Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-30@20:49:31 GMT

افشای رابطه جنجالی رونالدو و کیم کارداشیان +عکس

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۸۶۷۴۸

افشای رابطه جنجالی رونالدو و کیم کارداشیان +عکس

به گزارش روزنامه سان، کیم کارداشیان و رونالدو در سال ۲۰۱۰ میلادی زمانی که او فصل اول خود را با باشگاه رئال مادرید سپری می‌کرد، با یکدیگر ملاقات کرده بودند. بنا به گزارش روزنامه سان، کیم کارداشیان نیز یکی از ده ها نفری بوده است که رونالدو پیش از ازدواج با جورجیا رودریگز با آنها در ارتباط بوده است.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تابناک با تو، این روزنامه فهرست کاملی از سلبریتی‌هایی را که در دوره‌های مختلف با رونالدو رابطه داشته‌اند را منتشر کرد، از جمله ستاره تلویزیون پرتغال میرش رومیرو ۲۰۰۵، مدل لباس انگلیسی جیما اتکینسون ۲۰۰۷، بازیگر هندی بیپاشا باسو ۲۰۰۷، پاریس هیلتون بازیگر و خواننده آمریکایی ۲۰۰۹، کیم کارداشیان ۲۰۱۰ و مدل لباس روسی ارینا شایک ۲۰۱۰_۲۰۱۵ و روزنامه نگار اسپانیایی لوسیا ویلالون و دیزیره کوردیرو ملکه‌ی زیبایی اسپانیا سال ۲۰۱۴.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 روزنامه سان در این گزارش از رابطه عاشقانه سری بین کیم کارداشیان و رونالدو در حدود ۱۰ سال پیش برداشت. رونالدو در آن زمان ۲۵ ساله و کیم کارداشیان ۲۹ ساله بوده است. کیم الآن ۳۹ سال سن دارد و با کانیه وست خواننده معروف در سال ۲۰۱۴ ازدواج کرد. رونالدو  ۳۵ سال دارد و با مدل لباس اسپانیایی جورجینا رودریگز  ازدواج کرده است. دیدار ی بین رونالدو و کیم کارداشیان در سال ۲۰۱۰ میلادی و در سفر سه روزه کیم کارداشیان به مادرید رخ داده است.

رونالدو بیش از یک ماه است که در خانه خود در مادیرای اسپانیا قرنطینه به همراه خانواده اش جورجینا چهار فرزندش و مادرش که به تازگی از سکته مغزی بهبود یافته است سپری می کند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سکته مغزی کیم کارداشیان کریستین رونالدو زندگی هنرمندان کیم کارداشیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۸۶۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام کشورهای جهان از سال ۲۰۱۰ غمگین تر شده‌اند؟ (+ اینفوگرافی)

آیا شادی قابل اندازه گیری است؟ برخی از رویکردهایی که سعی در پاسخ به این سؤال دارند، بین دو مؤلفه متفاوت شادی تمایز قائل می‌شوند: بخش تجربه روزانه، و ارزیابی کلی‌تر زندگی است که شامل نحوه تفکر مردم در مورد زندگی خود به عنوان یک کل می‌شود.

به گزارش روزیاتو، گزارش شادی جهانی که اولین بار در سال ۲۰۱۲ منتشر شد با بررسی داده های نظرسنجی گالوپ که از پاسخ دهندگان تقریباً در هر کشوری می خواهد زندگی خود را در مقیاس ۰ تا ۱۰ ارزیابی کنند، به طور جدی در تعیین کمیت شادی دست به کار شده است.

از این نظر، آنها یک «امتیاز شادی» از ۱۰ را برای مقایسه میزان شادی یا غمگینی کشورها به دست می‌آورند. اینفوگرافی زیر نشان می دهد که کدام کشورها در سال‌های اخیر غمگین‌ تر شده‌اند.

کدام کشورها از سال ۲۰۱۰ غمگین تر شده اند؟

افغانستان غمگین ترین کشور جهان در حال حاضر است و مردم این کشور نسبت به بیش از یک دهه قبل، ۶۰ درصد ناراضی‌تر هستند، که نشان می‌دهد زندگی در این کشور از سال ۲۰۱۰ تا چه اندازه بدتر شده است.

در سال ۲۰۲۱، پس از نزدیک به دو دهه اشغال افغانستان توسط آمریکا، طالبان رسماً در افغانستان به قدرت بازگشتند. این گروه، زندگی را برای مردم سخت‌تر کرده است، به‌ویژه برای زنانی که از ادامه تحصیل، مسافرت و کار محروم هستند.

در مقیاس وسیع‌تر، اقتصاد افغانستان پس از طالبان متحمل تأثیرات مختلف شده است: بیکاری گسترده، کاهش درآمد، سوءتغذیه و سیستم بهداشتی در حال فروپاشی.

در مجموع ۹ کشور در مقیاس ۰ تا ۱۰ امتیاز شادی خود، یک امتیاز کامل یا بیشتر از دست داده اند.

قابل توجه است که بسیاری از آنها سالها شاهد تحولات اجتماعی و اقتصادی بوده اند. به عنوان مثال، لبنان از سال ۲۰۱۹ با چندین دهه فساد و بحران نقدینگی شدید دست و پنجه نرم می کند که منجر به فروپاشی سیستم بانکی شده و سطح فقر را به شدت افزایش داده است.

در اردن، رشد بی‌سابقه جمعیت – ناشی از خروج پناهندگان از عراق و سوریه – نرخ بیکاری را تشدید کرده است. تغییر تا حدودی ناگهانی در سطح زمامدارن نیز نگرانی هایی را در مورد ثبات سیاسی در این کشور ایجاد کرده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • افشای صحبت‌های محمد صلاح در درگیری با کلوپ
  • رونالدو قید تیم‌داری را زد | برنده توپ طلا تیمش را می‌فروشد
  • افشای راز زن دوم مرد میانسال بعد از مرگش
  • واکنش‌ها به اظهارات جنجالی مهدی نصیری در بی‌بی‌سی
  • افشای راز ازدواج دوم مرد میانسال بعد از مرگ
  • واکنش روزنامه شهرداری به افشای قرارداد ۲ میلیارد یورویی
  • کوتاه قدترین سلبریتی های زن هالیوود چه کسانی هستند؟
  • زلزله در اسرائیل در آستانه صدور حکم بازداشت نتانیاهو و مقامات ارشد اسرائیل/ افشای طرح ارتش اسرائیل برای حمله به رفح
  • صعود اینتر به فینال لیگ قهرمانان اروپا و حذف بارسلونا در نیوکمپ (2010/4/28) / فیلم
  • کدام کشورهای جهان از سال ۲۰۱۰ غمگین تر شده‌اند؟ (+ اینفوگرافی)