Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-28@03:14:07 GMT

تمام حوزه های رسوبی کشور اولویت بندی شدند

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۸۱۴۶۲

تمام حوزه های رسوبی کشور اولویت بندی شدند

مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران با اشاره به اهمیت مطالعه و مدل‌سازی حوضه‌های رسوبی به‌عنوان یکی از فعالیت‌های زیربنایی برای تضمین اکتشافات در سال‌های آینده، گفت: مدیریت اکتشاف تمام حوضه‌های رسوبی در کشور را شناسایی و اولویت‌بندی کرده است و یکایک این حوضه‌ها با دقت مطالعه و با روش‌های جدید مدل‌سازی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی شرکت ملی نفت ایران سیدصالح هندی با بیان اینکه سال گذشته مطالعه و مدل‌سازی حوضه‌های رسوبی دزفول و دشت آبادان تکمیل شد، اظهار کرد: این روند در امسال برای سایر حوضه‌ها ادامه می‌یابد، چراکه این اقدام موفقیت‌های آتی اکتشاف را تضمین می‌کند و ریسک‌های آن را کاهش می‌دهد.

وی از برنامه‌ریزی برای آغاز حفاری هشت حلقه چاه جدید اکتشافی در سال جاری خبر داد و گفت: از این تعداد، شش حلقه در خشکی و دو حلقه در دریا حفر می‌شود؛ حفاری پنج حلقه چاه نیز که سال گذشته آغاز شد، امسال ادامه می‌یابد.

مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران درباره دو حلقه چاه دریایی که در برنامه امسال حفاری اکتشافی قرار دارد، توضیح داد: یکی از چاه‌های دریایی در منطقه سیری واقع شده که مدیریت اکتشاف آن را به‌طور مستقل حفاری می‌کند و حفاری چاه یلدا نیز با همکاری شرکت نفت و گاز پارس در همین هفته شروع شد که این همکاری بین اکتشاف و شرکت‌های توسعه‌ای و بهره‌برداری مبتنی بر نیاز تولید گاز در نوع خود بی‌نظیر است.

هندی سال ۹۸ را در حوزه فعالیت‌های اکتشافی، سال پرباری توصیف کرد و گفت: پارسال در مجموع ۱۸ هزار متر چاه اکتشافی در قالب ۶۰ دکل‌ماه حفر شد، به این معنا که هر ماه به‌طور میانگین پنج دکل حفاری فعال بود، همچنین حفاری چهار حلقه چاه اکتشافی به پایان رسید و ادامه حفاری پنج حلقه چاه نیز به امسال منتقل شده است.

وی ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود امسال حفاری هشت حلقه چاه اکتشافی نهایی شود.

مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه در سال‌های ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ از مجموع چاه‌های حفاری شده، چاه ناموفق وجود نداشت و آخرین چاه ناموفق تابستان ۹۶ پایان یافته است، اظهار امیدواری کرد این رکورد ادامه یابد و مثل سال گذشته به کشف‌های خوبی برای شرکت ملی نفت ایران و کشور تبدیل شود.

به گفته هندی، شرکت ملی نفت ایران سال گذشته با توجه به کشفیات اثبات و اعلام‌شده، موفق به کسب رکوردی شده است که هرچند هنوز گزارش رسمی آن اعلام نشده، اما نشان می‌دهد که ایران در سال ۲۰۱۹ به لحاظ کشف منابع نفت و گاز موفق به احراز رتبه جهانی شده است.

وی ابراز امیدواری کرد پیرو موفقیت‌هایی که مدیریت اکتشاف سال گذشته کسب کرد، این موفقیت‌ها در سال جاری با تاکید بر ظرفیت‌های موجود در جنوب غرب کشور ادامه یابد.

مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران گفت: در پروژه‌های لرزه‌نگاری به‌طور میانگین بین ۳۰۰ تا ۳۵۰ نفر مشغول به‌کار می‌شوند که اکنون با توجه به پروژه‌های تعریف‌شده، برای ۵۰۰ تا ۶۰۰ نفر به‌ویژه مردم بومی اشتغال ایجاد می‌شود، ضمن اینکه با به نتیجه رسیدن حفاری چاه‌ها بی‌شک امسال رکوردهای بهتری نسبت به پارسال ثبت خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران سال گذشته حلقه چاه حوضه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۸۱۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع برای تمام اقشار

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا جعفری مدیرعامل شرکت گروه سرمایه‌گذاری مسکن، گفت: بخش مسکن کشور پیشران توسعه اقتصادی است و هیچ هدف‌گذاری این مهم‌تر از آن نیست که در مسیر جهش تولید برنامه‌ریزی کنیم و گام برداریم.

مدیرعامل شرکت گروه سرمایه‌گذاری مسکن به هدف ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در قالب سه گروه مجزا در کشور تولید خواهد شد، خبر داد.

وی تصریح کرد: گروه اول، مسکن اجتماعی ذیل طرح نهضت ملی مسکن برای دهک‌های یک الی ۴ ساخته خواهد شد. گروه دوم، مسکن استطاعتی برای دهک‌های هدف ۵ الی ۷ به منظور تنظیم بازار مسکن برنامه‌ریزی‌شده است و گروه سوم نیز مسکن اقتصادی ویژه دهک‌های ۸ تا ۱۰ است که می‌تواند در جهت محقق کردن انتظارات سهامداران ساخته شود.

وی افزود: باید فرصت‌های بالقوه تولید مسکن در ظرفیت عمران و آبادانی کشور را شناسایی و با همت کارشناسان خود آن‌ها را بالفعل کنیم تا با خدمت بیشتر بتوانیم فشار تأمین مسکن مردم را کاهش دهیم.

کد خبر 6089975 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • مدارس نیمه‌تمام آذربایجان‌غربی تکمیل می‌شود
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع برای تمام اقشار
  • نگران رسوب پروژه های عمرانی معطل مانده در اردبیل هستیم
  • لزوم جذب مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه تمام استان
  • توقیف ۵۲ دستگاه حفاری غیرمجاز در لرستان
  • ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد
  • کادرسازی برای نظام جمهوری اسلامی اولویت حلقه صالحین باشد
  • یکی از رسالت‌های «مهر» روایت الگوهای موفق حلقه‌های میانی است
  • پیگیری و اجرای پروژه‌ها بر اساس زمان‌بندی در اولویت مدیران باشد
  • زمان‌بندی ۵۷۵ پروژه فعال در شهر اصفهان انجام شد