Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور از ضرورت مراجعه بیماران بهبود یافته از کرونا با نمایه توده بدنی کمتر از ۱۸.۵ به متخصصان تغذیه خبر داد و گفت: بیماران کرونایی بهبود یافته پس از درمان برای محاسبه توده بدنی به اپلیکیشن تاک مراجعه کنند. ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۱ اجتماعی پزشکی نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ جلال‌الدین میرزای رزاز با بیان اینکه بیماران کرونایی بهبود یافته پس از درمان برای محاسبه توده بدنی به اپلیکیشن تاک مراجعه کنند، اظهار کرد:  به دلیل عدم آگاهی مراقبین بیمار در منزل، ممکن است این بیماران دچار سوء تغذیه باشند و این موضوع می‌تواند موجب تضعیف مجدد سیستم ایمنی بیمار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اهمیت و نقش تغذیه در بیمارانی که از ابتلا به بیماری کرونا بهبود یافته‌اند، گفت: ما بیماران بهبود یافته کرونایی را به 3 دسته تقسیم می‌کنیم که دسته اول بیمارانی در معرض سوء تغذیه هستند که نمایه توده بدنی آنها کمتر از 20 بوده و کمتر از 5 درصد کاهش وزن طی 3 تا 6 ماه داشته‌اند و آلبومین سرم آنها بالای 3.5  gldl است.

میرزای رزار تصریح کرد: گروه دوم بیماران مبتلا به سوء تغذیه متوسط که نمایه بدن آنها بین 20 - 18.5    بوده و طی 3 تا 6 ماه حدود بین 5 تا 10 درصد شاهد کاهش وزن بوده که آلبومین سرم آنها بین 3.5 -3 gldl  است که این دو گروه بیماران می توانند درمان خانگی را براساس دستور العمل دفتر بهبود تغذیه جامعه و یا مراجعه به اپلیکیشن تاک شروع کنند.

رئیس انجمن تغذیه ایران با اشاره به اهمیت و نقش تغذیه در بیمارانی که پس از درمان مبتلا به سوء تغذیه شدید می‌شوند، گفت: گروه سوم که ما شاهد کاهش وزن بیش از 10 درصد آنها هستیم و نمایه توده بدنی آنان نیز کمتر از  18.5 بوده و آلبومین سرم نیز  gldl  3  است حتماً نیاز است که با مراجعه به مشاورین و متخصصین تغذیه روند درمان خود را پیگیری کنند.

وی در پایان با اشاره به ارزیابی سطح آلبومین خون که نقش موثری در بررسی وضعیت تغذیه‌ای فرد دارد تاکید کرد بیماران بهبود یافته که دچار سوء تغذیه هستند با مراجعه به مشاورین و متخصصین تغذیه نسبت به ارزیابی‌های بالینی و آزمایشگاهی خود اقدام کنند. همچنین از بیماران مبتلا به ویروس کرونا خواست حتماً در طول درمان و در دوران نقاهت به موضوع تغذیه اهتمام جدی داشته باشند.

مشاوره و توصیه‌های تخصصی تغذیه‌ای برای بیماران بهبود یافته کرونایی ضروری استافزایش سطح ایمنی بدن با چند توصیه ساده تغذیه‌ای/ منابع غنی ویتامین‌ها در چه موادی نهفته‌اند؟مصرف خودسرانه مکمل‌‌ها باعث تضعیف سیستم ایمنی می‌‌شود/ لزوم پوشش بیمه‌‌ای خدمات تغذیه‌‌ایبایدها و نبایدهای "تغذیه‌ای" برای مقابله با کرونا8 توصیه‌ تغذیه‌ای برای پیشگیری از کرونا + عکس

انتهای پیام/

R1014144/P/S2,24/CT12 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا تغذیه سالم بیماران بهبود یافته توده بدنی سوء تغذیه تغذیه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۸۳۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، مریم اسلامی پزشک و ی تخصصی ژنتیک، فلوشیپ پزشکی بازساختی اظهار کرد: واکسن سرطان، میزان بقا را دو برابر می‌کند و امید جدیدی را برانگیخته می‌کند.

این واکسن سفارشی، امیدی برای درمان دارد و در مرحله نهایی آزمایشات در UCLH قرار دارد.

بیماران بریتانیایی در حال آزمایش واکسن بالقوه درمانی شخصی‌شده mRNA برای ملانوم هستند که نور امیدی را برای بیماران سرطان پوست ارائه می‌کند.

اینواکسن سفارشی ساخته شده توسط Moderna و MSD می‌تواند برای هر بیمار در عرض چند هفته ایجاد شود. به گفته Metro، آزمایشات اولیه کاهش قابل توجهی در عود ملانوم نشان داد.

این واکسن با دستور دادن به سیستم ایمنی بدن برای هدف قرار دادن و از بین بردن سلول‌های سرطانی عمل می‌کند.
این درمان نوآورانه در حال حاضر تحت آزمایشات مرحله نهایی به رهبری UCLH قرار دارد و بالقوه می‌تواند در برابر سرطان‌های ریه، مثانه و کلیه نیز موثر باشد.

Heather Shaw، سرپرست این کارآزمایی، نسبت به توانایی این دارو در درمان ملانوما ابراز خوش بینی کرد و در حال بررسی کاربرد آن در سایر سرطان‌ها است.

او گفت: اینیکی از هیجان‌انگیزترین چیز‌هایی است که در مدت زمان طولانی دیده‌ایم. اینیک ابزار واقعاً دقیق است. چیز‌ها بسیار فنی هستند و به خوبی برایبیمار ایجاد می‌شوند، بیماران واقعاً در مورد آنها هیجان زده هستند.
Steve Young، مردی ۵۲ ساله از استیونیج، که یکی از اولین شرکت کنندگان در UCLH است. برای تقریباً ده سال، Steve Young برآمدگی روی سر خود داشت که هیچ فکری برای آن نمی‌کرد. با این حال، معلوم شد که ملانوما است، تشخیصی که شوک بزرگی به همراه داشت.
پدرم در ۵۷ سالگی بر اثر آمفیزم درگذشت، و من در واقع فکر کردم: "من از پدرم کوچکتر خواهم مرد. "

او افزود: این واقعاً علاقه من را برانگیخت. به محض اینکه آنها به این فناوری mRNA که برای مبارزه با سرطان استفاده می‌شود اشاره کردند، من به نظرم جذاب می‌رسید و هنوز هم همان احساس را دارم. من واقعاً بسیار هیجان زده هستم. این بهترین شانس من برای جلوگیری از مسیر سرطان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درصد موفقیت درمان ناباروی با روش IVF در ایران
  • فواید و خواص آب سیب زمینی
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ خوزستانی به بیمارستان‌ ها در پی گرد و غبار امروز
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند