Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس رضایی روز سه‌شنبه در مراسم رونمایی از ابداعات نوین لیزری مقابله با کرونا در اصفهان افزود: امام خمینی (ره) ۴۲ سال پیش بذر حاکمیت الهی را بر مبنای معارف دینی در این کشور نهاد که محصول آن استقلال امروز کشور است.
وی ادامه داد: در دنیایی که کفر، شرک، الحاد و نفاق به دنبال  بهره‌کشی از مستضعفان است, نهال استقلال بارور شد و امروز با هدایت‌های رهبر معظم انقلاب مسیر بالندگی خود را دنبال می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاندار اصفهان تاکید کرد: امروز همه وظیفه داریم در راستای آرمان‌های والای امام راحل(ره) و منویات رهبر معظم انقلاب و وظیفه‌ای که در قالب نامگذاری سال به عنوان سال جهش تولید به عهده آحاد جامعه قرار داده‌اند گام برداریم.
وی با اشاره به کاهش قیمت نفت و چالش کشورهای مختلف در حوزه مبارزه با بیماری کرونا تاکید کرد: این اوضاع و احوال تجربه بزرگی برای نظام ما به عنوان یک نظام الهی اسلامی است که شعار استقلال و آزادی را سر می دهد و لذا اگر نتوانیم نیازهای خود را در داخل تامین کنیم، راه درست را طی نکرده‌ایم.
رضایی خاطر نشان کرد: مردم و نظام اسلامی ایران علاوه بر درگیری با بیماری کرونا با مساله دیگری به نام تحریم مواجه هستند و از سوی دیگر رهبر معظم انقلاب همگان را به تلاش در جهت جهش تولید امر کرده‌اند که تلاش مضاعف بخش‌های مختلف به ویژه بخش های علمی و دانشگاهی را می‌طلبد.  
وی با قدردانی از دانشمندان ایران در خصوص حرکت در مسیر استقلال و قطع وابستگی کشور خاطر نشان کرد: هر چند به واسطه درگیری با ویروس منحوس کرونا در شرایط بسیار سخت و دشواری هستیم ولی بسیاری معتقدند می‌توانیم این شرایط تهدید را به فرصت تبدیل کنیم.
استاندار اصفهان با اشاره به نقش دانشگاه در تولید علم و نوآوری تاکید کرد: در شرایط کنونی جامعه دانشگاهی رسالتی مضاعف دارد و باید با وحدت و انسجام در جهت مبارزه با تحریم‌ها و مقابله با کرونا گام برداریم و تولید یک محصول زمانی مفید است که از یک سو ثمر بخشی یک محصول و از سوی دیگر توان و قدرت خرید این محصول مد نظر قرار گیرد زیرا در غیر این صورت، محصول تولید شده کارایی ندارد.
رضایی تاکید کرد: مردم در صحنه مقابله با کرونا خوب به میدان آمدند به گونه‌ای که یادآور روزهای اولیه انقلاب اسلامی است.
وی با اشاره به بازدید خود از دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان در حوزه مقابله با کرونا خاطر نشان کرد: این اقدامات ارزشمند بود و همچنین ارتباط بخش خصوصی و دانشگاه کار ارزشمند دیگری بود که امروز شاهد آن بودیم.
استاندار اصفهان امروز با حضور در دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان از ۶ دستاورد این دانشگاه در حوزه مقابله با کرونا شامل "مواد ضدعفونی کننده بر پایه غیر الکلی"، "پودر قارچ دارویی غنی از ویتامین دی"، "دستگاه ضدعفونی کننده دیواری"، "تونل ضدعفونی"، "روشویی پرتابل"، "ربات غذابر بیمارستانی" بازدید و یکی از این طرح ها را با عنوان نخستین "محفظه خانگی استریل نوری - گازی" را که "مرکز تحقیقات لیزر و بیوفوتونیک در فناوری‌های زیستی" دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان تولید شده بود، رونمایی کرد.
استاندار اصفهان همچنین از نخستین خط تولید بذر هیبریدی کشور در دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان بازدید کرد.

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در آخرین گزارش خود اعلام کرد: تاکنون ۸۲ هزار و ۲۱۱ نفر در کشور بطور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و شمار جان‌باختگان ناشی از این بیماری به پنج هزار و ۱۱۸ نفر رسیده است.
تعداد کل بهبود یافتگان نیز ۵۷ هزار و ۲۳ نفر اعلام شده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان  عباس رضایی  پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان عباس رضایی ویروس کرونا دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان عباس رضایی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان استاندار اصفهان مقابله با کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۸۱۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان فارس تولیدکننده ۳۰ درصد هسته‌های اولیه بذر غلات کشور

به گفته رئیس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس، ۳۰ درصد هسته‌های اولیه بذر غلات مورد نیاز کشور توسط این استان تولید می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، ابوالفتح مرادی صبح امروز شنبه در یک نشست خبری اظهار داشت: سازمان تات مغز متفکر جهاد کشاورزی است و وظیفه پشتیبانی و حمایت علمی وفنی وزارتخانه برای افزایش تولید در کشور را برعهده دارد.

وی با بیان اینکه این حمایت و تولید دانش فنی و پشتیبانی علمی به چند طریق انجام می‌شود، افزود: یکی از آنها انجام طرح‌ها و پروژه‌های تحقیقاتی کشاورزی است که مشکلات بخش کشاورزی را احصاء و راه حل ارائه می‌کند.

رئیس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس تعداد پروژه‌های تحقیقاتی در دست اجرا در سال گذشته را 258 مورد اعلام کرد که 114 مورد آن طی سال گذشته پایان یافت.

مرادی عنوان کرد: در اویل انقلاب و قبل از آن ارقام گندم 2 تا 3 تن در هکتار بود، اما به لطف مراکز تحقیقاتی که 34 مرکز تحقیقات استانی را شامل می‌شود و همگی زیرمجموعه تات هستند، با اجرای پروژه‌های تحقیقاتی و معرفی ارقام گیاهی منتسب امروز تولید گندم در هکتار به بالای 10 تن رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: مرکز تحقیقات فارس بزرگترین مرکز استانی سازمان تات است که در بیش از 80 درصد معرفی ارقام گندم نقش و مشارکت فعال داشته است.

رئیس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس، تعداد مقالات علمی و پژوهشی چاپ شده در سال گذشته توسط این مرکز را 172 عنوان مقاله اعلام کرد که 85 مقاله یا تعداد نیمی از آن در مجلات کیو وان به چاپ رسیده‌اند.

مرادی با بیان این نکته که اصلاح و معرفی ارقام گیاهی فرآیند طولانی 12 تا 15 سال را طی می‌کند تا به جامعه هدف معرفی شود، گفت: از منظر طرح‌های تحقیقاتی برای حل مشکلات بخش کشاورزی، سال گذشته 19 رقم گیاهی معرفی شد که 6 رقم آن به گندم اختصاص یافت که 3 رقم گندم نان و 3 رقم گندم دوروم بود.

وی تصریح کرد: ارقام گیاهی موجود عمر مفید 5 تا 6 ساله دارند و بعد از طغیان نهادها، پتانسیل عملکرد را از دست می‌دهند و ارقام مقاوم‌تر باید جایگزین شود.

رئیس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه جمعیت دنیا دائم در حال افزایش است و نیاز به غذای بیشتری داریم، گفت: مجبوریم ارقام را به روز و همچنین ارقام مقاوم تری را معرفی کنیم.

مرادی ادامه داد: از نظر اقتصادی اگر فقط ارقام گندم آبی معرفی شده 500 کیلوگرم افزایش محصول نسبت به رقم قبلی داشته باشد، حدود یک میلیون تن گندم بیشتر تولید می‌شود و اگر قیمت گندم را هر کیلو 15 هزارتومان در نظر بگیریم (قیمت سال قبل) میزان 15 هزارمیلیارد تومان ارزش افزوده برای بخش کشاورزی کشور در هر سال ایجاد می‌شود.

به گفته وی؛ گندم آبی در استان فارس 143 هزارتن افزایش محصول دارد.

رئیس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس یکی دیگر از اقدامات این مرکز که اثر بخشی زیادی دارد را تولید هسته‌های اولیه بذری اعلام کرد و افزود: هسته‌های اولیه بذری غلات نسبت به سال 1401 تولید 2 برابری داشته‌اند. 

مرادی با بیان اینکه 30 درصد هسته‌های اولیه بذر غلات مورد نیاز کشور توسط استان فارس تولید می‌شود، عنوان کرد؛ در سال 1402 مرکز تحقیقات کشاورزی فارس 226 تن هسته اولیه بذری غلات تولید کرد که این تعداد تولید هسته اولیه بذری پتانسیل تولید 550 هزار تن بذر گواهی شده دارد و این تعداد بذر گواهی شده پتانسیل تولید 8 میلیون تن دانه گندم، جو و تریتیکاله را دارد. 

وی در خاتمه یادآور شد: از نظر اقتصادی تولید 226 تن هسته اولیه بذری علاوه بر نیاز 27 شرکت تولید کننده بذر فارس، نیاز شرکت‌های بذری 16 استان دیگر را هم تامین و از خروج سالانه 2 میلیارد دلار ارز جلوگیری می‌کند.

انتهای پیام/424.

دیگر خبرها

  • آیت‌الله اعرافی: در ‌معماری و شهرسازی الگوهای ویژه نداریم
  • پردیس تحقیقات ملی دیم گچساران ۵۰ رقم بذر جدید معرفی کرد
  • استان فارس تولیدکننده ۳۰ درصد هسته‌های اولیه بذر غلات کشور
  • تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم نیازمند توجه به مسئله کار و کارگران است
  • ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان
  • ما از تحقیقات غرب در حوزه فلسفه اسلامی بی‌اطلاع هستیم
  • ۲۷ رقم برنج در کشور معرفی شده است
  • رشد تولید کشاورزی از ارکان تحقق شعار سال است
  • با جدیت پیگیر بحث امنیت شغلی کارگران هستیم
  • بازدید منتخبان مردم قم در مجلس از مرکز تحقیقات اسلامی نور