Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، عبداله تقی‌پور در جلسه کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک با اشاره به مشکلاتی که ویروس‌کرونا در کشور ایجاد کرده‌ است، گفت: امروز که این ویروس در سراسر دنیا شیوع پیدا کرده مردم کشورهای غربی‌ را به سمت دعا و راز و نیاز با خدا سوق‌ داده اما متاسفانه در کشورمان شاهد دین ستیزی‌ توسط برخی افراد بی‌دین هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تغییر مدیریت شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز، گفت: امیدواریم شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز با تغییرات به وجود آمده به سمت پرداخت کامل الکترونیک و به‌روزرسانی سیستم حمل و نقل حرکت کند.

وی با اشاره به گسترش پاره خط‌ ها (خطوط اتوبوسرانی داخلی در شهرک‌ ها و محلات) در سیستم حمل و نقل عمومی تبریز گفت: این سیستم موجب ارتقا بهره وری سیستم‌ حمل و نقل عمومی شده و توجهات را به سمت استفاده از حمل ونقل عمومی سوق دهد.

تقی‌پور با اشاره به این‌که رنگ‌آمیزی اتوبوس‌های تبریز باید به سمت رنگ آمیزی‌ یک‌دست سوق داده شود، گفت: امیدواریم‌ در مدت زمان مشخص نسبت به یکسان‌سازی رنگ‌اتوبوس‌ها اقدام شود.

وی با اشاره به تخصیص اعتبار ۵۰۰ میلیارد تومان برای خرید اتوبوس‌های جدید در سال ۹۹، افزود: امیدواریم‌ مدیران شهرداری از این تصمیم شورا استفاده کنند، نه اینکه همانند سال‌های قبل از این مجوز بهره‌ کافی را نبرند.

وی با بیان این‌که شرکت واحد اتوبوسرانی باید به سمت استفاده از تکنولوژی‌های‌ نوین حرکت کند، گفت: امروز صرفه‌ جویی در زمان اولویت مردم است، مردم نیاز دارند تا زمان حضور اتوبوس‌ها در ایستگاه مشخص شود، این اقدام موجب علاقه‌مندی مردم به استفاده از اتوبوس‌های شرکت واحد خواهد شد.

تقی پور بیان کرد: شهرداری هرچه‌ سریع‌تر برنامه‌های خود در زمینه ایجاد پاره ‌خط‌ها در شهرک‌ها و محلات بزرگ تبریز اقدام کند تا تحولی اساسی در استفاده از سیستم حمل ونقل عمومی در محلات به وجود آید.

محرم محمدزاده، نائب رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر تبریز نیز در این جلسه با اشاره به اینکه عملکرد حمل و نقل اتوبوسرانی تبریز آنگونه که انتظار می‌رود، قابل قبول نیست، گفت: عمر ناوگان اتوبوسرانی تبریز بالا است و در برخی زمینه‌ها زیان‌ ده‌ شده که امیدواریم‌ مدیریت جدید با استفاده از منابعی که شورای شهر در اختیار شهرداری قرار داده نسبت به تجهیز و نوسازی‌ ناوگان اقدام کند.

وی با اشاره به لزوم ‌توجه به معیشت رانندگان اتوبوس‌های بخش خصوصی که در جریان کرونا بیکار شده‌اند، گفت: باید نسبت به معیشت این عزیزان دغدغه‌ داشته باشیم.

وی افزود: در صحبت‌هایی که با شهردار تبریز داشتیم مقرر شد بسته‌های کمک معیشتی ۵۰۰ هزار تومانی در اختیار رانندگان و کمک رانندگان بخش خصوصی فعال در شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز قرار گیرد. در تلاش هستیم‌ تا کمک‌ هزینه نقدی نیز در کنار بسته کمک‌ معیشتی در اختیار این عزیزان قرار گیرد.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوس‌رانی‌ تبریز نیز در این جلسه به بررسی اهداف و عملکرد شرکت واحد اتوبوسرانی در سال ۹۹، گفت: ۴۵۱ نفر نیروی‌ انسانی و ۷۷۱ اتوبوس‌ در شرکت واحد اتوبوسرانی‌ تبریز در ۷۲ خطوط فعال هستند.

ایمان غنی‌زاده گفت: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده و درخواست دولت، قرارداد خرید ۵۰۰ دستگاه اتوبوس جدید تهیه و ارسال شده و امیدوارم دولت به تهدادت خود اقدام کند تا شاهد خرید و ورود اتوبوس‌های جدید به ناوگان اتوبوس رانی تبریز باشیم.

وی ادامه داد: همچنین بازسازی ۱۰۰ دستگاه اتوبوس فرسوده نهایی شده است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اتوبوس ترافیک حمل و نقل شورای اسلامی شهر شورای شهر شرکت واحد اتوبوسرانی اتوبوسرانی تبریز شرکت واحد اتوبوس نقل عمومی اتوبوس ها حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۹۶۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار آسفالت‌ریزی شهرداری تبریز

معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز از پیش‌بینی توزیع ۵۰۰ هزار تن آسفالت اساسی و لکه‌گیری در معابر اصلی و محلات شهر با یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی و به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، سامان احمدزاده ظهر امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ با بیان این مطلب اظهار کرد: بر اساس افکارسنجی صورت گرفته، سال گذشته شهروندان تبریزی رضایتمندی بیشتری از عملکرد شهرداری تبریز در حوزه آسفالت و به نسبت سال‌های گذشته داشته و در همان نظرسنجی یکی ازمطالبه‌های اصلی شهروندان در سال ۱۴۰۳ آسفالت عنوان شده بود.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی شهرداری تبریز برای تحقق مطالبات مردمی افزود: مدیریت شهری تبریز نیز در سال جاری و در راستای احترام به مطالبات شهروندان هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان در حوزه آسفالت هزینه می‌کند که ۶۰۰ میلیارد تومان در قالب آسفالت اساسی معابر اصلی و ۶۰۰ میلیارد تومان لکه‌گیری اساسی در قالب خدمات محله‌ای هزینه می‌شود.

احمدزاده با اشاره به توزیع ۳۲۲ هزار تن آسفالت در سال گذشته خاطرنشان کرد: سال گذشته ۵۰۰ میلیارد تومان برای آسفالت‌ریزی اساسی معابر و محلات تبریز هزینه شده است که امسال با توجه به نیازسنجی صورت گرفته رشد قابل توجهی دارد.

وی اضافه کرد: معاونت فنی و عمرانی شهرداری تبریز در راستای ارتقای کیفیت و طول عمر آسفالت معابر، نظارت مستمری در مراحل مختلف تولید، انتقال و توزیع آسفالت دارد.

احمدزاده با اشاره به اولویت‌بندی توزیع آسفالت در معابر و محلات شهر تأکید کرد: معابر اصلی شهر و محلاتی که نیاز به آسفالت‌ریزی و یا لکه‌گیری دارند، توسط مناطق دهگانه و معاونت فنی و عمرانی شهرداری تبریز احصا شده و بر اساس اولویت و نیاز مناطق آسفالت‌ریزی می‌شوند.

به گفته معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز، در فروردین ماه سل جاری و علی‌رغم شرایط جوی نامساعد، ۱۴ هزار تن آسفالت اساسی و لکه‌گیری در سطح شهر انجام شده است که پیش‌بینی می‌شود از اردیبهشت ماه و تا پایان سال، ماهانه جهش داشته باشد.

کد خبر 747901

دیگر خبرها

  • اختصاص ۳۰۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تامین برق پایدار در شهرک‌های صنعتی یزد
  • از تسریع در روند نوسازی تا هوشمندسازی ناوگان اتوبوس‌های شهری
  • ۱۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار آسفالت‌ریزی شهرداری تبریز
  • نوسازی و رفع ایراد دستگاه‌های کارتخوان اتوبوس‌ها در پایتخت
  • ۹۵ میلیارد تومان صرف خرید تجهیزات مدارس چهارمحال وبختیاری شد
  • تقویت خطوط اتوبوس عبوری از محل‌های برگزاری آزمون سراسری در مشهد
  • فرصت استثنایی برای واردات ناوگان اتوبوس برون شهری ویژه اربعین
  • فرصت استثنایی برای واردات ناوگان اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین 
  • کمبود ناوگان اتوبوسرانی در ایام اربعین رفع شود
  • پایانه های حمل و نقل عمومی منطقه ۲۲ تجهیز می شوند