Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-28@00:51:56 GMT

واکنش چین به شکایت ایالت «میسوری» از پکن

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۹۸۱۶۶

واکنش چین به شکایت ایالت «میسوری» از پکن

سخنگوی وزارت خارجه چین اعلام کرد: شکایت ایالت «میسوری» از پکن پوچ و فاقد ارزش‌های قانونی است.

به گزارش مشرق به نقل از یورونیوز، وزارت خارجه چین امروز چهارشنبه تنظیم دادخواست از سوی دادستان ایالت میسوری در آمریکا علیه این کشور را «پوچ و فاقد ارزش‌های قانونی» دانست.

«جنگ شوانگ» سخنگوی وزارت خارجه چین در این خصوص اعلام کرد: این دادخواست هیچ مبنای حقوقی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: فارن‌افرز نوشت: آمریکا برگرد خانه!

این درحالیست که واکنش مقامات چینی نسبت به اولین هشدارها در شهر ووهان مبدا اولیه شیوع کرونا کاملاً به موقع انجام شده بود.

مقامات چینی بارها گزارش هایی که در آن تاخیر پکن برای مقابله با شیوع ویروس کرونا و یا تاخیر در اطلاع رسانی درج شده است را نادرست و در راستای پروژه چین‌هراسی اعلام کرده اند.

گفتنی است، دولت واشنگتن از لحظه آغاز بحران کرونا تلاش کرد تا مسئولیت ناکامی در مهار آن را به دوش چین بیندازد و پنهان‌کاری پکن را مسبب شیوع گسترده آن در سطح جهانی جلوه دهد.

در همین راستا، دادستان کل ایالت میسوری نیز به تبعیت از دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا پیشتر به اتهام‌زنی علیه چین روی آورده و با طرح شکایت علیه این کشور و شماری از موسسات دولتی‌اش، مدعی شده که دولت پکن در آغاز اپیدمی، شیوع آن از طریق تماس انسان با انسان را مخفی کرده و در مهار بیماری سستی به خرج داده است.

به ادعای «اریک اشمیت» دادستان کل میسوری، چین باید از بابت اپیدمی کووید ۱۹ مسئول شناخته شود.

در دادخواست ارائه شده از سوی این ایالت نیز به تبعیت از ترامپ، ادعا شده که ویروس کرونا محصول آزمایشگاهی در ووهان است؛ شهری در چین که اپیدمی نخستین بار از آنجا آغاز شد.

این ادعا در حالی مطرح می‌شود که حتی مارک اسپر وزیر دفاع آمریکا نیز احتمال آن را بعید می‌داند و سازمان بهداشت جهانی هم که این روزها به اتهام «چین محوری» مورد خشم ترامپ واقع شده؛ نظر مشابهی در این باره دارد.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا مدافعان سلامت سال جهش تولید اخبار بورس ویروس کرونا آمار مبتلایان به کرونا اخبار کرونا مبارزه با کرونا میسوری سازمان بهداشت جهانی دونالد ترامپ پکن مارک اسپر شهر ووهان دولت پکن آمریکا یورو نیوز چین مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۹۸۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید | نقشه خیزش اعتراضی در دانشگاه‌های آمریکا

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

به گزارش­ جام جم آنلاین، چندین دهه است که ایالات متحده مانند این روزها صحنه تظاهرات دانشجویان نبوده است. نقطه های قرمزی که روی نقشه مشخص شده، آن دسته از دانشگاه های آمریکا است که پلیس به آن ها حمله ور شده و تعدادی از دانشجویان و اساتید را بازداشت کرده است اما نقاط زردی که روی نقشه روشن شده، مربوط به دانشگاه هایی است که صحنه اعتراضات بوده اما موردی از برخورد خشن پلیس در آن ها ثبت نشده است.

این تظاهرات بی سابقه به منظور اعلام همبستگی با مسئله فلسطین به بیش از ۵۸ دانشگاه، موسسه و دانشکده در سراسر آمریکا راه یافته است اما تظاهرات در برخی از این دانشگاه ها قوی تر و تاثیرگذار تر بود.

دانشگاه اوهایو در ایالت اوهایو در شرق آمریکا شاهد یورش پلیس آمریکا و حمله به دانشجویان اعتصاب کننده بود و عده ای از این دانشجویان بازداشت شدند.

دانشگاه جرج واشنگتن: در نیویورک محوطه دانشگاه جرج واشنگتن مملو از چادرهایی بود که دانشجویان و اعضای هیئت علمی این دانشگاه آن ها را نصب کردند. به دانشجویان بیرون دانشگاه اجازه ورود به محوطه دانشگاه داده نشد.

دانشگاه مینه سوتا: در شمال ایالات متحده دانشجویان دانشگاه مینه سوتا به تظاهرات حمایت از فلسطین ملحق شدند و توقف نسل کشی را خواستار شدند.

دانشگاه کالمر: در ایالت تگزاس دانشجویان دانشگاه کالمر به تظاهرات ادامه دادند. این دانشگاه شاهد بازداشت هایی بود که باعث نشد دانشجویان دیگر تظاهرات را از سر نگیرند.

دانشگاه آتلانتا: در دانشگاه آتلانتا در ایالت جورجیا خشونت شدید بود. نیروهای امنیتی  عده‌ای از دانشجویان و اعضای هیئت علمی را بازداشت کردند اما این بازداشت ها تظاهرات و خیزش اعتراضی را در این دانشگاه متوقف نکرد.

دانشگاه کلمبیا: مهم‌ترین دانشگاهی که صحنه تظاهرات دانشجویی بود و در این تظاهرات پیشرو بود، دانشگاه کلمبیا در شهر نیویورک است. دانشجویان و اعضای هیئت علمی این دانشگاه شب و روز به برگزاری تظاهرات ادامه می دهند و بازداشت ها سبب نشده است به تظاهرات ادامه ندهند.

دیگر خبرها

  • واکنش رضا جباری بابت شکایت باشگاه پرسپولیس
  • پرچم ایران در دست تظاهرکنندگان ایالت اوتاوا آمریکا
  • ببینید | نقشه خیزش اعتراضی در دانشگاه‌های آمریکا
  • وقوع گردباد‌ های قدرتمند در ایالت‌ های آمریکا (فیلم)
  • وقوع گردباد‌های قدرتمند در ایالت‌های آمریکا + فیلم
  • واکنش جباری به خبر شکایت باشگاه پرسپولیس: مگر به مسائل شخصی درویش ورود کردم؟
  • حمایت دانشجویان مسیحی دانشگاه اوهایو از دانشجویان مسلمان
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • بازداشت ۱۰۰ دانشجو در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی