Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-28@00:18:41 GMT

ترامپ همچنان نگران انتخابات است!

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۹۰۵۶۶

ترامپ همچنان نگران انتخابات است!

اقتصاد جهانی نفت ظاهراً کرونا گرفته و دچار رکود شدید شده است. ایالات متحده به عنوان بزرگ‌ترین مصرف‌کننده این کالا که امروز با تولید نزدیک به ۱۳ میلیون بشکه نفت در روز به بزرگ‌ترین تولیدکننده آن نیز تبدیل شده، بازار این حوزه را به وضعیت نابسامانی تبدیل و ناقوس ورشکستگی اوپک را به صدا درآورده؛ هر چند با تلاش برخی کشورها و ادامه رایزنی، این نهاد در ‌آی سی یوی سیاست بین‌الملل نگه داشته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی مطهرنیا، تحلیلگر مسائل آمریکا

اقتصاد جهانی نفت ظاهراً کرونا گرفته و دچار رکود شدید شده است. ایالات متحده به عنوان بزرگ‌ترین مصرف‌کننده این کالا که امروز با تولید نزدیک به ۱۳ میلیون بشکه نفت در روز به بزرگ‌ترین تولیدکننده آن نیز تبدیل شده، بازار این حوزه را به وضعیت نابسامانی تبدیل و ناقوس ورشکستگی اوپک را به صدا درآورده؛ هر چند با تلاش برخی کشورها و ادامه رایزنی، این نهاد در ‌آی سی یوی سیاست بین‌الملل نگه داشته شده است.

اکنون دیگر به نظر می‌رسد نفت کالایی راهبردی نیست. حال کشورهای نفتی و تک‌محصولی به‌شدت زیر فشار قرار دارند و تنها راه آن است که صادرکنندگان با کنترل و مدیریت بهتر این بازار بر کشورهای مصرف‌کننده فشار آورند. اکنون ایالات متحده با بحران انبارداری در حوزه نفت روبه‌رو است به‌طوری که فروش مجانی این محصول برای این کشور از ذخیره‌سازی آن بصرفه‌تر است. ترامپ به عنوان رئیس دولت فدرال خواهان کاهش تولید نفت است. اگر این کاهش صورت گیرد به‌تبع می‌تواند در تعادل بازار مؤثر باشد؛ اما این کار در وضعیت بحرانی کنونی که برخی تولیدکنندگان به لحاظ تأمین بودجه داخلی به نفت وابسته هستند و از سوی دیگر رقابتی که میان آن‌ها برای گرفتن بازار مصرف وجود دارد، با تردید مواجه است.

تنها راه در شرایط موجود کاهش سریع تولید نفت آمریکاست. این اقدام در کوتاه مدت به اقتصاد آمریکا زیان می‌رساند و موجب ایجاد موج بیکاری گسترده در خانواده‌های شاغل در این حوزه خواهد شد، چیزی که برای ترامپ سم است. در نهایت ترامپ بیش از آنکه نگران کاهش قیمت نفت باشد نگران افزایش بیکاری و در نتیجه افزایش نارضایتی اجتماعی آن هم در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ است. البته ترامپ نشان داده ماهیگیر خوبی است و از تمام وقایع برای رأی آوردن خود در ماراتن آینده سوءاستفاده می‌کند؛ موضوعی که در مدیریت بازار نفت سخت و نفسگیر به نظر می‌رسد.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: دونالد ترامپ انتخابات بزرگ ترین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۹۰۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟

اگرچه ایالات متحده کمک‌های تازه‌ای را برای اوکراین تصویب و بریتانیا اخیرا از بزرگترین کمک نظامی‌اش به کی‌یف رونمایی کرد، اما زمان خواهد برد تا اوکراین قدرتش را به واسطه این کمک‌های جدید احیا کند و البته در عین حال کمبود نیروهای اوکراینی نقطه ضعف دیگری برای این کشور در مقابل جنگ با روسیه تلقی می‌شود.

به گزارش ایسنا، به محض آنکه «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا لایحه کمک به اوکراین را امضا کرد، ارتش ایالات متحده شروع به ارسال تجهیزات مورد نیاز به خط مقدم کرد. با این حال، بعید است اوکراین بتواند پیشرفت چشمگیری را در مقابل برتری‌های روسیه کسب کند.

روزنامه فایننشال تایمز در گزارشی می‌نویسد: «رای مثبت کنگره جهت ارسال کمک به اوکراین موجب افزایش روحیه برای کی‌یف شده است اما کمبود نیرو دغدغه‌ای بزرگ و حیاتی برای این کشور قلمداد می‌شود. از طرفی شاید کمک‌های آمریکا انگیزه‌ای برای کشورهای اروپایی ایجاد کند تا کمک‌های خود را به اوکراین افزایش دهند؛ همانگونه که نخست‌وزیر بریتانیا در جریان سفرش به ورشو از یک بسته کمکی نظامی ۵۰۰ میلیون پوندی رونمایی کرد.»

این روزنامه انگلیسی در ادامه می‌نویسد: «اوکراین ابتدا امیدوار بود که کمک‌های واشنگتن در ابتدای سال جاری میلادی به دستش برسد اما ظاهرا انتظار می‌رود سال ۲۰۲۴ همچنان برای اوکراین به معنای حفظ خطوط باشد تا بازپس‌گیری قلمروهایش. هفته گذشته لایحه کمک‌ آمریکا به اوکراین تصویب شد و زمان خواهد برد تا اوکراین وضعیت دشوار خود را که از ماه‌های اول ۲۰۲۴ گریبان‌گیر آن شده، بهبود ببخشد. هم‌چنین یگان‌های جدید باید آموزش ببینند و زمان می‌برد تا اوکراین کاملا از کمک‌های آمریکا بهره‌مند شود.»

فایننشال تایمز با اشاره به انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ ایالات متحده می‌نویسد: «کی‌یف شاید برای به رخ کشیدن دستاوردهای نظامی پیش از انتخابات نوامبر ایالات متحده و توجیه این کمک‌ها، تحت فشار قرار بگیرد و آمریکا (دولت جو بایدن) از او دستاوردهای نظامی بخواهد. اما اوکراین همچنان به جذب منابع نیاز دارد و در عین حال با توجه به انتخابات آتی آمریکا و حضور چهره‌ای جمهوری‌خواه نظیر دونالد ترامپ، آینده روند این کمک‌ها به اوکراین مشخص نیست.»

این روزنامه هم‌چنین تاکید می‌کند: «در حال حاضر بهترین راه اوکراین برای تداوم مبارزه با روسیه، ادامه دادن انواع حملاتی است که اخیرا در حال افزایش هستند. طی این حملات از پهپادهای دوربرد علیه پالایشگاه‌های نفت و سایر اهداف با ارزش استراتژیک در روسیه استفاده شده است اما اوکراین نمی‌تواند از موشک‌های دوربرد اتکمز یا موشک‌های کروز سایه طوفان که سوناک در ورشو این هفته وعده داد، برای حمله به اهدافی در روسیه استفاده کند.»

دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین طی نشست سران گروه ۲۰ در اوساکا ژاپن - ژوئن ۲۰۱۹

فایننشال تایمز در پایان با اشاره به قدرت روسیه می‌نویسد: «در حالیکه هیچ راه آسانی برای به زانو درآوردن روسیه وجود ندارد، اما شاید در این مسیر نقاط آسیب‌پذیر این کشور فاش شود. از لحاظ انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا هم حتی اگر ترامپ پیروز شود، ضمانتی برای خرسندی پوتین ارائه نمی‌دهد زیرا ترامپ احتمالا بخواهد برنامه صلح خودش را در پیش بگیرد.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • ممنوعیت ورود چای سنواتی به بازار مصرف/ کارخانجات چای به موقع بازگشایی شود
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد
  • جنگ جهانی نفت؛ بایدن در تنگنای تحریم‌ها، قیمت‌ها و انتخابات
  • کاهش غیر منتظره نرخ تورم در حوزه پولی یورو /انتظارات بازار و بانک مرکزی اروپا
  • سازمان ملل: نگران چرخه خطرناک و در حال افزایش خشونت در خاورمیانه هستیم
  • سازمان ملل: نگران چرخه خطرناک و در حال افزایش خشونت در خاورمیانه  هستیم