Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-03@13:05:28 GMT

سگ‌ها برای شناسایی بیماران کرونایی آموزش می‌بینند

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۹۷۰۱۴

سگ‌ها برای شناسایی بیماران کرونایی آموزش می‌بینند

خبرگزاری فارس: علی مفاخریان، مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران گفت: در حال حاضر در برخی از کشورها در حال تربیت سگهایی برای شناسایی مبتلایان به کرونا هستند. ارتش جمهوری اسلامی ایران در این زمینه به نقطه خوبی رسیده است، امیدواریم بتوانیم این موضوع را با یکدیگر به اشتراک بگذاریم.

وی با اشاره به اینکه فرآیند نگهداری سگهای بلاصاحب در حال تغییر است، گفت: در این حوزه تدوین برنامه های جدید در دستور کار است، فرآیند زنده گیری سگ ها باید تغییر کند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مبنای کار بر این است در حالیکه سگها در شهر دیده نمی شوند در عین حال از یک حقوق اولیه برخوردار باشند و بتوانند شرایط زیست طبیعی خود را دنبال کنند.

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با بیان اینکه به دنبال ایجاد یک مرکز گردشگری در این حوزه هستیم، اضافه کرد: تلاش بر این است مرکزی مورد بهره برداری قرار گیرد که در آن حیوانات خانگی که به هر دلیلی شهروندان علاقمند به نگهداری از آنها نیستند، تحت حفاظت قرار گیرند. واگذاری سگهای بلاصاحب در شرایط رهاسازی به حامیان و تربیت آنها موضوع دیگری است که باید در دستور کار قرار گیرد.

وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر فضای طبیعت گردی برای حیوانات خانگی در شهرداری وجود ندارد، عنوان کرد: در حال حاضر جمع آوری سگها در بخش هایی که به حریم شهر تهران هم مربوط می شوند در دستور کار قرار گرفته است؛ سگها از کوهستان ها و شمال شهر جمع آوری و به نقاهتگاه سگ های بلاصاحب منتقل می شوند.

مفاخریان ادامه داد: سگها بنا به استعداد و نژادشان تحت تربیت می شوند و به مراکزی که به آنها نیازمند هستند، واگذار خواهند شد. از سگهای آموزش داده شده می توانند به عنوان نگهبان در باغات یا مدیریت بحران استفاده کرد. فعالان در این حوزه افرادی هستند که از آنها برای ساماندهی وضعیت سگ های بلاصاحب کمک گرفته خواهد شد.

وی با اشاره هزینه های مربوط به نگهداری سگهای بلاصاحب گفت: بودجه لازم برای تغذیه، واکسیناسیون و هزینه های جانبی به اندازه کافی در اختیار شرکت ساماندهی مشاغل نیست زیرا تعداد سگهای بی صاحب در شهر تهران بسیار زیاد است، سگها دایما زاد و ولد می کنند و به شهر وارد می شوند. لازم است سازو کاری فراهم شود که در صورت برون سپاری حیوانات خانگی شهروندان نسبت به عملکرد اتخاذ شده اعتماد کافی داشته باشند. زیرا شهرداری پیش از این به این متهم بوده که سگ هایی که جمع آوری می کند را می کشد.

مفاخریان با بیان اینکه این ذهنیت منفی باید از ذهن شهروندان پاک شود، گفت: شهرداری به دنبال کشتن حیوانات نیست بلکه در تلاشیم شیوه ای را فراهم کنیم که بتوانند از حیات خود استفاده کنند. ایجاد محل هایی برای نگهداری سگها شرایطی را فراهم می کند که خانواده ها بتوانند در کنار فرزندان خود یا حتی دانش آموزان در این مکان ها حضور پیدا کنند.

منبع: فردا

کلیدواژه: شناسایی بیماران کرونایی سگ ها شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۹۷۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا هر کسی می‌تواند نمک کم سدیم بخورد؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، نمک خوراکی، یک ماده شیمیایی متبلور، شورمزه و بدون بو است که اغلب از کلرید سدیم تشکیل شده است؛ سدیم موجود در نمک، به عنوان کاتیون اصلی خارج سلولی، نقشی اساسی در حفظ تعادل اسید و باز، تنظیم حجم پلاسما، انتقال پیام های عصبی و کارکرد مناسب عصبی عضلانی بدن دارد.

بیشتر بخوانید: مصرف زیاد نمک ۴ عارضه خطرناک دارد

کل نمک مصرفی روزانه افراد (شامل نمک آشکار و پنهان) می بایست کمتر از پنج گرم باشد و به دلیل فقر شدید ید در آب و خاک کشور ما و همچنین وجود ناخالصی های فراوان، از جمله فلزات سنگین در منابع نمک، همان میزان اندک مصرفی روزانه نیز باید از نوع یددار و تصفیه شده باشد؛ اما میزان مصرف نمک در کشور ما ۲ تا ۳ برابر مقدار مجاز برآورد شده است.

بر اساس نتایج تحقیقات و بررسی های علمی انجام شده، دریافت زیاد نمک علاوه بر افزایش فشار خون، اثرات زیانبار دیگری نظیر افزایش احتمال بروز سکته قلبی، سرطان معده و آسم را نیز به همراه دارد؛ همچنین مصرف زیاد نمک سبب جدا شدن کلسیم از استخوان ها و دفع آن از ادرار می شود و از همین رو زمینه ساز بروز پوکی استخوان می شود؛ بنابراین برای کاهش خطر پوکی استخوان، مصرف نمک باید کاهش یابد.

در حال حاضر برخی از تولیدکنندگان، اقدام به تهیه نمک های کم سدیم کرده اند که در آنها، بخشی از کلرید سدیم با کلرید پتاسیم جایگزین شده است؛ اگر چه اینگونه نمک ها برای برخی افراد و بیماران از جمله مبتلایان به فشار خون بالا مناسب است، اما هرگز نمی توان مصرف آنها را برای عموم جامعه توصیه کرد، چرا که استفاده از این نوع نمک برای برخی بیماران، از جمله مبتلایان به بیماری مزمن کلیه که رژیم غذایی آنها باید محدود از پتاسیم باشد، بسیار زیانبار است.

همچنین باید به این نکته توجه کرد، که تنظیم تعادل پتاسیم یکی از وظایف اصلی کلیه است و در بیماران کلیوی، امکان دفع پتاسیم اضافی خون به طور کامل فراهم نیست، بنابراین مصرف منابع پتاسیم از جمله نمک های حاوی کلرید پتاسیم، برای این بیماران مناسب نیست.

توصیه می شود برای جلوگیری از خطرات احتمالی مصرف نمک های پتاسیم، مصرف آن تحت نظر پزشک و تهیه آن از طریق داروخانه ها انجام شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229138 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • بازگرداندن ۳۰۰۰ کودک گلستانی بازمانده از تحصیل به مدارس
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را به عنوان ابزاری برای نفوذ چین می‌بینند
  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای افراد قطع عضو
  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای کربنی
  • اجرایی شدن پوشش بیمه‌ای دست و پای کربنی
  • آیا هر کسی می‌تواند نمک کم سدیم بخورد؟
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • بحران غذادهی غیراصولی به سگ‌های بلاصاحب ادامه دارد
  • جوان رفسنجانی ناجی جان بیماران شد