Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-26@10:05:45 GMT

بیشترین افراد آسیب دیده بر اثر کرونا چه کسانی هستند؟

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۹۱۹۸۶

تعداد مبتلایان به بیماری کرونا در آمریکا چندین برابر دیگر کشورهای جهان است که باعث شده این کشور در رده نخست کشورهای جهان قرار بگیرد.

فراگیری این ویروس در آمریکا باعث ابتلای قابل توجهی از شهروندان این کشور شده است اما در این بین یک نوع نابرابری نژادی وجود دارد و تعداد مبتلایان آمریکایی-‌آفریقاییتبارها بسیار بیشتر از دیگر گروه‌های نژادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشاهدات و آمارهای اولیه در آمریکا نشان می‌دهد که افراد فقیر و جوامع با وضعیت نامناسب اقتصادی-اجتماعی با درصد بیشتری توسط این ویروس به کام مرگ فرستاده می‌شوند.

پایگاه خبری "ایندیپندنت" نوشت، در "شیکاگو" در ایالت "ایلینویز" آمریکا، تعداد سیاهان (آفریقایی-آمریکایی) بیشتر از ۷۰ درصد جان‌ باختگان به کرونا را به خود اختصاص می‌دهند؛ شهردار این شهر گفته است که این شوکه‌کننده است، اما با توجه به «نابرابری در سیستم‌ بهداشتی که سال‌ها از آن سخن گفته‌ایم، چندان تعجب‌آور نیست.»

شهردار شیکاگو همچنین گفته است: «به عنوان یک زن سیاه‌پوست، کنار آمدن با این که آفریقایی-آمریکایی‌ها در شهرم ۷ برابر نسبت به دیگران جان ‌خود را از دست می‌دهند، موضوع سختی است که بتوان با آن کنار آمد.»

در "لوییزیانا"، ایالت جنوبی آمریکا نیز وضعیت به همین شکل است؛ در این ایالت در حالی ۷۰ درصد جان‌باختگان ویروس کرونا از جامعه سیاه‌پوستان این منطقه هستند که از نظر درصد جمعیتی در این ایالت آنها تنها ۳۲ درصد را به خود اختصاص می‌دهند.

در ایالت "میشیگان" که آفریقایی-آمریکایی حدود ۱۴.۱ درصد کل جمعیت را به خود اختصاص می‌دهند، طبق آمارهای اولیه، ۴۰ مرگ گزارش شده در این ایالت بر اثر ویروس کرونا به این جامعه اختصاص دارد؛ در منطقه "ان‌آربر" این ایالت، ۴۸ درصد کسانی که برای ابتلا به ویروس کرونا بستری شده‌اند، سیاه‌پوست هستند؛ این درحالی است که در این ناحیه تنها ۱۱ درصد جمعیت آن به این گروه جمعیتی اختصاص دارد.

برای مثال، در ناحیه "مکلنبرگ" در ایالت "کارولینای شمالی" جامعه آفریقایی-آمریکایی ۳۲.۹ درصد جمعیت را به خود اختصاص می‌دهد، اما  ۴۳.۹ درصد افرادی که نتیجه آزمایش آنها مثبت گزارش شده است، از این جامعه هستند.

در شهر "میلواکی‌" آمریکا، سیاهان ۲۶ درصد کل جمعیت شهر هستند، اما نزدیک به نیمی از کسانی که ویروس کرونا دارند و حدود ۸۱ درصد مرگ ناشی از ابتلا به این ویروس، در میان این گروه جمعیتی گزارش شده است.

تاکنون برخی از ایالت‌ها بوده‌اند که جمعیت مبتلایان سفیدپوستان کمی بیشتر از سیاهان است، اما قابل توجه نیست.

بحث‌های زیادی در رسانه‌های آمریکایی در این‌باره شکل گرفته است؛  چرا که نابرابری موجود، ناشی از سیاست‌گذاری‌های چندین ساله‌ای است که هم‌اکنون در بحران ویروس همه‌گیر جهانی، خود را به مخرب‌ترین و مرگبارترین شکل نشان می‌دهد.

سیاست‌های مربوط به مسکن و تمرکز افراد با درآمد کم در برخی مناطق، دسترسی محدود آنان به سیستم‌ بهداشتی و بیمه از مواردی است که باعث می‌شود این نابرابری چشمگیرتر شود.

* تسنیم

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: خود اختصاص آفریقایی آمریکایی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۹۱۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از سی ان ان، این هشداری است که توسط دانشمند ارشد سازمان جهانی بهداشت، دکتر «جرمی فارار» صادر شد.

فارار گفت: «ما باید مراقب باشیم که اگر مورد H۵N۱ به انسان با سرایت انسان به انسان را مشاهده کردیم فوراً با دسترسی به واکسن‌ها، درمان‌ها و تشخیص‌ها پاسخ دهیم.»

در موارد نادر، H۵N۱ می‌تواند انسانی را آلوده کند که به طور مداوم در تماس نزدیک با حیوانات آلوده بوده است، همانطور که در اوایل این ماه در یک گاودار تگزاسی اتفاق افتاد، اما تاکنون انتقال انسان به انسان به ندرت مشاهده شده است.

با این حال، این ویروس عمدتاً در پستاندارانی ظاهر می‌شود که نسبت به پرندگان بسیار نزدیک به انسان هستند.

فارار گفت: «البته نگرانی بزرگ این است که این ویروس اکنون تکامل یافته و توانایی آلوده کردن انسان‌ها را داراست.»

به گفته سازمان جهانی بهداشت، تعداد تلفات ممکن است فاجعه بار باشد: از سال ۲۰۰۳، تنها ۸۸۹ مورد ابتلاء به آنفلوانزا مرغی انسانی در سراسر جهان شناخته شده است، اما در ۴۶۳ (۵۲٪) از این موارد، فرد مبتلا فوت کرده است.

ویروس دخیل در یک مورد انسانی گزارش شده در این ماه در تگزاس توسط مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده مورد مطالعه قرار گرفته است و گفته شده که به نظر می‌رسد نسبت به داروهای ضد ویروسی موجود آسیب پذیر است.

شیوع فعلی H۵N۱ در میان گله‌های گاو ایالات متحده در هشت ایالت تگزاس، نیومکزیکو، کانزاس، داکوتای جنوبی، آیداهو، میشیگان، اوهایو و کارولینای شمالی گزارش شده است.

کد خبر 6086946

دیگر خبرها

  • درانی: پاکستان بیشتر از هند از ناحیه افغانستان آسیب دیده است
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان به راه‌های عشایری خسارت دیده از سیل در کهگیلویه و بویراحمد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • بروز کمترین آسیب باران در بافت تاریخی یزد با همکاری جامعه محلی
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • بانوان پلیس؛ مامن زنان آسیب دیده/ کسب ۴۰ مدال ورزشی
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • افراد جویای کار به سامانه ملی رصد اشتغال مراجعه کنند