Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان گفت: کار مبارزه با ملخ صحرایی در سیستان وبلوچستان به 44 هزارو 940 هکتار از مراتع رسیده است.

به گزارش خبرگزاری برنا ، غلام حیدر زورقی افزود: از اوایل آبان ماه سال98 تاکنون کار مبارزه با ملخ صحرایی در استان به 44 هزارو 940 هکتار از مراتع رسیده و بیشترین سطح مبارزه با ملخ صحرایی بالدار بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی بیان کرد: این میزان از مبارزه در شهرستان های سرباز، قصرقند، سراوان، سیب سوران، بمپور، مهرستان، فنوج، نیکشهر ،کنارک، چابهار، زاهدان، خاش و میرجاوه صورت گرفته به گونه ای که در 27 هزار و 322 هکتار مبارزه با ملخ صحرایی بالدار و 17 هزار و 618 هکتار با پوره ملخ انجام شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ادامه داد: طی گزارش های ارسالی به علت بارندگی های اخیر و گرمای هوا شرایط برای حضور ملخ های صحرایی مهیا شده است.

این مقام مسئول در تکمیل مطلب فوق تصریح کرد: هم اکنون پانزده شهرستان در استان درگیر مبارزه با این مهمان ناخوانده است که بیشترین مبارزه تاکنون در شهرستان کنارک با هفت هزار و 670هکتار، سرباز با 6 هزار و 509 هکتار و ایرانشهر با 6 هزار و 506 هکتار انجام شده، همچنین شهرستان های مهرستان، میرجاوه و خاش با کمترین آمار ملخ ها مواجه بوده اند.

وی خاطر نشان کرد: خوشبختانه هنوز ملخ های صحرایی به سمت اراضی زراعی نرسیده و در مراتع هستند و علیرغم شیوع بیماری خطرناک کرونا، دست اندرکاران بخش کشاورزی به عنوان مدافعان امنیت غذایی رصد و مبارزه بی وقفه با این آفت بین المللی را در سیستان و بلوچستان همچنان ادامه خواهند داد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به افزایش ریزش های ملخ صحرایی در استان از همه مسئولین خواست با کارکنان سازمان جهاد کشاورزی که به عنوان مدافعان امنیت غذایی مشغول انجام وظیفه هستند همکاری بیشتری در تأمین خودرو وتامین اعتبار برای تهیه سم وتجهیزات مبارزه داشته باشند.

زورقی در ادامه بیان کرد: هم اکنون در پنج هزار و 496 هکتار از شهرستان قصرقند، 6 هزار و 160 هکتار از نیکشهر، 2 هزار و130 هکتار از چابهار،  پنج هزار و 170 هکتار از بمپور، هزار و 725 هکتار از سراوان، 850هکتار از سیب و سوران، 500 هکتار از دلگان ، 911 هکتار از فنوج و 630 هکتار از زاهدان کار مبارزه با این ملخ صحرایی انجام شده است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ملخ صحرایی مبارزه با ملخ صحرایی سازمان جهاد کشاورزی ملخ صحرایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۸۱۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت گل محمدی در ۶۰۰ هکتار اراضی کشاورزی کاشان

سرپرست فرمانداری کاشان ضمن اشاره به فرا رسیدن ایام گل و گلاب در کاشان گفت: ۶۰۰ هکتار از اراضی کاشان به کشت گل‌محمدی اختصاص دارد. - اخبار استانها -

حمیدرضا محمدی فشارکی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، ضمن اشاره به فرا رسیدن ایام گل و گلاب در منطقه کاشان اظهار داشت: با فرا رسیدن این ایام عطر خوش گل محمدی در این منطقه پیچیده است.

وی با بیان اینکه 2 هزار و 600 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشان تحت کشت گل محمدی است، افزود: حدود 10هزار تن از باغات گل برداشت می‌شود و در این راستا 26 واحد صنعتی و دو هزار واحد سنتی مشغول به گلابگیری هستند.

سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان کاشان با بیان اینکه صنعت گل و گلاب 10هزار اشتغال را در سال به خود اختصاص داده است، ابراز داشت: واحدهای صنعتی و سنتی آمادگی برداشت 25 هزار تن گل و تولید 45 هزار تن گلاب را دارند.

وی گفت: از میزان حضور گردشگران در ایام گل و گلاب در اردیبهشت و خرداد باید گفت که بیش از 2 میلیون گردشگر در کاشان ویژه این ایام حضور پیدا می‌کنند و سال‌های گذشته همین میزان گردشگر را کاشان پذیرایی کرد.

وجود 33 هکتار سطح زیر کشت گل محمدی در شهرستان راور

محمدی فشارکی ضمن اشاره به برگزاری جلسات خدمات سفر تصریح کرد: دستگاه‌های مرتبط با حوزه گردشگری آمادگی کامل را برای پذیرایی از مسافران و گردشگران در ایام گل و گلاب در شهرستان کاشان دارند و از تمامی مردم و گردشگران داخلی و خارجی برای حضور در کاشان دعوت به عمل می‌آید.

انتهای پیام/801

دیگر خبرها

  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان‌وبلوچستان
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • بیش از ۲۱ هزار گندم در سیستان و بلوچستان خریداری شد
  • کشت گل محمدی در ۶۰۰ هکتار اراضی کشاورزی کاشان
  • کشت ۳۵۰ هکتار گیاه دارویی در شهرستان نهاوند
  • مبارزه با سن مادر غلات در بیش از ۲۵ هزار هکتار از مزارع اسدآباد
  • کشت طلای سفید در سیستان وبلوچستان
  • سیستان‌وبلوچستان، چهارم دروابستگی به آب قنات برای کشاورزی
  • رفع تداخل ۵ هزار و ۲۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد