Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-28@20:05:18 GMT

شایعات کرونایی، ویروسی خطرناک‌تر از کرونا

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۹۲۹۰۹

شایعات کرونایی، ویروسی خطرناک‌تر از کرونا

تصورات بسیار نادرستی درباره کرونا وجود دارد که سازمان جهانی بهداشت آن‌ها را کاملا نادرست و غلط می‌داند. با شیوع ویروس کرونا تعداد اخبار نادرست و شایعه‌پراکنی‌ها از طریق منابع نامعتبر افزایش پیدا کرد به گونه‌ای که بسیاری از افراد بلافاصله بعد از خواندن آن‌ها در دوراهی بین انجام دادن یا ندادن قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز؛ وقتی مشکلی پیش می‌آید و در مواقع بحرانی شایعات بیشتر از خود آن مشکل مردم را اذیت می‌کند و در بسیاری از پیروزی‌ها نیز این شایعات هستند که کام مردم را تلخ می‌کند، کرونا نیز از این قاعده مستثنی نیست، زمانی که کرونا وارد ایران شد این موضوع که این بیماری خیلی قبل‌تر در ایران بوده و به دلیل برگزاری انتخابات دیرتر اعلام کردند تا مردم را پای صندوق‌های رای بکشند در بین مردم شایع شد، امااین موضوع که کرونا چگونه وارد ایران شد و منشاء ان کجا بوده هم شایعه دیگری نیز با شایعاتی همراه بوده و اینکه قم مرکز شیوع بوده یا نه حواشی بسیاری را به همراه داشت.
 
آمار و ارقام مبتلایان، کشته‌شدگان و وجود اجساد بسیاری در سردخانه‌ها، نحوه خاکسپاری متوفیان، تناقض در آمار رسمی و محلی اعلام شده و همه‌گیری کرونا نیز مواردی بودند که از حواشی در امان نبوده و شایعات بسیاری پیرامون آن‌ها ساخته شد و کار این یک کلاغ چهل کلاغ‌ها تا آنجایی پیش رفت که در بین مردم شایع شد که در آینده‌ای نزدیک ایران دچار قحطی خواهد شد و مردم را با این بهانه به فروشگاه‌ها کشاندند، نبود لوازم بهداشتی را بهانه کردند و ترس از نبود این تجهیزات را در بین مردم تقویت کرده و باعث ایجاد اضطراب و نگرانی شدند.

و این بازار همچنان داغ است و سبب می‌شود مردم بیش از آنکه درمورد اصل موضوع تمرکز کنند درگیر فرعیات شده و نتوانند آنگونه که باید و شاید در بحران‌ها تصمیم‌گیری کنند، اما این شایعات از کجا آب می‌خورد و با چه هدفی منتشر می‌شود؟

شایعه در خصوص منشاء گسترش ویروس توسط ایران در خاورمیانه  و همچنین شایعه در خصوص ماهیت ویروس که باید بدانیم این ویروس نسل 19 ویروس کرونایی باشد و حتی نحوه انتقال کرونا از طریق هوا، گوشت قرمز، مرگ افراد میانسال توسط کرونا، شایعات در خصوص رها شدن بیماران کرونایی در خیابان ها و معابر و صحنه سازی های متعدد  از دیگر شایعاتی بوده که این روزها در شبکه های اجتماعی با آن مواجه می شویم.

برخی ها نیز با دادن راهکارهای اشتباه از جمله خوردن الکل و شستشوی بدن  با الکل ، شایعات درمان های خانگی و دستور العمل های خود ساخته ، استفاده از لامپ فرابنفش  با جان مردم بازی می کنند .

شایعات در خصوص سفیران سلامت و پزشکان بدون مرز و تعداد و حمایت های آنان ، شایعات در خصوص میزان درصد انتقال ویروس کرونا در مساجد و محل های زیارتی و مذهبی، مساجد ، شایعه در خصوص از بین بردن کرونا توسط گرما، سرما، آتش و مواد شوینده ترکیبی .

برخی ها نیز می گویند ماسک ها و لوازم بهداشتی غیر استاندار از چین وارد ایران شده است و.... همه این موارد شایعه ای بیش نیستند که متاسفانه این روزها در فضای مجازی و بدون هیچ گونه منبع موثقی ذکر شده است و عده ای نیز به این شایعات دامن زده و آن را پخش می کنند  و عده ای دیگرنیز آن را بارور دارند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۹۲۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیگی نماینده مجلس : پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود / تا زمانی که شایعات وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت

نماینده تبریز در مجلس گفت: در جامعه این‌گونه بحث می‌شود که چون آقای صدیقی بخشی از قوه قضائیه است در مورد ایشان دست به عصا راه می‌روند، حال موضوع نیت آقای صدیقی باید در یک محکمه قانونی مورد رسیدگی قرار بگیرد و برای مردم توضیح داده شود موضوع چه بوده است.    احمد علیرضابیگی، نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی، درباره اینکه در ماجرای مطرح شده پیرامون یکی از ائمه جمعه چرا نمایندگان مجلس و یا دستگاه قضا ورود پیدا نکردند، گفت: خود آقای صدیقی با عذرخواهی که انجام دادند پذیرفتند خطایی صورت پذیرفته است که البته اگر با نگاه حقوقی به موضوع نگاه کنیم جرمی واقع شده است که عناصر سه گانه تشکیل دهنده جرم باید مورد بررسی قرار گیرد.   این نماینده مجلس در گفتگو با ایلنا ادامه داد: در بررسی یک فعلی که صورت گرفته که الان شائبه مجرمانه بودن آن وجود دارد عنصر قانونی که دخل و تصرف در اموال عمومی است که موجود است، در مورد عنصر مادی که فعل صورت گرفته است یعنی انتقال مال انجام شده است، تنها موضوعی که باید مورد بررسی قرار گیرد عنصر معنوی یا همان نیت است که آیا نیت مجرمانه وجود داشته است یا خیر که این هم توسط مرجع صالحه قضایی باید رسیدگی شود.   وی خاطرنشان کرد: در جامعه این‌گونه بحث می‌شود که چون آقای صدیقی بخشی از قوه قضائیه است در مورد ایشان دست به عصا راه می‌روند، حال موضوع نیت آقای صدیقی باید در یک محکمه قانونی مورد رسیدگی قرار بگیرد و برای مردم توضیح داده شود موضوع چه بوده است.   علیرضابیگی تاکید کرد: تنها هم این نیست موضوعات دیگری که مطرح است موضوع تزلزل اعتماد مردم را نسبت به مسئولین و به طور خاص نهاد نماز جمعه و ستاد امربه معروف و نهی از منکر فراهم کرده است که حتما در دفاع از جایگاه این نهادها باید رسیدگی دقیق صورت گیرد و به مردم پاسخ داده شود و تا زمانی که نسبت به ایشان این شایعات مترتب است نباید اصرار به تثبیت ایشان باشد و نباید اصرار بر این باشد که افراد از جایگاه‌های قانونی که دارند برای اثبات خودشان استفاده کنند.   وی ادامه داد: متاسفانه این حرکت‌ها، رفتارها و اقدامات انجام می‌گیرد و این‌ها به اعتماد مردم به طور خاص به نهاد دین (حال قوه قضائیه یک طرف) لطمات وارد می‌کند. ما به اندازه کافی تزلزل اعتماد را در جامعه داریم که این هم مزید بر علت می‌شود. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ۱۲ سوال جدی درباره پرونده کاظم صدیقی ون‌ها و زن‌ها ؛ گشت ارشاد مدیران و صدیقی/ تقصیر آقای رئیسی نیست! نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • کنایه مجری صداوسیما به شایعه ضد انقلاب در خصوص بیماری بازیگر زن معروف + تصویر
  • پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود | تا شایعات هست نباید اصرار بر حضور در نماز جمعه داشت
  • بیگی نماینده مجلس : پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود / تا زمانی که شایعات وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • نماینده ویژه رئیس‌ جمهور : نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم
  • نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم
  • کاظمی قمی: نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود