Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقابله با آفت ملخ‌های علف خوار مراکشی در سطح ۱۰ هزار هکتار از مزارع کشاورزی استان قزوین آغاز شده است.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین روز سه شنبه گفت: آفت ملخ هرساله موجب خسارت به بخشی از اراضی کشاورزی می شود و مقابله با آن به شکل مستمر و سالیانه ادامه دارد.

یوسف درخشان افزود: پیش بینی می شود در صورت نیاز، عملیات مقابله و سم پاشی علیه این آفت تا سطح ۱۵ هزار هکتار نیز افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسوول سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین یادآور شد: مناطقی از استان که آفت ملخ مراکشی در آن زیاد است شامل قسمت هایی از اراضی تاکستان، الموت به ویژه رازمیان و اقبالیه است.

وی اظهار داشت: بارندگی های خوب امسال تاکنون تخم گذاری و زاد و ولد ملخ مراکشی را گسترش داده و باعث شده تا تراکم مناطق آلوده به آفت بیشتر شود اما با اقدامات به موقع و پیشگیرانه از جمله سم پاشی، تاکنون خسارت خاصی از ناحیه آن به باغ ها و مزارع وارد نشده است.

درخشان همچنین با اشاره به هجوم ملخ از کشورهای حاشیه خلیج فارس به مزارع برخی استان ها،گفت: این پدیده مختص استان های جنوبی بوده و تاکنون گزارشی از حمله ملخ های غیربومی و مهاجم به اراضی کشاورزی استان ثبت نشده است.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ملخ مراکشی کشاورزی استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۸۶۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون ۴۵۵ هزار طیور بومی در قزوین

مهدی جلوخانی مدیرکل دامپزشکی قزوین گفت: واکسینه شدن این تعداد طیور روستایی در فاز دهم طرح واکسیناسیون با به کارگیری از توان نیرو‌های دولتی و با اولویت روستا‌های اطراف مزارع صنعتی طیور و روستا‌های با جمعیت بالای طیور بومی صورت گرفت.

وی ادامه داد: در راستای اجرای برنامه‌های پیشگیرانه دفتر بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور سازمان دامپزشکی کشور با هدف پیشگیری و کنترل بیماری نیوکاسل در جمعیت طیور روستایی، مرحله دهم واکسیناسیون در جمعیت طیور بومی استان اجرا شد.

جلوخانی با اشاره به اهداف عمده این طرح گفت: ارتقا سطح ایمنی طیور بومی، پیشگیری از وقوع بیماری و همچنین کاهش انتشار ویروس بیماری نیوکاسل از مخازن طبیعی به واحد‌های صنعتی و همچنین کاهش کانون‌های این بیماری در مزارع صنعتی و کمک به تولید و معیشت روستاییان از اهداف طرح واکسیناسیون طیور روستایی بود.

به گفته این مسئول، بیماری نیوکاسل یکی از مهمترین بیماری‌های ویروسی در طیور است که ضمن ایجاد تلفات در جمعیت طیور، خسارات اقتصادی زیادی را در واحد‌های پرورش نیمچه‌های گوشتی و مزارع مرغ تخمگذار به دنبال دارد.

وی افزود: مهمترین راه پیشگیری از بروز این بیماری انجام برنامه واکسیناسیون و رعایت اصول بهداشتی و امنیت زیستی در پرورش و نگهداری طیور است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • قلع و قمع ۴۱ بنای غیرمجاز در شهرستان قزوین
  • ۱۵۴ هزار هکتار مزارع گندم و جو مازندران مبارزه شیمیایی شد
  • مبارزه با سن مادر غلات در بیش از ۲۵ هزار هکتار از مزارع اسدآباد
  • رفع تداخل ۵ هزار و ۲۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • آغاز برداشت بیش از ۸۰۰ تن گل محمدی از مزارع قم
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • واکسیناسیون ۴۵۵ هزار طیور بومی در قزوین
  • عملیات امحای مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • آغاز عملیات امحای مزارع آلوده به فاضلاب در شرق شیراز + فیلم و تصاویر
  • عملیات امحاء مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد