Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@15:03:20 GMT

۴۳۰۰ نفر در حوزه بهداشت گیلان پای کار مقابله با کرونا

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۸۷۹۶۹

۴۳۰۰ نفر در حوزه بهداشت گیلان پای کار مقابله با کرونا

به گزارش خبرنگار مهر، فردین مهرابیان شامگاه سه شنبه در گفتگوی ویژه خبری شبکه باران با اشاره به آغاز هفته سلامت، اظهار کرد: نخستین روز هفته سلامت با توجه به تلاش‌های انجام شده در مبارزه با کرونا به نام بهورزان، مراقبین سلامت، ماماها و خانواده بهداشت کشور نامگذاری شده است.

وی با بیان اینکه در حوزه بهداشت استان گیلان در مجموع ۴ هزار و ۳۰۰ نفر به صورت فعال در مبارزه با کرونا نقش داشتند، افزود: ۹۶۵ خانه بهداشت، ۱۹۶ مرکز خدمات جامع سلامت، ۱۵۶ پایگاه سلامت، مرکز مشاوره رفتاری و پایگاه‌های مرزی در این ایام مشغول به فعالیت بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱۳۰۰ واحد بهداشتی پای کار مقابله با کرونا

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در ادامه با اشاره به فعالیت هزار و ۳۰۰ واحد در بخش بهداشتی استان، گفت: اجرای طرح ملی غربالگری برای بیش از دو میلیون گیلانی با همکاری سپاه و بسیج، تأمین دارو، نمونه گیری و کمک به فرآیند درمان بیماران ویروس کرونا و همچنین ارائه آموزش بخشی از فعالیت‌های حوزه بهداشت گیلان در ایام شیوع ویروس کرونا بوده است.

وی با بیان اینکه در این مدت بیش از ۸ هزار مادر باردار تحت پوشش حوزه سلامت خانواده غربالگری قرار گرفته و بیش از ۳۵ هزار بار به این مادران آموزش داده شده است، تصریح کرد: در حوزه بهداشت محیط، اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی، گندزدایی، نظارت و بازرسی از واحدهای صنفی و سلامت فردی و روانی نیز اقدامات خوبی صورت گرفته است.

مهرابیان با اشاره به همکاری مردم و تلاش شبانه روزی کادر درمان و پرستاران طی دو ماه گذشته، بیان کرد: در این مدت متأسفانه تعدادی از همکاران حوزه بهداشت و درمان استان گیلان به واسطه خدمت به بیماران جان خود را از دست دادند.

وی با بیان اینکه برداشتن محدودیت‌ها به معنای کنترل یا مهار ویروس کرونا نیست بلکه شهروندان باید همچنان پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند، ادامه داد: افرادی که دارای علائم مشکوک به کرونا هستند باید به صورت جدی موارد بهداشتی را رعایت کرده و از تردد در معابر خودداری کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اینکه این دانشگاه به صورت مستمر شهرها و روستاهای استان را رصد و پایش می‌کند، افزود: یکی از نکات بسیار مهم در راستای اجرای گام دوم فاصله گذاری اجتماعی با توجه به آغاز فعالیت واحدهای صنفی و صنایع، دریافت کد سلامت بوده که مهلت آن تا پنج اردیبهشت ماه تمدید شده است.

وی به ثبت نام بیش از دو میلیون نفر در سطح کشور و بیش از ۹۰ هزار نفر در استان گیلان اشاره کرد و گفت: پیش بینی می‌شود با توجه به استقبال خوب اصناف و صنایع از این طرح طی روزهای آینده شاهد افزایش تعداد ثبت نام کنندگان باشیم. اصناف نگران ثبت نام در این سامانه نباشید زیرا هیچ گونه اطلاعات اقتصادی از آنها گرفته نخواهد شد.

مهرابیان تأکید کرد: در اجرای این طرح تنها رعایت پروتکل‌های بهداشتی، طرح فاصله گذاری هوشمند و ایجاد زمینه آغاز فعالیت‌های اقتصادی مدنظر قرار گرفته است.

تولید ۱۲۳ هزار ماسک در گیلان

وی با اشاره به کمبود اقلام بهداشتی در روزهای ابتدای شیوع ویروس کرونا، افزود: در حال حاضر پنج واحد به تولید ماسک با تولید ۱۲۳ هزار ماسک و بیش از ۱۶ واحد نیز به تولید مواد ضدعفونی کننده با تولید بیش از ۲۰ تن اقدام می‌کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ۳۵۰ داروخانه در گیلان نسبت به عرضه ماسک اقدام می‌کنند، گفت: در حال برخی از واحدهای تولیدی درخواست عرضه اقلام بهداشتی تولید شده خود در سایر استان‌ها هستند.

وی با اشاره به مشارکت مردم طی دو ماه گذشته در فرآیند مقابله با کرونا، تأکید کرد: اگر همکاری مردم استان گیلان در اوج شیوع این ویروس سبب شد بیماری در استان مدیریت شود البته همچنان نیازمند توجه مردم به هشدارها و رعایت موازین بهداشت فردی و عمومی هستیم.

مهرابیان به راه اندازی سامانه ۴۰۳۰ از سوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان اشاره و اظهار کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا پیش بینی می‌شد که مردم با مشکلاتی در زمینه بیماری و روش‌های پیشگیری، استرس و اضطراب مواجه شوند که با تماس با این سامانه و شماره گیری کد یک تا هفت می‌توانند از مشاوره ۵۱ نفر از مشاوران بهداشت و درمان بهره مند شوند.

وی ادامه داد: تاکنون مشاوران به بیش از ۱۴ هزار سوال شهروندان در موضوعات مختلف بهره مند شده اند.

کد خبر 4906600

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشكی گیلان ویروس کرونا هفته سلامت ویروس کرونا بوشهر شیراز شیوع کرونا ایلام ستاد مقابله با کرونا شهرکرد قزوین کمک به نیازمندان بارش باران ماه مبارك رمضان بیرجند استانداری قزوین جهش تولید دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان ویروس کرونا حوزه بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۸۷۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخلف بهداشتی بیش از ۳۰۰ واحد صنفی را در قزوین به تعطیلی کشاند

ایسنا/قزوین رئیس مرکز بهداشت شهیدبلندیان شهرستان قزوین از تعطیلی بیش از ۳۰۰ واحد صنفی متخلف در سال ۱۴۰۲ در این شهرستان خبر داد. 

علیرضا مهرعلیان ضمن اشاره به تعطیلی واحدهای صنفی متخلف در قزوین اظهار کرد: به منظور اجرای آیین نامه ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در سال ۱۴۰۲ با انجام بیش از ۴۴ هزار و ۱۳۳ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی توسط بازرسان بهداشت محیط شهرستان قزوین صورت گرفته است که تعدادی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به علت داشتن نواقص بحرانی و غیربحرانی، اقدام به صدور هفت هزار و ۱۲۴ مورد اخطار رفع نقص شد که بیشتر متصدیان نسبت به رفع نواقص آن اقدام کردند.

وی گفت: البته ۵۵۴ واحدصنفی هم توسط بازرسان بهداشت محیط شهرستان قزوین به علت عدم رفع نواقص بهداشتی ابلاغ شده توسط بازرسان اخطار تعطیلی ۴۸ ساعته صادر و تحویل متصدیان متخلف شد.

به گزارش ایسنا، رئیس مرکز بهداشت شهیدبلندیان شهرستان قزوین ادامه داد: از این تعداد اخطار تعطیلی ۳۸۱ واحد صنفی متخلف به علت عدم توجه به اخطارهای صادر شده، به‌طور موقت تعطیل شدند و این واحدها پس از پلمب، برای بررسی بیشتر به مراجع قضایی ارجاع شدند.

بنا بر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین،  مهرعلیان در پایان بیان کرد: واحدهای پلمب شده شامل کله پزی، فست‌فود، عطاری، قنادی، بستنی فروشی، رستوران، کبابی، آرایشگاه زنانه، ماست‌بندی، تهیه غذای بیرون بر، نانوایی، خواربار فروشی، قنادی، جگرکی، سفره‌خانه سُنّتی و لبنیاتی بودند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • تخلف بهداشتی بیش از ۳۰۰ واحد صنفی را در قزوین به تعطیلی کشاند
  • سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح ممکن است منجر به حمام خون شود
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان
  • امحای ۲ تن مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • ارائه بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفر خدمت رایگان در حوزه سلامت
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • سازمان بهداشت جهانی ۴۴۳ حمله به تاسیسات بهداشتی غزه را ثبت کرد
  • اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی