Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، هایکو ماس، وزیر خارجه آلمان روز سه شنبه دوم اردیبهشت (۲۱ آوریل) در یک کنفرانس خبری از تدارک یک معامله دیگر از طریق ساز و کار مالی اینستکس با ایران خبر داد. او گفت که اینستکس در ابتدای راه است و ما سعی می کنیم با سرعت بیشتری معاملات تازه از طریق آن را عملی کنیم. وزیر خارجه آلمان همچنین گفت که این دور از معاملات نیز مانند دور اول شامل اقلامی می شود که ایران برای مقابله با کرونا به آنها نیاز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: «این اپیدمی موضوعی بسیار جدی در ایران است».

 «نظارت می کنیم تا سوءاستفاده نشود»

هایکو ماس در این کنفرانس بر یک نکته تاکید کرد و آن نظارت بر داد و ستد با ایران بود. او گفت: «بر هر تراکنشی با دقت و وسواس نظارت می شود تا جلوی سوء استفاده از آن بخصوص در رابطه با حمایت مالی از تروریسم و پولشویی گرفته شود.» 

او همچنین گفت که آلمان در رابطه با وامی که ایران از صندوق بین المللی پول تقاضا کرده در مجموع موضعی مثبت دارد اما این نهایتا به نوع وامی بستگی دارد که ایران و صندوق بین المللی پول با یکدیگر بر سر آن به توافق می‌رسند. او با اشاره به بحران کرونا در ایران توضیح داد: «ما، فرانسه و بریتانیا معتقدیم که صندوق بین‌المللی پول باید اطمینان حاصل کند که این وام برای حمایت از مبارزه با کرونا مصرف می‌شود.»

جمهوری اسلامی که زیر فشارهای شدید تحریم‌های اقتصادی، از جمله تحریم صادرات نفت است برای تامین نیازها و مقابله با بحران اقتصادی ناشی از کرونا از صندوق بین‌المللی پول درخواست پنج میلیارد دلار وام کرده است.

نخستین معامله میان اتحادیه اروپا و جمهوری اسلامی از طریق سیستم اینستکس در نیمه فروردین ماه امسال انجام شد. وزارت خارجه آلمان از این اقدام به عنوان مبادله تجاری موفقیت‌آمیز اروپا با ایران خبر داد و با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: «فرانسه، آلمان و بریتانیا تأیید می‌کنند که اینستکس اولین مبادله خود با ایران را با موفقیت انجام داده و صادرات کالاهای پزشکی از اروپا به ایران را میسر کرده است».

سیستم اینستکس در ژانویه سال ۲۰۱۹ پایه گذاری شد و از معدود روزنه‌های امید ایران برای دسترسی به اقلام مورد نیاز در مواجه با تحریم های گسترده آمریکاست. در پایان این سال علاوه بر آلمان، بریتانیا و فرانسه، شش کشور اروپایی دیگر، یعنی بلژیک، دانمارک، فنلاند، هلند، سوئد و نروژ نیز به اینستکس پیوستند و به این ترتیب جمع کشورهای دخیل در این ساز و کار مالی در کنار ایران مجموعا به ده کشور رسید.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: تروریسم اروپا حمایت مالی اینستکس هایکوماس صندوق بین المللی پول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۸۶۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۸۹۶ کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله معامله شد

اصغر بالسینی سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: بیست و یکمین حراج حضوری شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران امروز ۹ اردیبهشت با معامله ۱۸۰ قطعه شمش یک کیلوگرمی استاندارد به پایان رسید.

او افزود: در جلسه معاملاتی امروز در دو حراج عمده و خرد، مجموعا ۲۵۰ قطعه شمش طلای استاندارد از سوی صادرکنندگان عرضه شد که میانگین قیمت شمش های طلای معامله شده در این روز ۴ میلیارد و ۳۸۸ میلیون تومان به ثبت رسید.

این مقام مسئول اظهار کرد: تاکنون با برگزاری ۲۱ حراج حضوری جمعا ۲۸۹۶ کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله ایران معامله شده است همچنين جلسه بعدی حراج شمش طلا سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • تقویت دفاع نظامی و غیرنظامی در دستورکار آلمان
  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی
  • ۲۸۹۶ کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله معامله شد
  • بورل: رویارویی هسته‌ای به یک احتمال واقعی تبدیل شده است
  • افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات
  • افزایش خشم چین علیه اتهام زنی‌های جاسوسی از طرف آلمان
  • علی‌اف: فعالیت مرکز نظارت مشترک روسیه و ترکیه به پایان رسید
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران + جزئیات
  • حمله خشن بوندسلیگا به کفش طلای اروپا