Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@17:43:41 GMT

سرویس دهندگان ویدئو کنفرانس ابری به مشارکت گرفته می‌شوند

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۸۲۳۴۴

سرویس دهندگان ویدئو کنفرانس ابری به مشارکت گرفته می‌شوند

به گزارش خبرنگار مهر، در آگهی فراخوان برای مشارکت شرکت های واجد شرایط ارائه سامانه ویدئو کنفرانس ابری، سازمان فناوری اطلاعات ایران اعلام کرده که قصد دارد طرح ترویج سامانه های ویدئو کنفرانس ابری بومی را با مشارکت بخش خصوصی و از طریق فراخوان شرکت های واجد شرایط اجرا کند.

اجرای این پروژه بستر لازم برای راه اندازی سرویس ویدئو کنفرانس ابری برای سازمان ها و شرکت های دولتی را فراهم ساخته و موجب کاهش تردد و تسریع امور خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پروژه در معاونت دولت الکترونیکی سازمان فناوری اطلاعات ایران انجام می شود و جزئیات بیشتر این فراخوان از طریق مراجعه به سایت این سازمان در دسترس است.

با توجه به شرایط کنونی شیوع ویروس کرونا و لزوم تسریع در انجام کار، اجرای طرح مذکور فازبندی شده و در فاز نخست، نحوه مشارکت طرفین در مدت ۶ماه خواهد بود.

کد خبر 4906086 معصومه بخشی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان فناوری اطلاعات ایران رایانش ابری ویروس کرونا فراخوان ویروس کرونا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تحقیقات علمی فناوری نانو شرکت دانش بنیان نوآوری تولید اینترنت گوگل ناسا فناوری فضایی پارک علم و فناوری فیس بوک صندوق نوآوری و شکوفایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۸۲۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در روز اول اینوتکس 2024 چه گذشت؟

در روز اول نمایشگاه بین‌المللی فناوری و نوآوری ایران شاهد برنامه‌های متنوعی مانند معرکه، افتتاحیه و استیج اینوتکس بودیم.

دیروز سیزدهمین دوره اینوتکس در پارک فناوری پردیس با حال‌هوای بارانی بهار آغاز شد. کمی تاخیر و اختلال در روز اول نمایشگاه، در این آب‌وهوا خیلی دور از انتظار نبود. حوالی ساعت ۱۲ بود که با رویداد معرکه، برنامه‌های نمایشگاه رسما کلید خورد.

در معرکه چه گذشت؟

معرکه فرصتی برای عرض اندام کسب‌وکارهای نوین و دریافت سرمایه از سوی سرمایه‌گذاران است. احمد عطارزاده، معاون بازاریابی تپسل، درباره این استیج گفت: «در ابتدای راه‌اندازی این استیج، اصلا گمان نمی‌کردیم که با چنین استقبالی روبرو شود. اما امسال حدود ۷۳ استارت‌آپ برای بیان ایده‌ها و برنامه‌های خود در معرکه، استیج در اختیار دارند. این ۷۳ شرکت از فیلترهای ما عبور کرده‌اند، وگرنه همه متقاضیان بیش از این تعداد بود.» وی در پایان با اشاره به اهمیت دنبال کردن ایده‌های مطرح شده توسط شرکت‌های بزرگ، گفت: «از روبیکا بابت حمایت از معرکه و ورودش به حوزه سرمایه‌گذاری در زمینه کسب‌وکارهای نوین تشکر می‌کنم.»

در ادامه هادی مرادی، بنیان‌گذار و سردبیر رسانه دی‌ام برد، روی استیج معرکه آمد و درباره چالش تبلیغات در استارت‌آپ‌های نوپا گفت: «این شرکت‌ها چون تجربه کافی در زمینه بازاریابی تبلیغات ندارند، ممکن است که بودجه اندک خود را صرف تبلیغات در کانال‌های اشتباهی می‌کنند. پیشنهاد من به شرکت‌های نوپا آن است که یک مدیر یا مشاور بازاریابی تبلیغات را به تیم خود اضافه کنند تا نتیجه بهتری بگیرند.» وی در پایان ضمن تشکر از روبیکا برای حمایت از کسب‌وکارهای نوپا، درباره کمپین تبلیغاتی اخیر روبیکا گفت: «این کمپین در رسیدن به هدفی که داشته، توانسته موفق عمل کند و در مجموع تبلیغات خوبی را ارائه دهد.»

در معرکه امروز شرکت‌های نیکا ای‌آی، نوآوران نواویرا و فیلاگر در حوزه‌ هوش مصنوعی، لب مدکس در حوزه خرید ملزومات آزمایشگاهی، متاپیکسلز در حوزه دورکاری، زوم‌اوت در حوزه رمزارزها، ایران موت در زمینه برگزاری دادگاه مجازی و ... به ارائه ایده‌ها و محصولات خود پرداختند.

افتتاحیه با زنگ زورخانه

با حضور روح‌الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، سیزدهمین نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ با به صدا درآمدن زنگی که از طریق یک ربات نصب شد، آغاز به کار کرد. وی در آغاز سخنان خود گفت: «این زنگ که برای آغاز به کار اینوتکس سیزدهم نواخته شد، زنگ زورخانه ای بود که به طور حتم زنگ رویداد نوآوری کشور و نقطه امید و پرواز شرکت های دانش بنیان و فناور ایرانی است.» در ادامه این مراسم از سه محصول دانش‌بنیان کیت تشخیصی سندرم آنتی فسفولیپید، پلی یورتان ترموپلاستیک و ربات خودران حمل بار نیز رونمایی شد.

هوش مصنوعی در پلتفرم‌ها

در بخش استیج اینوتکس حسام علویان، کارشناس هوش مصنوعی روبیکا، درباره تاثیرات هوش مصنوعی بر پلتفرم‌های دیجیتال، گفت: «پلتفرم‌های دیجیتال در حال حاضر در زندگی ما نقش بسیار پررنگی ایفا می‌کنند؛ فروشگاه‌های آنلاین، سرویس‌های پخش فیلم و سریال و پیام‌رسان‌ها مثال‌هایی از این دست هستند و هوش مصنوعی تاثیر زیادی بر این پلتفرم‌ها می‌گذارد».

وی در ادامه با اشاره به حوزه‌هایی که هوش مصنوعی می‌تواند بر پلتفرم‌ها اثر بگذارد، گفت: « تولید محتوا، پایش محتوا، سیستم‌های پیشنهاددهنده، تبلیغات کسب درآمد، موتورهای جست‌وجو و دستیارهای هوشمند، حوزه‌هایی هستند که هوش مصنوعی می‌تواند در آن‌ها نقش مهمی را بازی کند.»

علویان درباره امکاناتی هوش مصنوعی در روبیکا برای کاربران فراهم کرده است، گفت: «روبیکا اولین پیام‌رسانی است که سرویس تبدیل صوت به متن را برای کاربرانش فراهم آورده است. در حدود ۴ ماه، بیش از ۷۰ میلیون بار از این سرویس استفاده شده است که نشان‌دهنده رضایت کاربران است.» او در پایان نیز درباره آینده هوش مصنوعی در روبیکا افزود: «سرویس تولید عکس توسط متن و سرویس بهبود کیفیت عکس به زودی در دسترس کاربران قرار خواهد گرفت».

دیگر خبرها

  • در روز اول اینوتکس 2024 چه گذشت؟
  • ده فراخوان جذب سرمایه‌گذاری در جشنواره شیخ بهایی اعلام می‌شود
  • انتشار فراخوان ششمین جشنواره نقالان علوی
  • معرفی ۲۵ محصول برتر در اینوتکس 2024
  • انتخاب ۲۵ محصول برتر از بین دو هزار و ۵۰۰ نمونه
  • فراخوان «کسب دانش فنی تولید کلرومتان در مقیاس پایلوت»
  • چین: از نشستهای صلح اوکراین با مشارکت همه طرف‌ها حمایت می‌کنیم
  • کارکنان شرکت مخابرات آلمان اعتصاب می‌کنند
  • فراخوان کشف قیمت و تامین داروهای تک‌ نسخه‌ای
  • فراخوان کشف قیمت و تامین دارو‌های تک‌نسخه‌ای اردیبهشت ۱۴۰۳