Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذبایجان غربی گفت:از بابت تامین کالا‌های اساسی و استراتژیک هیچ مشکلی در استان وجود ندارد.

به گزارش برنا آذربایجان غربی ، شهدی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذبایجان غربی در جلسه کارگروه تنظیم بازار استان، با اشاره به فرارسیدن ماه مبارک رمضان، از آمادگی استان برای تامین مایحتاج مردم در این ماه خبر داد و گفت: خوشبختانه از بابت تامین کالا‌های اساسی و استراتژیک هیچ مشکلی در استان وجود ندارد و مدیران مربوطه گزارش‌های لازم را در این خصوص از طریق رسانه‌ها به مردم اعلام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با تاکید بر افزایش گشت‌های بازرسی برای کنترل قیمت‌ها در بازار، گفت: متاسفانه برخی از سودجویان از شرایط فعلی استفاده کرده و قیمت برخی از کالا‌ها و خدمات خود را افزایش داده اند که لازم است دستگاه‌های نظارتی و بازرسی برخورد لازم را با این افراد داشته باشند.

شهدی تامین کالا‌های سلامت محور از جمله ماسک را از جمله دغدغه‌های استان عنوان کرد و گفت: متاسفانه با توجه به تولید نیمه صنعتی ماسک در استان و تولید حدود ۲۰ هزار عدد ماسک بصورت روانه هنوز نتوانسته ایم مایحتاج استان در این زمینه را تامین کنیم و در حال رایزی برای واردات ماسک از سایر استان‌های کشور هستم.

 در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وجود منابع مازاد بانکی حدود ۶ هزار میلیارد تومان در بانک‌های استان، گفت: از مدیران بانک‌های استان می‌خواهیم این منابع مازاد را با رعایت شرایط و مقررات بانکی به متقاضیان تسهیلات در استان و بویژه تولید کنندگان پرداخت نمایند تا شاهد رونق اقتصادی بیشتردر استان باشیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذبایجان غربی ضمن قدردانی از اصحاب رسانه در آگاه سازی و اطلاع رسانی به مردم در جلوگیری از شیوه بیماری کرونا، اظهار داشت: متاسفانه در شرایط کنونی این افزاد نیز از نظر کاری دچار آسیب شده اند که پرداخت تسهیلات بانکی و کمک معیشتی به فعالان حوزه رسانه در برنامه‌های استان قرار دارد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کالاهای اساسی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی تامین کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۹۳۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت

امتداد - از اول فروردین ماه تا هفتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، 4 میلیارد و 216 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ ۲۸۵۰۰ تومان یک میلیارد و ۲۶ میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ ۴۱ هزار تومان مبلغ ۲ میلیارد و ۳۸۳  میلیون دلار و برای خدمات ۱۱۷ میلیون و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی ۶۸۹ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

 
طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۹۳۰ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۹۶  میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و ۲۶ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.
 
معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل ۴۶۲ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۲۳ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۶۷ میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۳۸ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۱۹۴ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۱۹۷، ۲۹، ۱۷۴، ۱۰۳ و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هفتم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۱۹۹ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۸۳ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

طرزعلی در پایان افزود: تاکنون بیست مرحله حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران انجام شده است و در مجموع ۲۷۱۶ کیلوگرم طلا عرضه و فروخته شده است. 
   

 


 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • رشد غیرمتعارف تامین ارز برای واردات مرغ و گوشت
  • رشد غیرمتعارف تامین ارز برای واردات گروه کالایی گوشت مرغ و گوشت قرمز
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمدگمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی از دو واحد تولیدی در ارومیه
  • ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • زمین و تسهیلات از دولت ساخت با مردم/ به جز چند کلانشهر دولت مشکلی برای تامین زمین ندارد
  • تولید اقلام استراتژیک امدادی مورد نیاز در حوادث توسط هلال احمر
  • مسدود شدن مسیر‌های انحراف در تسهیلات تولید با برات الکترونیکی
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت