Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-06@22:45:06 GMT

تذکرات کتبی نمایندگان به مسئولان‌اجرایی

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۸۱۹۴۹

یک عصو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی تذکرات کتبی نمایندگان به مسئولان اجرایی کشور را قرائت کرد. ناطقان: علی اصغر یوسف نژاد در جلسه علنی امروز (سه شنبه) مجلس شورای اسلامی تذکرات کتبی نمایندگان به مسئولان اجرایی کشور را به شرح زیر قرائت کرد:

جواد کاظم نسب  به وزیر صنعت، معدن و تجارت: تسریع در گشایش سامانه سجاد و پرداخت مابقی خسارات کشاورزان خوزستانی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حسینعلی حاجی دلیگانی به وزیر نفت: علت عدم پذیرش بیماران غیرشرکت نفتی در درمانگاه پلی کلینیک نفت شاهین شهر علی‌رغم دستور صریح جنابعالی چیست؟

سیدجواد ساداتی نژاد به رئیس جمهور: صدور دستور ویژه برای حمایت مالی و ارائه تسهیلات به کارگاه‌های گلابگیری. لزوم حمایت از سازوگار دو هزار بومگردی کشور. به وزیر ورزش و جوانان: لزوم تخصیص تسهیلات مالی و حمایت از باشگاه‌های ورزشی و پرداخت بهای آب، برق و گاز این اماکن. به دو هزار بومگردی کشور.

شهاب نادری به وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: لزوم توجه به اینترنت حوزه اورامانات با توجه به شرایط گردشگری منطقه. به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی: لزوم جذب نیروهای بومی در منطقه اورامانات. به وزیر راه و شهرسازی: لزوم احداث بزرگراه قازانچی به اورامانات با توجه به مجوزهای موجود. به وزیر نیرو: لزوم توجه به سامانه گرمسیری و سردسیری در استان کرمانشاه. به رئیس جمهور: لزوم تأمین اقلام بهداشتی برای استان کرمانشاه و منطقه اورامانات.

سیدمحمدجواد ابطحی به رئیس جمهور: لزوم اجتناب از اتخاذ تصمیمات خلق‌الساعه در موضوع مبارزه با کرونا و مشورت با کارشناسان مجرب پیش از تصمیم‌گیری.

سیدهادی بهادری به رئیس جمهور: لزوم یکسان سازی و ترمیم حقوق بازنشستگان.

حبیب الله دهمرده به وزیر آموزش و پرورش: دانش آموزان مناطق محروم از جمله استان سیستان و بلوچستان به دلیل نبود زیرساخت‌ها دچار افت تحصیلی می‌شوند، دستور دهید این تبعیض‌ها هر چه سریع‌تر پایان یابد.

سیدحمایت میرزاده و قاسم احمدی لاشکی به وزیر آموزش و پرورش: علت اجبار معلمان و دانش آموزان به استفاده از شبکه شاد قبل از پیش‌بینی تمهیدات مربوط به اینترنت و ارائه گوشی مناسب چیست؟

نصرالله پژمانفر به وزیر کشور: چرا در موضوع پروژه پدیده شاندیز و با توجه به تعیین تکلیف از سوی دادگاه و مسئولین دولتی، هنوز شفاف سازی و اطلاع رسانی در این خصوص نمی‌شود؟ تعلل مسئولین و مدیران شرکت پدیده برای بازگشایی نماد شرکت توسعه و خرید و فروش آن در بورس چیست؟ همچنین به رئیس جمهور: با توجه به همه گیر شدن کرونا چرا برنامه‌های اعلامی دولت برای اقشار ضعیف مانند کارگران روزمزد بروز و ظهور بیرونی نداشته است؟ برنامه دولت برای پساکرونا چیست؟ به وزیر ارشاد: چرا با وجود افزایش ۵۰ درصدی فصل ۱۰ قانون مدیریت خدمات کشوری، این افزایش امتیازات برای کتابداران شاغل نهاد کتابخانه‌های عمومی اعمال نشده است. این در حالی است که این قشر سطح نازلی از حقوق دارند. به وزیر کشور: با توجه به انتخاب هیأت مدیره پدیده چرا اعلام زمان‌بندی بررسی، شفاف اعلام نمی‌شود.

علی اسماعیلی و علی اصغر یوسف نژاد به وزیر آموزش و پرورش: فروش کتب درسی دانش‌آموزان از طریق اینترنت توسط آموزش و پرورش به معنای تصدی‌گری دولت است. علی اسماعیلی به وزیر نیرو: ضرورت رفع مشکل گل آلود بودن آب شرب شهر و سرخ رود بعد از افتتاح پروژه به دست وزیر نیرو.

جلال محمودزاده به وزیر تعاون: چرا شرکت دخانیات کشور نسبت به پرداخت مطالبات توتون‌کاران اقدام نمی‌کند؟

علی بختیار به وزیر نیرو: علت عدم اجرای عملیات علاج‌بخشی مدیریت سد باختر خوانسار علی‌رغم تأمین منابع چیست؟ به وزیر کشور: لزوم اختصاص زمین و راه‌اندازی منطقه ویژه اقتصادی گلپایگان با توجه به تصویب قانون مربوطه. منبع: ایسنا برچسب ها: تذکرات کتبی ، نمایندگان ، مسئولان اجرایی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: تذکرات کتبی نمایندگان مسئولان اجرایی مسئولان اجرایی رئیس جمهور آموزش و پرورش تذکرات کتبی وزیر نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۸۱۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا: ۲۶۵۰۰ خودرو در انبارهای غیررسمی پیدا کردیم / مسئولان از خودروهای شوتی حمایت می‌کنند

سردار حسین رحیمی رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا به روزنامه اطلاعات گفت: پارسال در نظارت‌های مستمری که داشتیم، بیش از ۷۰ پارکینگ دپو و محل توقف خودروها شامل۲۰ پارکینگ رسمی و ۵۰ پارکینگ غیررسمی را کنترل کردیم، یکی از مشکلات پلیس با خودروسازان داخلی پارکینگ‌های «غیررسمی» است که اغلب قابلیت کنترل ندارد.

 رحیمی ادامه می‌دهد: ما فقط در یک پارکینگ‌ غیررسمی ۱۲ هزار و ۵۰۰ خودرو را کشف کردیم و ادامه این پایش به جد در دستور کار پلیس قرار دارد.

وی به مورد دیگری از احتکار خودروسازان اشاره می‌کند و می‌افزاید: اواخر پارسال مطلبی در فضای مجازی نشر شد مبنی بر این که تعداد قابل توجهی خودروی نیسان در یکی از پارکینگ‌های غیررسمی احتکار شده است که بلافاصله پلیس امنیت اقتصادی به این موضوع ورود کرد و در بررسی پلیس مشخص شد که افزون بر ۱۴ هزار دستگاه‌های وانت نیسان زامیاد و پادرا که احتمال احتکار هم داشتند، در آن پارکینگ غیررسمی دپو و انبار شده بود و این در حالی است که مردم حواله خرید خودروها داشتند و علیرغم این همه خودرو، به مردم خودرویی تحویل نمی‌شد، که پس از هماهنگی با تعزیرات شروع به توزیع خودروهای یادشده کردیم و این روند حتی تا ۲۹ اسفندماه پارسال ادامه یافت و هنوز هم ادامه دارد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی ادامه می دهد: در مورد احتکار، چه کالاهای اساسی و چه خودرو باشد، گله‌مند هستم و باید در این بخش با متخلفان برخوردهای قاطع‌تری انجام ‌شود.

ضرورت رفع معضل خودروهای شوتی

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در ادامه در پاسخ به سئوالی درباره راهکارهای پلیس برای کاهش مخاطرات خودروهای شوتی در مناطق مستعد قاچاق تأکید می‌کند: در این باره ابتدا باید به علل و عوامل شکل‌گیری معضل خودروهای شوتی اشاره کنم.

خودروهای شوتی معلول ورود بی‌رویه کالاهای قاچاق هم از مبادی رسمی و هم از مبادی غیررسمی است که از کشورهای همسایه و بعضاً از چین به سواحل و بنادر و در بعضی از موارد به بعضی از شهرهای غربی کشورمان وارد می‌شوند.

وی با بیان این که عامل شکل‌گیری خودروهای شوتی وفور کالاهای قاچاق در این نقاط است که در شهرهای مرزی و بنادر دپو می‌شود و طبیعتاً باید به عمق کشور انتقال یابد، تأکید می‌کند: چون این کالاها به‌طور غیرقانونی وارد کشور و شهرهای مرزی شده‌اند، پس به‌طور غیرقانونی هم باید به عمق کشور و شهرهایی مانند تهران و سایر کلانشهرها که خاستگاه این کالاها هستند، برسد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی کشور ادامه می‌دهد: ما برخورد همه‌جانبه‌ای را طی سال‌های گذشته و به‌ویژه در سال ۱۴۰۲ داشتیم، اما متأسفانه تعداد این خودروها سالانه رو به افزایش است.

رحیمی تأکید می‌کند: بخش دیگر، آسیب رسیدن به اقتصاد کشور است که حجم قابل توجهی از کالاهای قاچاق به‌وسیله این خودروها به عمق کشور منتقل می‌شود که مغایر قانون است.

حمایت برخی مسئولان از پدیده خودروهای شوتی!

سردار رحیمی همچنین می‌گوید: با صراحت باید بگویم که با وجود چنین خسارت‌ها و آسیب‌هایی که کشور و اقتصادمان متحمل می‌شود، برخی افرادی که مسئولیت‌های دولتی هم دارند، به‌طور رسمی و علنی در حال دفاع کردن از خودروهای شوتی هستند.

وی از برخورد بسیار ضعیف قانونی با این قبیل مجرمان و متخلفان به عنوان نکته دیگر یاد می‌کند و می‌افزاید: در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بر اثر رفتارهای خارج از عرف و غیرقانونی رانندگان خودروهای شوتی، ۱۲۲۴ هموطن جان خود را از دست دادند و بالغ بر ۱۶۰۰ نفر هم مجروح و مصدوم شدند که بسیاری از این ها ممکن است برای همیشه زمینگیر شوند و این اعداد بسیار قابل توجه و تأمل است، و از اینرو این دوستان باید رفتارهای غلط خود را کنار بگذارند.

سردار رحیمی از متوقف کردن ۲۴ هزار خودروی شوتی در سال گذشته خبر می‌دهد و این که افزایش ۵۰ درصدی نسبت به سال پیش از آن داشته و نگران‌کننده است.

استان‌های با بیشترین قاچاق کالا

رحیمی همچنین درباره استان‌های با بیشترین قاچاق کالا می‌گوید: باید استان‌ها را به ۲ گروه تقسیم کنیم؛ یک گروه استان‌هایی که مبداء قاچاق هستند که طبیعتاً شامل استان‌های جنوبی مانند بوشهر، هرمزگان، خوزستان و بخشی از سیستان و بلوچستان به صورت عمده و همچنین استان‌های کردستان و آذربایجان غربی با کولبری، جزو استان‌های مهم شکل‌گیری شبکه‌ها و کاروان‌های قاچاق کالا هستند و در عمق کشور هم بیشترین کالاهای قاچاق در تهران بزرگ و استان‌های اصفهان و البرز انبار می‌شود و از آنجا به سایر نقاط کشور انتقال می‌یابد ،البته برنامه های جامعی برای مقابله با این معضل اعم از پیش از ورود،در مرزها، کنترل محورهای مواصلاتی،انبارها و سرانجام واحدهای صنفی، پاساژها و مغازه‌هایی که کالاهای قاچاق به مردم عرضه می‌شود را در دستور کار داریم.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • محورهای رایزنی «بایدن» و «نتانیاهو»
  • لزوم آغاز عملیات اجرایی احداث ایستگاه مسافربری بیرجند
  • مصوبات سفر نخست رئیس‌جمهور به قم اجرایی نشده است
  • رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا: ۲۶۵۰۰ خودرو در انبارهای غیررسمی پیدا کردیم / مسئولان از خودروهای شوتی حمایت می‌کنند
  • رئیس‌جمهور چین وارد فرانسه شد+ فیلم
  • لزوم نظارت مستمر بر اجرای مناسب پروژه‌های مشارکتی در شهر اصفهان
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • ایتالیا: نیروهای ما هرگز در اوکراین مستقر نخواهند شد
  • طرح ترامپ برای حل مساله اوکراین