Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: از آن‌جا که روزنامه‌نگاران و خبرنگاران ضررهای بسیاری را متحمل شدند، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با پیگیری‌های خود با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در پی جبران بخشی از ضرر این قشر است که از جمله آن می‌توان به پیگیری پرداخت حق بیمه خبرنگاران و هنرمندان به مدت 3 ماه اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابراهیم شریفی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به تعطیلی تمامی برنامه‌های فرهنگی، هنری و سینمایی تحت نظارت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در ایام کرونا، اظهار کرد: با توجه به ضرورت ایجاد نشاط اجتماعی و شکوفایی استعدادها در دوره قرنطینه خانگی، این اداره اقدام به برگزاری جشنواره‌های فرهنگی و هنری به صورت مجازی کرده است.

وی افزود: «مسابقه نقاشی کودکان با موضوع کرونا»، «استندآپ کمدی با موضوع کرونا در فضای مجازی»، «نقش و قلم زندگی علیه کرونا»، «شعر و داستان با موضوع مقابله با کرونا»، «خوانش نمایشنامه در فضاهای مجازی مجاز» از جمله این برنامه‌هاست.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با اشاره به الگو بودن اصحاب فرهنگ و هنر برای بسیاری از جوانان جامعه، گفت: این اداره اقدام به ساخت کلیپ‌های تصویری بسیار کوتاه از مشاهیر استان کرده است که در این کلیپ‌ها هنرمندان فاخر توصیه به رعایت اصول بهداشتی و ادامه قرنطینه خانگی به عموم می‌دهند.

شریفی به نقش اصحاب رسانه به دلیل فعالیت گسترده در سطح جامعه اشاره و تصریح کرد: این قشر با تهیه کلیپ، موشن گرافی و ... با زبان طنز و یا هر زبانی که شرایط جامعه ایجاب می‌کند، بیشترین نقش را در آگاه‌سازی، آموزش عمومی و آرام‌سازی فضای ذهنی جامعه و ایجاد آرامش و امید با اطلاع‌رسانی‌های به موقع در کنار کادر درمان در خط مقدم مقابله با کرونا ایفا کرده‌اند که بسیار قابل ستایش است.

وی با بیان اینکه ستاد ملی کرونا اقداماتی را به منظور کاهش و قطع زنجیره کرونا از جمله ممنوعیت چاپ نسخه کاغذی نشریات تا پایان طرح فاصله‌گذاری اجتماعی انجام داده است، اضافه کرد: درست است که این موضوع واکنش‌های مختلفی را در فضای حقیقی و مجازی برانگیخت اما خواه ناخواه چاپ نشریات به دلیل امکان آلودگی کاغذ به ویروس کرونا می‌بایست متوقف می‌شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با اشاره به رعایت امر توقف چاپ نشریات در استان، بیان کرد: بسیاری از روزنامه‌های محلی نسخ خود را در فضای مجازی منتشر می‌کنند.

شریفی تاکید کرد: از آن‌جا که روزنامه‌نگاران و خبرنگاران ضررهای بسیاری را متحمل شدند، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با پیگیری‌های خود با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در پی جبران بخشی از ضرر این قشر است که از جمله  آن می‌توان به پیگیری پرداخت حق بیمه خبرنگاران و هنرمندان به مدت ۳ ماه اشاره کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی منطقه چهارمحال و بختیاری حق بيمه فرهنگ و ارشاد اسلامی استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۸۸۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردمی شدن روز شهرکرد موجب ماندگاری آن می‌شود

رئیس شورای اسلامی شهرکرد گفت: اگر به دنبال ماندگاری روز شهرکرد هستیم، باید برگزاری برنامه‌های این روز به سمت مردمی شدن برود که این موضوع هم‌بستگی بیشتری نیز ایجاد خواهد کرد.

مصطفی حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری با بیان اینکه همه کسانی که در شهرکرد زندگی می‌کنند، اعم از تمام قومیت‌ها سی‌ویکم اردیبهشت را گرامی می‌دارند، اظهار کرد: یکی از علل نام‌گذاری «روز شهرکرد» سالروز هجرت امامزادگان دو معصوم حلیمه و حکیمه خاتون به شهرکرد است و همچنین شهرکرد در فصل بهار آب‌وهوای متنوعی دارد و به‌ویژه در اردیبهشت که آب و هوای مطبوع آن مسافران بسیاری را راهی این شهر می‌کند و این نیز می‌تواند یکی از علل انتخاب این روز باشد.

وی با اشاره به اینکه شهر شهرکرد مرکز تعاملات کل استان چهارمحال و بختیاری است، گفت: هدف نکوداشت روز شهرکرد، شناختن شهرکرد و هم‌بستگی بین قومیت‌ها است، شهرکرد به «بام ایران» معروف است، این نام‌گذاری نه تنها به دلیل ارتفاع شهر، بلکه به علت دید بلند مردم این دیار است و هر کسی در شهرکرد زندگی می‌کند، فارغ از قومیت و گویش و سلیقه‌های اجتماعی، شهروند شهرکرد محسوب می‌شود و باید این روز را روز شهر خود بداند.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد تاکید کرد: ایجاد هم‌بستگی میان اقوام و توسعه‌شهری از اهداف نام‌گذاری یک روز به نام «شهرکرد» است و معرفی این شهر به‌عنوان مرکز استان، نیازمند همدلی و همکاری است.

حیدری اضافه کرد: رونق شهرکرد موجب تحول در همه استان خواهد شد، شهرکرد ویترین زیبا و کاملی از همه استان است و نماد و نمودی از فرهنگ، آداب و رسوم، سنن چهارمحال‌وبختیاری در آن خلاصه شده و در حقیقت عصاره چهارمحال‌وبختیاری است.

وی خاطرنشان کرد: اگر به دنبال ماندگاری روز شهرکرد هستیم، باید برگزاری برنامه‌های این روز به سمت مردمی شدن برود که این موضوع هم‌بستگی بیشتری نیز ایجاد خواهد کرد.

کد خبر 751348

دیگر خبرها

  • بیمه هنرمندان صنایع دستی ابلاغ شد
  • نشست خبری جشنواره سرود فجر
  • مردمی شدن روز شهرکرد موجب ماندگاری آن می‌شود
  • صنعت چاپ در آینده نیازمند تغییر ریل است
  • انعکاس جهانی پاویون جمهوری اسلامی ایران در دوسالانه ونیز قابل اعتنا بود
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از روند آماده‌سازی نمایشگاه کتاب تهران مطرح کرد؛باید فضای تبلیغی و محیطی تهران در قُرُق نمایشگاه بین‌المللی
  • فیلم|مشاهده و ثبت پلنگ برای دومین بار در منطقه سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری
  • میدان عرضه دام در چهارمحال‌وبختیاری احداث می‌شود
  • وزیر فرهنگ درگذشت یکی از بزرگان موسیقی کشور را تسلیت گفت
  • سینه‌ این هنرمند لبریز از اشعار و عرفان بود