Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام «I.S.C» در نامه‌ای خطاب به دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گزارشی از عملکرد این مرکز علمی در زمینه بیماری کرونا ارائه کرد.

به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی،محمد جواد دهقانی سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام «I.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

S.C» در نامه‌ای خطاب به سعید رضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گزارشی از عملکرد این مرکز علمی در زمینه بیماری کرونا ارائه کرد.

در این نامه با اشاره به راه‌اندازی سامانه "نماگر کووید 19 "«covid-19 visualizer» در روزهای ابتدایی سال ۱۳۹۹ در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، این موضوع نیز مورد اشاره قرار گرفته است که تاکنون ۴۱۱۹ مدرک از آخرین یافته‌های علمی در خصوص ویروس "کووید ۱۹" در قالب متن، چاپ و پیش چاپ شده و در این سامانه در دسترس محققان و پژوهشگران قرار دارد.

در ادامه این نامه همچنین با اشاره به این موضوع که این اطلاعات به صورت روزانه به روزرسانی می‌شوند این موضوع نیز مورد تاکید قرار گرفته که کشور چین تا کنون بیشترین مشارکت را در این حوزه داشته است.

در بخش دیگری از نامه سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام به دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، ضمن ارائه آمار از مبتلایان به بیماری کرونا در جهان؛ اعلام شد کشورهای بوسنی و هرزگوین، ارمنستان، لیتوانی، قزاقستان و آذربایجان نیز به جمع کشورهایی پیوستند که هم اکنون دارای بیش از ۱۰۰۰ بیمار مبتلا به کرونا هستند و همچنین کشورهای آمریکا، اسپانیا، ایتالیا، فرانسه و آلمان دارای بیشترین تعداد مبتلایان به بیماری کرونا هستند.

در ادامه این آمار همچنین اعلام شد در کشورهای چین، کره جنوبی، ایران، استرالیا، ایسلند، سوئیس، اتریش و عراق نیز بیش از ۵۰ درصد از مبتلایان به کرونا بهبود یافته‌اند.

به گزارش مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، در بخش مربوط به کشورهایی که بیشترین آمار متوفیان از بیماری کرونا را داشته‌اند این موضوع مورد اشاره قرار گرفت که کشورهای آمریکا، ایتالیا، اسپانیا، فرانسه و انگلیس بیش از ۷۰ درصد از متوفیان در کل جهان را به خود اختصاص داده‌اند.

در ادامه نامه سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام به دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، با اشاره به استقبال خوبی که از سامانه "نماگر کووید ۱۹ "«covid-۱۹ visualizer» در جهان شده است این نکته نیز مورد اشاره قرار گرفت که پیوند «لینک» این سامانه در وبگاه سازمان گروه هشت کشور اسلامی در حال توسعه به نشانی http://developing 8.org بارگذاری شده است.

در بخش دیگری از این نامه با اشاره به آماده‌سازی خروجی خاص این سامانه برای کشورهای عضو دی هشت با اطلاعات کامل‌تر، اعلام شد این سامانه به صورت ویدئو کنفرانس و با حضور داتوکو جعفر کوشاری دبیرکل سازمان گروه هشت کشور اسلامی در حال توسعه رونمایی شده است.

در ادامه نامه سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام به دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اعلام شد در مراسمی دیگر که از طریق ویدئو کنفرانس و با حضور دکتر adu muhammad مشاور ویژه دبیرکل و مدیر برنامه سلامت و ایمنی اجتماعی سازمان گروه هشت کشور اسلامی در حال توسعه در ابوجای نیجریه برگزار شد، خروجی "نماگر کووید ۱۹ "«covid-۱۹ visualizer» که با همکاری اتحادیه آفریقا برای این قاره تهیه شده بود نیز رونمایی شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی بیماری کرونا اعلام شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۸۶۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسروپناه: تعلیم و تربیت اولویت اصلی شورای عالی انقلاب فرهنگی است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در دیدار با فعالان تربیتی استان زنجان با بیان این مطلب گفت: تعلیم و تربیت در دولت و دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، به عنوان اولویت اصلی اعلام شده و راهبرد جدی این اولویت را در تعامل با فعالان مردمی در حوزه آموزش و پرورش در نظر گرفته است. جلسات منظمی نیز با وزارت آموزش و پرورش در قالب قرارگاهی و با مصوبات اجرایی در حال انجام است. انصافا هم دکتر صحرایی، تمام توان خود را در این کار گذاشته است و برای اولین بار است که سند تحول آموزش و پرورش در این وزارت خانه در حال اجراست و نقشه راه برای آن نوشته شده است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار کرد: در مدل حکمرانی ولایی که می‌توان لایه‌های مختلف آن را حکمرانی مردمی یا شبکه‌ای نامید، سندیتی در کار نیست و، چون تعاملات در شبکه، سیستماتیک و در هم تنیدگی است و این حکمرانی در تعلیم و تربیت باید در گام اول با مسئله شناسی در تعلیم و تربیت رسمی در قالب آموزش و پرورش یا در قالب‌های غیر رسمی با این مسائل مواجه است، روشن است که برای حل این مسائل، باید سیاست‌گذاری شده و فرآیند برنامه‌ای به وجود بیاد و کنشگران حل مسائل را با شناختی که از ظرفیت هر استان داریم، مشخص کنیم.

خسروپناه ادامه داد: گاهی برای حل یکی از مسائل، نیاز است قانون یا ماده واحده‌ای را در شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب شود. در این نظام شبکه‌ای، وظایف هر کدام از اعضا مشخص می‌شود، هم اکنون نیز این شبکه در دولت و آموزش و پرورش بسیار همراه است، تشکیل میز‌های تخصصی برای مسائل مرتبط با آموزش و پرورش نیز با حضور تشکل‌های مردمی از کل کشور در دبیرخانه شورا فعال شده و اعضا به صورت مجازی یا حضوری در این میز‌ها مشارکت دارند.

وی افزود: در برخی از مدارس نخبگانی کشور، تأکید بر مهاجرت نخبگانی است و با تعابیری اغواکننده، موضوع مهاجرت را مطرح می‌کنند.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: سرمایه عظیمی که در کشور در قالب دانش آموزان تربیت شده اند را تحویل کشور‌های دیگر می‌دهیم تا در بعضی مواقع، تئوری‌ها یا تولیداتی از آن حاصل شود، محصولات نظامی برای حمله به کشور‌های اسلامی باشد. در این زمینه باید گفت ما مقصریم و باید تدبیری در این زمینه داشته باشیم. این یک نمونه از مسئله شناسی در آموزش و پرورش است.

خسروپناه ابراز کرد: بعد از مسئله شناسی، سیاست‌گذاری و تدوین راهبرد مناسب و اینکه کدام کنشگران با چه ویژگی‌هایی باید این مسائل را حل کنند. گاهی مصوبه لازم است و زمانی نیز لازم است تعامل با وزیر آموزش و پرورش انجام شود یا روش دیگری که تا حل نهایی آن مسائل، همه مسائل بررسی و اجرا می‌شود.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به فعالیت‌های صورت‌گرفته برای معرفی شیعه در جهان گفت: برگزاری جلسات گفتگوی بین ادیان و تأثیرات آن در سطح جهان مسیحیت و حتی بوداییان و دیگر فرقه ها، نشانگر ظرفیت‌های عظیم تمدنی شیعی است که باید این معارف هر چه بیشتر به جهان معرفی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فرهنگستان ظرفیتی برای دغدغه انقلاب فرهنگی در مسیر تمدن نوین است
  • تقدیر شورای‌عالی انقلاب فرهنگی از سریال «رستگاری»
  • اساسنامه شورای عالی نوجوانان و جوانان تصویب شد
  • تصویب و تکمیل اساسنامه شورای عالی نوجوانان و جوانان
  • گزارش تصویری | تقدیر دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از سریال رستگاری
  • شورای عالی انقلاب فرهنگی جایگاه قانون‌گذاری ندارد!
  • خسروپناه: تعلیم و تربیت اولویت اصلی شورای عالی انقلاب فرهنگی است
  • حمایت دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی از طرح‌های فرهنگی
  • حمایت شورای عالی انقلاب فرهنگی از طرح‌های فرهنگی در کشور
  • سند هوش مصنوعی به زودی تصویب می شود