده مدنظر داریم، امکان تبادل برق با این کشورها تا ٥ هزار مگاوات قابل افزایش است.
وی با تاکید بر این که تبادل برق با کشورهای همجوار حتی می‌تواند به رفع ناترازی برق در فصل گرم سال از طریق واردات نیز کمک کند،

سخنگوی صنعت برق در همین زمینه خاطرنشان کرد: در چهار ماه گرم سال ما مشکل ناترازی برق داریم، اما در ٨ ماه باقیمانده امکان صادرات فراهم است، قطعاً این تبادل برق کمک می‌کند که ناترازی را هم در تابستان برطرف کنیم یعنی در تابستان برق وارد کنیم و در دوره‌هایی که کمبود نداریم برق را صادر کنیم، پس اتفاقاً تبادل و صادرات برق می‌تواند کمک کند که ناترازی را به حداقل برسانیم.

مدیرعامل شرکت توانیر در پایان از فراهم بودن امکان صادرات برق سرمایه گذاران بخش خصوصی از مسیرهای انتقال برق موجود تا سقف ٣٠٠ مگاوات (٥٠ مگاوات به افغانستان، ٥٠ مگاوات به پاکستان، ١٠٠ مگاوات به عراق و ١٠٠ مگاوات به ترکیه) خبر داد و تصریح کرد: سرمایه گذاران می‌توانند ٨ ماه برقشان را به این کشورها صادر و در ٤ ماه گرم سال نیز به داخل عرضه کنند.

کد خبر 6089957 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳
  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • مدارس، صاحب نیروگاه های خورشیدی می شوند
  • افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات
  • ظرفیت تبادل برق با کشور‌های همجوار به ۵ هزار مگاوات افزایش می‌یابد
  • افزایش ۵ هزارمگاواتی ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار
  • توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر برای کاهش مصرف سوخت
  • افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان